Soma Turnuvası'nda Şampiyon Beşiktaş

atm maçını izlememişsin anlaşılan :D gayette hızlı top oynuyoruz ki daha bu takıma forvetle sneijder gelcek

atl.mad. net pozisyonu varmıydı?

ya da bjknin chealsea karşısında kaç net pozisyonu vardı? golü nasıl attılar

şişirin bjkyi . ben şişirmiyorum diye objektif olmayım olsun :)

bjk şişirdiğim yok ve sadece chelsea macına görede yorumlamıyorum aslında ya neyse.

atl madrid macını ben aslında pek ölcü olarak almıyorum.

Iki takımda düşük tempoda oynadı. Hava şartları hızlı oyun için musait değildi pek ama iyi antrenman oldu 2 takım içinde.

Biz daha henüz taktik antrenmanlara yeni başladık hem. Zaten fikrimi değiştirecek tek takım olur oda biziz.

Biz takım ola bilirsek prandelli ile fark atmamız gerekir bu lige aslında.

20.05.2009 >>> Yer : SARAÇOĞLU Stadı >>> UEFA Kupası Finali S.Donetsk : 2-1 : W.Bremen >>> S.Donetsk Şampiyon

12.05.2012 >>> Yer : SARAÇOĞLU Stadı >>> Süper Lig Süper Final 6.haftası maçı >>> Fenerbahçe : 0-0 : Galatasaray >>> Galatasaray Şampiyon

08.05.2014 >>> Yer : SARAÇOĞLU Stadı >>> Soma Yararına 3 lü Turnuva ( Chelsea-Beşiktaş ve Fenerbahçe) >>> Beşiktaş Şampiyon

son tarihte sıkıntı var abi :)

fener bu sene şampiyon olursa yüzyılın en değerli şampiyonluğu olur

aziz-ersun kavgasından dolayı moral bozukluğu vardı belliki aynı zamanda borç batağı içindeler

chealsea şamaroğlanına çevirdi 3 gol attı biri sayılmadı ki net goldü

bjk fbden daha iyi göründü ama bence yine şişip patlayacaklar

geçen sene tek kulvarda yarıştılar 3. oldular bu sene 3 kulvardalar

doğru düzgün pozisyonu yoktu bjknin arkadaşlar şampiyon ilan ettide ben farklı maçmı izledim bilmiyorum

kornerden gol attılar yendiler saçma sapan bir goldü

iyi savunma yaptılar diyebiliriz

aynı golün benzerini chedjouda atmıştı 1-1lik maçta chealsea'ye yani bjk şampiyon diye ağlamanın anlamı yok bence

daha 40 fırın ekmek yemeleri lazım

Sana katılıyorum bu konuda fakat Beşiktaş şuan en hazır takım olarak gözüküyor büyük olasılık Uefa'da devam edicektir dediğin gibi 3 kulvarda devam edicektir ben geçen seneki gibi ağlayıp sızlamıcaktır diye diyorum ayrıca bu sene bizim kanatlarımızda iyi bu sene Burak gol atamasa dahi gol sorunumuz fazla olucağını sanmıyorum Umut'un gidip yerine Mevlüt alınması ve Campbell'ın kadroya dahil olması durumunda iyi takım oluruz tabiki sağ bek ve defans destekleri ile zaten Türkiye kupası bizim için gençlerin ve yedeklerin formda kalması için güzel oluyor. Fener için yazılar yazarken Ersun Yanal'ın maç sonrası konuşması vardı yarın açıklama yapıcam filan diyordu içeride kaynamalar var galiba inceden inceyee .

Sana katılıyorum bu konuda fakat Beşiktaş şuan en hazır takım olarak gözüküyor büyük olasılık Uefa'da devam edicektir dediğin gibi 3 kulvarda devam edicektir ben geçen seneki gibi ağlayıp sızlamıcaktır diye diyorum ayrıca bu sene bizim kanatlarımızda iyi bu sene Burak gol atamasa dahi gol sorunumuz fazla olucağını sanmıyorum Umut'un gidip yerine Mevlüt alınması ve Campbell'ın kadroya dahil olması durumunda iyi takım oluruz tabiki sağ bek ve defans destekleri ile zaten Türkiye kupası bizim için gençlerin ve yedeklerin formda kalması için güzel oluyor. Fener için yazılar yazarken Ersun Yanal'ın maç sonrası konuşması vardı yarın açıklama yapıcam filan diyordu içeride kaynamalar var galiba inceden inceyee .

hazır olmaları normal zaten olmamaları anormal olurdu

1- takımları çok fazla değişmedi takviyeler yapıldı

2- sezonu bizden baya önce açtılar

bizse hem geç açtık hemde yeni bir hoca geldi

olcan geldi dd gitti

bruma ve hamit döndü veysel doğru düzgün forma giymeye yeni başladı bunlarda yeni transfer sayılır.

ben tecrübemize güveniyorum takım zaten ligin en iyi kadrosuna sahip yaş ortalaması olarak iyi ve tecrübeli isimlerle dolu

olmaz tabi abi kusura bakma :)

Estafurullah ne demek. Değiştirdim zaten. Onu demek istedim... ;)

Bu arada bazı yerlerde okudum. Bazı Fenerliler olayı stada bağlamışlar...

" Biz en azından devlete yaptırmadık stadımızı. Kendi ismiyle duruyor. Dünya öyle biliyor " diye...

Bir an Kuyt geldi aklıma. Adam gelir gelmez çözmüş taraftar şifresini...

20.05.2009 >>> Yer : SARAÇOĞLU Stadı >>> UEFA Kupası Finali S.Donetsk : 2-1 : W.Bremen >>> S.Donetsk Şampiyon

12.05.2012 >>> Yer : SARAÇOĞLU Stadı >>> Süper Lig Süper Final 6.haftası maçı >>> Fenerbahçe : 0-0 : Galatasaray >>> Galatasaray Şampiyon

08.08.2014 >>> Yer : SARAÇOĞLU Stadı >>> Soma Yararına 3 lü Turnuva ( Chelsea-Beşiktaş ve Fenerbahçe) >>> Beşiktaş Şampiyon

bremen-donetsk 'in fb ile alakasını çözemedim ağabey

atm maçıyla avunursak çok büyük yanılgıya düşeriz

adamlar ter atmaya geldiler, skor umurlarında bile değildi

ne bjkyi göklere çıkarmanın ne de bizim iyi olduğumuzu iddia etmenin mantığı yok

bu sene bjk fbden daha tehlikeli olabilir, o yüzden dikkat etmek zorundayız

trabzon da iyi transferler yaptığı için lig muhtemelen daha zor geçecektir

kendi eksiklerimiz üzerine yoğunlaşmak en doğrusu olacaktır şu aşamada

Estafurullah ne demek. Değiştirdim zaten. Onu demek istedim... ;)

Bu arada bazı yerlerde okudum. Bazı Fenerliler olayı stada bağlamışlar...

" Biz en azından devlete yaptırmadık stadımızı. Kendi ismiyle duruyor. Dünya öyle biliyor " diye...

Bir an Kuyt geldi aklıma. Adam gelir gelmez çözmüş taraftar şifresini...

abi stadı kendilerimi yapmış :D

2 tribün yapmakla kendileri mi yapmış oluyolar o stadın arazisi fbninmi?

mecidiyeköy gibi bi araziyi bırakmışız devlet milyonlarca lira kar etmiş bunun adı devlet yaptıysa keşke devlet değil ben yapsaydım :D

ayrıca topuk yaylası tapeleri herkesin malumu devlet kime ne yapmış

o zihniyetler bana hiç denk gelmiyo :D

abi stadı kendilerimi yapmış :D

2 tribün yapmakla kendileri mi yapmış oluyolar o stadın arazisi fbninmi?

mecidiyeköy gibi bi araziyi bırakmışız devlet milyonlarca lira kar etmiş bunun adı devlet yaptıysa keşke devlet değil ben yapsaydım :D

ayrıca topuk yaylası tapeleri herkesin malumu devlet kime ne yapmış

o zihniyetler bana hiç denk gelmiyo :D

İsa'cığım sanırım sözkonusu Fener taraftarını olduğunu unuttun ve normal normal cevap veriyorsun.

Bak ben kendim yorum bile yapmadım.Sadece olanı, duyduğumu paylaştım. Gecenin bu vaktinde kafa yormaya değmez. Adamlar nasıl olsa anlamayacak.

Malum Fener taraftarı işte. Altından da baksan üstünden de baksan fenerli. Salla gitsin.

Adamlara kallavi cevap versen yine bir salak cevap verecek nasılsa.

Hep söylediğim şey: Fenerium ürünlerinde insanları mallaştıran bir madde var. Ona dokunan böyle oluyor.

Fener bu sene yokları oynayabilir. Geçen seneden daha iyi bir bjk olduğu kesin ama yine geçen sene ki gibi belli bir noktadan sonra dağılırlar mı göreceğiz. Lakin bjk'nin dağılıp dağılmamasını düşünmek yerine ivedilikle kaliteli bir santrafor transferi yapılmalı. Hatta kanat-forvet tarzı bir adam daha iyi olabilir. Küçük gördüğünüz bjk'nin dahi forvetinde demba ba gibi bir adam var. Bizim yönetim daha neyi bekliyor anlayabilmiş değilim.

Bu sene bizde yoklari oynayabiliriz. Cunku gecen sezonki sorunlu takim hic onarilamadi.

fb hazirlik maclarinda kotu olsada tek kulvarda yarisacagi icin ve oturmus bir kadrosu oldugundan bence gene ciddiye alnmasi gereken bir rakip.

Maça 27000 kişi gitmiş güya. Güya 2,5 milyon € ki 7,5 milyon tl toplanmış. Max 100 tl biletlerle nasıl bu kadar para toplamışlar hayret. Eğer böyle bir model geliştirdilerse nobeli alırlar. Gs nin tek maçı da ''2 milyon tl civarı''ymışmış. 40 den fazla kişi izlemiş ama daha azmış. Ayrına gs atm maçında 28000 bilet satıldığı gerisinin kaçak olsuğu yazılıyor. Kim sattı ünal yasal mı. Gs maçında şok diye manşet atıyosunuz 3 lü turnuvanın olduğu gün!!!!!! Çok ilginç

atm maçını izlememişsin anlaşılan :D gayette hızlı top oynuyoruz ki daha bu takıma forvetle sneijder gelcek

atl.mad. net pozisyonu varmıydı?

ya da bjknin chealsea karşısında kaç net pozisyonu vardı? golü nasıl attılar

şişirin bjkyi . ben şişirmiyorum diye objektif olmayım olsun :)

Forvet geleceğine emin misin? Burakın eline bırakırlarsa bizi bu insafsızlar 2. lik bile zor.

Maça 27000 kişi gitmiş güya. Güya 2,5 milyon € ki 7,5 milyon tl toplanmış. Max 100 tl biletlerle nasıl bu kadar para toplamışlar hayret. Eğer böyle bir model geliştirdilerse nobeli alırlar. Gs nin tek maçı da ''2 milyon tl civarı''ymışmış. 40 den fazla kişi izlemiş ama daha azmış. Ayrına gs atm maçında 28000 bilet satıldığı gerisinin kaçak olsuğu yazılıyor. Kim sattı ünal yasal mı. Gs maçında şok diye manşet atıyosunuz 3 lü turnuvanın olduğu gün!!!!!! Çok ilginç

Ne 27 bini yaw 10 bin kişi anca vardı. Toplanan para chelseanin masraflarina yetmez. Somalilara yardım edicez derken adamlardan üste para istemeseler bari bu şerefsiz pislikler.

Ne 27 bini yaw 10 bin kişi anca vardı. Toplanan para chelseanin masraflarina yetmez. Somalilara yardım edicez derken adamlardan üste para istemeseler bari bu şerefsiz pislikler.

aynen öyle göya stadın yarısı doluymuş. bomboştu stad tv den gördüğüm. sadece drogbayı ıslıklamayı iyi biliyorlar

Geri
Üst Alt