GSC Haber Sol Stoper Takip Listesi

1761382720218.webp

Juve sonrasında Tottenham gelir de elersek çeyrek final vs görürsek hemen Senesi, Mykolenko hemen sözleşme önermek lazım.

Sallai-Singo-Senesi-Mykolenko

Baya sağlam bir savunma hattı olur.

Davinson'a teklif varsa elden çıkarıp Ozan Kabak-Apo-Arda ile rotasyonu tamamlarız.

Senesi için juve , dortmund falan net 3-3.5 vermeye oklarmis bizim almamız için çok vermemiz lazım

Senesi için juve baya bastırıyor herhalde

Bizim maç için ne diyorlar diye baktım forumlarına orada gördüm

çöpjantinli stoper mi alınır ya 25 senedir otomendi oynuyor milli takımda

burdisso vol 2 olur senesi midir nedir

Abubacarr Sedi Kinteh...

19 yaşında, 10+4 için de ideal.

Tromso forması giyiyor. Bence bizim için en ideal seçim. Singo,Davinson,Apo,Kinteh,Arda 5lisi ile stoper rotasyonu tamamlanmalı.

Abdulkerim Bardakçı diye bir sol stoper var, Türk. Alsak çok iyi olur ama alamayız, paramız yetmez.

Ümit akdağ alıp sol stoper rotasyonunu türk yapmak lazım. Abdülkerim ile rotasyon yaparsın hem yerli olarak elini rahatlatır

Apo müthiş stoper ama yaşı ilerliyor düşmeye başlayacak, rotasyona kesinlikle biri lazım. Genç alırsak yavaş yavaş pişirip ileride ilk 11'e monte etme şansımız da olur.

Yazın on numaraya, sol stopere ve forvete adam almamız gerekiyor. Osimhenin gittiği bir olasılıkta bunu diyorum. Öncelik sırasına göre ise Forvet > on numara > sol stoper gibi gözüküyor
Osimhenden 130 geleceğini varsayarsak, forvete tekrar 75 harcayacagımızı varsayalım, 55 m kalıyor. O parayla Cherki ayarında adam aldık diyelim. Osimhenden para kalmamış oluyor. Sol stoper için kasadaki paraya bakacağız o zaman.

Geri
Üst Alt