GSC Haber Solo Il Gala Satışta!

formanın ön yüzünde sol aşağıda 000001 yazıyor (100.000 e kadar gider)

10.000 adetle sınırlı kalacağını asla sanmıyorum bu arada.

talep fazla olduğunda üretip satacaklardır.
10 bin adet değil 100 bin adet sipariş verilmiş sanırım.

urunler guzelmis. kutunun malzemesi anlasilmiyor ama. karton degil de ahsap veya suni deriyse alirim.

hemen sipariş verdim. 1 eylülde gönderilmeye başlanacakmış. ön sipariş verdik. artık iş taraftarda.

250 bin satsa 50 milyon euro para eder. Giderleri çıkar ilk taksit ödenir bile. Bir de bu GSStore ürünlerinde gelirin çoğu kulübe kalıyor diye biliyorum.

Kutu sert karton üstü kaliteli baskı katmanı gibi duruyor - farklı malzeme gibi durmuyor bakınca.

10.000 sanmıştım bir ana - o konuşulan fiyatı idi benim hatam.

onla sınırlı kalmaz talep olursa - ilk 100.000 de o numarası yazar ama.

pazarlama taktiği.
100 bin adet satılsın da bir. Buna ilk Osimhen özel olarak bakmak lazım. Daha sonra asıl fiyat olarak tüm herkese hitap edecek solo il gala ile geni çaplı tişörtten anahtarlığa ürünlerinde çıkması lazım hepsi bir anda olmaz ama belirli aralıklarla çıkarılmalı.

Uzun lafın kısası benim için.

tasarım güzel ama simsiyah üstü altın detaylar beni üzdü - seri üretime uygun duruyor. Bizim renklerimizi detaylarda hissetmek isterdim "Solo Il Gala" konseptinde. Siyah yerine koyu tok bir kırmızıyı görsem o altın sarısı detaylarla üstüne atlardım.

Sırt numarasınıda dümdüz baskı yapmazdım, içinde osi görselleri olan bir şeyler yapardım misal.

ama formalar 6k

burda Maske + şal + forma + Destek olma arzusu : 10 k bu açıdan cezbedici

tek soru işareti "forma" kalitesi bu noktada biraz ama koleksiyon ürünü olarak bakılırsa hiç bir önemi yok

Güzel duruyor da biz niye sarı kırmızı ürün çıkarmıyoz. Habire siyah beyaz

1753990552709.webp

Özel üretilen Victor Osimhen kutusunda yazan not:

Nijerya’dan çıkan bir çocuğun sırtına giydiği parçalının, gerçek bir parça olacağını tahmin eder miydin?

Bu kutudaki forma benim formam değil, hepimizin forması…

Sırtına her geçirdiğinde tarihimizi, yani bizi hatırla.

Sarı kırmızıya, bu müthiş ülkeye, Galatasaray kültürüne, beni layık gördüğünüz için teşekkür ederim.

Bugün verdiğiniz destekle, gelecekte gururla anlatacağımız yeni hikâyeler yazacağız.

Sizin söylediğiniz gibi: Gerçekleri tarih yazar, tarihi de Galatasaray
Benim dediğim gibi: Sadece Galatasaray!

Victor James Osimhen

1 Eylül olayı çok geç olmuş transferin havası geçecek o vakte 1, 2 hafta içinde kargolama sanki daha iyi olurdu.

Geri
Üst Alt