GSC Haber Sol Stoper Takip Listesi

Senegal Milli Takimi icin oynamasi biraz problem, yarin alsan Jakobs ile beraber Afrika Kupasina falan gidecek ama iyi oyuncuya benziyor.

Parma maclarindan analiz bekleriz @İskender Nikolov

Senegal Milli Takimi icin oynamasi biraz problem, yarin alsan Jakobs ile beraber Afrika Kupasina falan gidecek ama iyi oyuncuya benziyor.

Parma maclarindan analiz bekleriz @İskender Nikolov

Şimdilik 3lude ortalama bir kesici gibi , pas özelliklerini pek göremedim yada pek gosteremedi isabetsiz uzun top attı hep ama birkaç maç daha görmem lazim

USG'de oynayan, sol stoper olan 22 yasindaki Fedde Leysen scout listemize eklenmistir.

Kike Salas nasıl Sevilla'da izleyen var mı? Takım olarak kötüler fakat Sevilla maçına denk gelip izlemedim hiç.

1,88 boy, 2002 doğumlu.

Çalışma iznini alıp Tottenhan yapacak gibi zaten bizim için ucuz bir oyuncu
Fazla Afrikali olmamasi lazim ozellikle defans kurgusunda, yani Afrika kokenli olup Fransa'yi secse mesela kotu olmaz yinede ama hepsi yarin Afrika'ya gidecekse MT maclari icin problem olur, ondan dedim.

1759412255278.webp

Fazla Afrikali olmamasi lazim ozellikle defans kurgusunda, yani Afrika kokenli olup Fransa'yi secse mesela kotu olmaz yinede ama hepsi yarin Afrika'ya gidecekse MT maclari icin problem olur, ondan dedim.

Ekli dosyayı görüntüle 304847
bu oyuncunun fiziğine göre teknik kapasitesinin de iyi olması çok iyi, tabi ki afrikalı doldurmak sorun olacak gibi

Mesela Psg'ye giden Pacho gibi atletik Güney Amerika'lı bir oyuncu da bulabiliriz

bu arada ndiaye dün iyi oynarken saçma sapan üst üste 2 sarı kart görüp kırmızı yedi ,elindeki maçı verdi Parma onun yüzünden.Fundamental eksiği çok fazla , oyun içinde çok kopuyor , riskli hamleleri falan da var baya , topla çok eveleyip geveliyor pasları fena değil yine ama onda da risk alıyor birebirde iyi bu arada hızıyla falan yakalıyor birebirlerde falan yıkılmıyor ama eksiği fazla geldi bana baya.Pek beğenemedim şimdilik.

4lüde oynasa epey zaaf yaratır gibi bence bir de

Stoper ne yaptığı kadar ne yapmadığıyla da anılmalı.
Pozisyon bilgisi düşük oyuncu daha fazla müdahale yapar. O yüzden stoper skills videolarını yanıltıcı buluyorum.

Stoper ne yaptığı kadar ne yapmadığıyla da anılmalı.
Pozisyon bilgisi düşük oyuncu daha fazla müdahale yapar. O yüzden stoper skills videolarını yanıltıcı buluyorum.
İki siyahi stoper yan yana olmaz gibi sığ bir görüşüm oluşuyor bu konuda.

Ramos'ta tip olarak iş yapacak tip var.

Pavlovic ya da Beraldo olmalı.

Rodop emminin duyumlar iyiydi son dönem

Fransa demiş

Beraldo ya da Salisu gibi geliyor bana

Geri
Üst Alt