GSC Haber Solo Il Gala Satışta!

Ürün güzel. Teslimatı hızlı yapmalılar. Bu başlangıç ve belirli gelirinin üstü için çıkarılan bir ürün. Maske ve şal da varmış içinde sanırım. Lakin bununla sınırlı kalmamalı Solo il Gala ile iyi tişörtler, bileklikler, anahtarlıklar gibi ürünlerde çıkarılmalı.

Şık.

Mutlaka çeşitlendirilmeli Store tarafında zengin ürün çeşitliliiyle niş işler yapılmalı.

1000 tane olsa Osimhen 1000 tane imza mi atacak nasıl olacak acaba?

Fiyatı 40k olsa 1.25m dolar yapıyor.

Böyle böyle kasayı doldururuz.

Ben birde bütün oyunculara imzalatilmiş formalar da beklerim açıkçası. Koleksiyoncular muhakkak alır da o kadar imzayı attırmak mesele...
Tam da bu yüzden imza olayından vazgeçilip bu özel tasarım formaya dönülmüş anladığım. Göğüste baskı imza var. Mesaj da bu kite eklenmiş.

Tam da bu yüzden imza olayından vazgeçilip bu formaya dönülmüş anladığım. Göğüste baskı imza var. Mesaj da bu kite eklenmiş.
Bence de böyle daha mantıklı olmuş.

İlla takım imzalı forma satilacaksa siteye açık arttırmaya koysunlar. 100 forma saat başı açık arttırma olsun. 4 günde bitirsinler satışı.

formanın kumaşı tırt olmaz inş puma yapmayacakmış

formanın ön yüzünde sol aşağıda 000001 yazıyor (100.000 e kadar gider)

10.000 adetle sınırlı kalacağını asla sanmıyorum bu arada.

talep fazla olduğunda üretip satacaklardır.

formanın ön yüzünde sol aşağıda 000001 yazıyor (100.000 e kadar gider)

10.000 adetle sınırlı kalacağını asla sanmıyorum bu arada.
10k az olur açıkçası 2.5 milyon dolar yapıyor.

Sadece Osimhen ürünlerinden osimhen'in maaşını bile çıkarabiliriz. Biraz üzerine düşmemiz lazım. Zaten Avrupa'da ilk 10'a girmiştik store satışında.

Geri
Üst Alt