Soma'da Maden Faciası!

mantıklı düşünmeye çalışıyorum eğer içeride dedikleri gibi yangın varsa içeride kalanların sağ kalma olasılığı çok düşük

Sırf CHP'den diye bu öneriyi kabul etmeyenler cinayetten yargılamalı.

soma_4726.jpg

Böyle bir ülkede yasiyoruz. Katil AKP.

Basbakan ve adamlari sorgulanmali!

Milletimizin basi sagolsun.

P3OzJ7.jpg

Soma yanıyor Ankara buz gibi

Türkiye Soma'daki maden faciasına kilitlenmişken Ankara'da Başbakan'ın da katıldığı ödül töreni tepki çekti...

Zonguldak 2010

başbakan recep tayyip erdoğan, zonguldak'ta protesto edilmesinin ardından yaptığı açıklamada madencilik mesleğinin kaderinde ölümün olduğunu söyleyerek yeni bir skandala imza attı.

OLSUN BİZ DUBLE YOL YAPTIK

Enerji bakanı çıkıp ölenler için rakamlar önemli değil diyor.

Oraya da kedi kaçmıştır zaten değil mi bakanım.

umarım dedikleri gibi 300 küsür işçi vardır ve en az 130unu kurtarmışlardır. yazarken elim titredi şu duruma bile razı oluyoruz ya durum gerçekten çok kötü

Bu ülkede yaşamakdan utanır hale geldik.Her türlü pislik bizde.İnsanlar robotlaştırılmış aman bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda.Herkesin dediği gibi bu olaylar 1 hafta sonra unatılacak.Olanlar her zaman olduğu gibi yetim çocuklara ailelere olacak.Bazı şeyler değişmeli diyorum ama bu ülke de değişirmi sorusunun cevabı belli.

Allah yardımcıları olsun. Vefat edenlere de Allah rahmet eylesin. :(

Ben basımı yastığa koydum uyuyamıyorum rahat edemiyorum siren sesleri hala acı acı yüreğimi yakıyor, bunun olmasında en ufak sebebi olan herkesin Allah belasını versin. Yetim kalan çocukları düşünün, dul kalan anaları... Onların yüregindeki acıyı... Allah tekrar belanızı versin

Koluma çizemedim ama var bir planım

Geri
Üst Alt