Soma Turnuvası'nda Şampiyon Beşiktaş

Ohaaa.

Bizim burada Beşiktaşlılar, korna çalıyor ve ölümüne Beşiktaş diye bağıyorlar lan şu an dışarıda.

Dem Baba ya diyorlar şu anda. :D

Ahahaha

Arkadaslar simdi Gercekci olalim Besiktasin Yedekleri bile saglam Hele defanslari bence 10 uzerinden 8 puan verdim defanslari saglamdi Birde dembaba harika calim atti Kanatlari kotuydu Ama defansi iyiydi bjk nin.

Fenerbahçe ,Beşiktaş ve Chelsea 'nin katıldığı #SOMA yararına turnuva düzenleniyor. Bakın tekrar etmekte fayda var; SOMA yararına !

Drogba SOMA için 1 Milyon Euro bağışlıyor...

Ama aynı Drogba, SOMA için 1 milyon Euro bağışlayan Drogba bu turnuvada ıslıklanıyor, yuhalanıyor....

İşte size Türkiye'deki 2 büyük kulübün taraftar profili...

Drogba bu davranışıyla bunu hak ediyorsa siz ne demeye kolkola ( Fener ve Beşiktaş taraftarı) izlediniz maçları.

Amacınız SOMA için birliktelik miydi, yoksa hepimizin anladığı gibi ŞİKE BERABERLİĞİ miy di?

Yani Galatasaray düşmanlığımıydı. Yazıklar olsun.

yahu kardeşim ben sana soruyorum bjk bizden iyi takımmı :D :D

yapmayın gözünüzü seveyim bu sene avrupada olacak bide bjk ayrıca türkiye kupasıda var

yahu ben de sana diyorum ki her şey kağıt üstünde iyi olmayla olmuyor. geçen senede kağıt üstünde iyiydik ama 2. lik için adamlarla kapıştık. gerçi beştaş en iyi rakibiz diyorum ama şampiyon olacaklarınıda düşünmüyorum o da ayrı konu.. :asd:

Niye yadırgıyorsunuz la sevinecekler tabi ben en son ''Şampiyon'' ve ''Beşiktaş'' kelimelerini arada başka bir kelime olmadan yan yana göreli 5 sene falan olmuştur.

demba ba ile bjk çağ atladı resmen. bitirici forvetleri var koşan pres yapan bir orta sahaları, süperlig için fazlasıyla yeterli. bjk geçen senede iyidi ama ligin sonunu getirememişti yine aynı şey olabilir ama bu sefer fikstürüde ona göre ayarlamışlar :)

yahu ben de sana diyorum ki her şey kağıt üstünde iyi olmayla olmuyor. geçen senede kağıt üstünde iyiydik ama 2. lik için adamlarla kapıştık. gerçi beştaş en iyi rakibiz diyorum ama şampiyon olacaklarınıda düşünmüyorum o da ayrı konu.. :asd:

kağıt üstü altı anlamam bencede olamazlar şampiyon

herkes bjkyle çekişiriz diyo

genç tecrübesiz 3 kulvarda mücadele edecekler bence 4. bile olabilirler en iyi 2.

Hala D-smart spikeri "dostluktan kardeşlikten" bahsediyor...

Yalanlar ülkesi Türkiyem.

Beşiktaşta asla şampiyon olacak çap yok. Yine yarış bizimle fener arasında geçer. Hatta trabzon bile beşiktaştan önde bitirebilir sezonu.

Yine başlarlar bu sezon şampiyon beşiktaş diye

Simdiden öngörebiliyorum neler olacagini.

Bu kücük sikeciler ilk 3-4 haftada yine her maci kazanirsa burada yine tehlike canlari calmaya baslar.

Birileri hemen acar "BJK-Sampiyon?" konusunu.

Kargaspor'un havasını Arsenal alacaktır ,

bu turnuva hiç iyi olmadı fbjk için biri battı diğeri havalandı ,

Şimdi Arsenal düşünsün !!!!

tapatalk

Geri
Üst Alt