Gökhan Karaman
10 Numara!
- 16 Haziran 2009
- 18.136
- 4.883
- 2.278
Sahibinden Togg'la takaslik Osimhen forması.00045 seri numaralı kime denk gelecek acaba![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sahibinden Togg'la takaslik Osimhen forması.00045 seri numaralı kime denk gelecek acaba![]()
100.000 adet olmayacak mı zaten?formanın ön yüzünde sol aşağıda 000001 yazıyor (100.000 e kadar gider)
10.000 adetle sınırlı kalacağını asla sanmıyorum bu arada.
talep fazla olduğunda üretip satacaklardır.
10 bin adet değil 100 bin adet sipariş verilmiş sanırım.formanın ön yüzünde sol aşağıda 000001 yazıyor (100.000 e kadar gider)
10.000 adetle sınırlı kalacağını asla sanmıyorum bu arada.
talep fazla olduğunda üretip satacaklardır.
Puma logosu yok. Sanki onlarin isi degil gibi buForma yapmayı beceremeyen puma ,bunu iyi yapmis
Karton gibi. Kutu önemli aslında, dediğin gibi ahşap vs daha kaliteli olsa harikulade olurdu.urunler guzelmis. kutunun malzemesi anlasilmiyor ama. karton degil de ahsap veya suni deriyse alirim.
bence de onemli. koleksiyonluk urun kutuda saklamak lazım.Karton gibi. Kutu önemli aslında, dediğin gibi ahşap vs daha kaliteli olsa harikulade olurdu.
10.000 sanmıştım bir ana - o konuşulan fiyatı idi benim hatam.100.000 adet olmayacak mı zaten?
onla sınırlı kalmaz talep olursa - ilk 100.000 de o numarası yazar ama.10 bin adet değil 100 bin adet sipariş verilmiş sanırım.
100 bin adet satılsın da bir. Buna ilk Osimhen özel olarak bakmak lazım. Daha sonra asıl fiyat olarak tüm herkese hitap edecek solo il gala ile geni çaplı tişörtten anahtarlığa ürünlerinde çıkması lazım hepsi bir anda olmaz ama belirli aralıklarla çıkarılmalı.10.000 sanmıştım bir ana - o konuşulan fiyatı idi benim hatam.
onla sınırlı kalmaz talep olursa - ilk 100.000 de o numarası yazar ama.
pazarlama taktiği.