Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.739
- 101.916
- 5.238
zenci stoper hepsi tam @Cafer Güney lik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdilik 3lude ortalama bir kesici gibi , pas özelliklerini pek göremedim yada pek gosteremedi isabetsiz uzun top attı hep ama birkaç maç daha görmem lazimSenegal Milli Takimi icin oynamasi biraz problem, yarin alsan Jakobs ile beraber Afrika Kupasina falan gidecek ama iyi oyuncuya benziyor.
Parma maclarindan analiz bekleriz @İskender Nikolov
![]()
Abdoulaye Ndiaye - Spelersprofiel 26/27
Abdoulaye Ndiaye, 24, uit Senegal ➤ Parma Calcio 1913, sinds 2025 ➤ Centrale verdediger ➤ Marktwaarde: 6,00 mln. € ➤ * 10 apr. 2002 in Boune, Senegalwww.transfermarkt.nl
bana böyle sohbetler lazım işte
Alın size sol stoper daha önce de paylaşmıştım
Çalışma iznini alıp Tottenhan yapacak gibi zaten bizim için ucuz bir oyuncuGambia milli takimini sectiyse listemizin alt sirasina anca girebilir simdilik.
Fazla Afrikali olmamasi lazim ozellikle defans kurgusunda, yani Afrika kokenli olup Fransa'yi secse mesela kotu olmaz yinede ama hepsi yarin Afrika'ya gidecekse MT maclari icin problem olur, ondan dedim.Çalışma iznini alıp Tottenhan yapacak gibi zaten bizim için ucuz bir oyuncu
bu oyuncunun fiziğine göre teknik kapasitesinin de iyi olması çok iyi, tabi ki afrikalı doldurmak sorun olacak gibiFazla Afrikali olmamasi lazim ozellikle defans kurgusunda, yani Afrika kokenli olup Fransa'yi secse mesela kotu olmaz yinede ama hepsi yarin Afrika'ya gidecekse MT maclari icin problem olur, ondan dedim.
Ekli dosyayı görüntüle 304847
bu arada ndiaye dün iyi oynarken saçma sapan üst üste 2 sarı kart görüp kırmızı yedi ,elindeki maçı verdi Parma onun yüzünden.Fundamental eksiği çok fazla , oyun içinde çok kopuyor , riskli hamleleri falan da var baya , topla çok eveleyip geveliyor pasları fena değil yine ama onda da risk alıyor birebirde iyi bu arada hızıyla falan yakalıyor birebirlerde falan yıkılmıyor ama eksiği fazla geldi bana baya.Pek beğenemedim şimdilik.![]()
David Ricardo - Spelersprofiel 26/27
David Ricardo, 23, uit Brazilië ➤ Dinamo Moskou, sinds 2025 ➤ Centrale verdediger ➤ Marktwaarde: 6,00 mln. € ➤ * 21 dec. 2002 in Teresina, Braziliëwww.transfermarkt.nl
İki siyahi stoper yan yana olmaz gibi sığ bir görüşüm oluşuyor bu konuda.Stoper ne yaptığı kadar ne yapmadığıyla da anılmalı.
Pozisyon bilgisi düşük oyuncu daha fazla müdahale yapar. O yüzden stoper skills videolarını yanıltıcı buluyorum.