Soma'da Maden Faciası!

Ha yani onlar şehit dedik diye her şey düzeliyor mu? Araştırmaya gerek yok, kader kısmet der geçeriz.. 3 güne yeni bir şey olur unutulur zaten, Rant kapıları kapanmaz böylece 3-5 kar payı eksilmesin diye hiçbir önlem alınmaz..

Maalesef Türkiye hep böyledir. Aralıklarla büyük depremler yaşadık ve hala ders çıkarmadım. Gereken önlemleri alamadık. İstanbul-Tuzla tersanesinde bir sürü iş kazası oldu ve yüzlerce kişi vefat etti. Yine önlem yok.

Dediğin gibi güzel kardeşim, hep rant ve peşkeş çekme. Yazıklar olsun.

Tam vardiya değişimde oluyor olay yani çok fazla kişi aşağıda kalmış Allah yardımcıları olsun ulusal yas ilan edilmeli bakan makan derhal istifa etmelidir..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

.

Bilmiyorum bilmekte istemiyorum ,

ben bu familyaya bedduamı ettim , Allaha duamıda ettim .

Allah vefat edenlerin yakınlarına sabır versin ekmek parası için can veren yurttaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum sorumlusu her kimse ki böle bi facianın kesinlikle bir sorumlusu vardır kaza falan söylemlerini yemeyiz tez zamanda belasını bulsun.

Tam vardiya değişimde oluyor olay yani çok fazla kişi aşağıda kalmış Allah yardımcıları olsun ulusal yas ilan edilmeli bakan makan derhal istifa etmelidir..

İstifa mı?bu kadar kolay mı bu işten sıyrılmak-katil bu insanlar ya.

Kusura bakmayın burası siyaset yeri değil ama o dediğin bu ülkede asla olmaz.Madencilerin kaderi derler geçerler.. Mısır'da, Filistin'de 150 kişi öldü deseler belki ülkede yas ilan edilirdi ama..

DİSK başkanı da açıklama yaptı

DİSK Genel Başkanı Kani Beko, "Soma'ya üzücü bir olay sonrası geldik. İşçi arkadaşlarımla ve sendikacı arkadaşlarla görüştük. Maalesef Türkiye'de taşeronlaşma sonucu alınan güvenlik önlemlerinde çok fazla azalma var. Buradaki madende de taşerondan taşerona olacak şekilde bir çalışma var. Maalesef kar amacı güdülürken gerekli derece güvenlik önlemi alınmıyor. Ölen işçilere Allah'tan rahmet ailelerine sabır, yaralı arkadaşlarımıza da şifa diliyorum. Fakat burada ağır bir tablo olduğunu ve olacağını da aldığım bilgilere göre hissediyorum" dedi.

130-140 dolardan 23,80 dolara indirmeyi taahhüt ettik bundan karda ediyoruz diye zamanında röportaj veren şirket sahibi ...

DİSK başkanı da açıklama yaptı

DİSK Genel Başkanı Kani Beko, "Soma'ya üzücü bir olay sonrası geldik. İşçi arkadaşlarımla ve sendikacı arkadaşlarla görüştük. Maalesef Türkiye'de taşeronlaşma sonucu alınan güvenlik önlemlerinde çok fazla azalma var. Buradaki madende de taşerondan taşerona olacak şekilde bir çalışma var. Maalesef kar amacı güdülürken gerekli derece güvenlik önlemi alınmıyor. Ölen işçilere Allah'tan rahmet ailelerine sabır, yaralı arkadaşlarımıza da şifa diliyorum. Fakat burada ağır bir tablo olduğunu ve olacağını da aldığım bilgilere göre hissediyorum" dedi.

130-140 dolardan 23,80 dolara indirmeyi taahhüt ettik bundan karda ediyoruz diye zamanında röportaj veren şirket sahibi ...

Valla bu şuan konuşulacak konu değil ama firmayla ilgili de pis şeyler çıkacak gibi şimdiden konuşulan konular var...

grizu patlaması diyor başkan trafo değilmiş sebep

grizu patlaması diyor başkan trafo değilmiş sebep

Saatler öncesi iscilerde dedi onu,trafodan imkansiz grizu patlamasi diye.

Eger bu dogruysa o Bakan olacak serefsiz birak istifayi hemen bu gece kafasina bir kursun sikmasi lazim.

Gercekten sabirli bir Millet bu Türk Milleti,böyle bir gecede adamin derdi sosyal medya hic bir ihmal yok diyebiliyor orada o Adam linc edilmesi lazim.

Hocam neler konuşuluyor mümkünatı var ise yazarmısın ?

İktidar ile Firma ilişkilerinden falan bahsedilen bir kaç haber var Firma'nın eşinin AKP'den Belediye meclis üyesi olmuş 30 martta.. Seçimlerde oy amacıyla dağıtılan kömürlerin bir çoğunun bu firma tarafından sağlandığı falan..

Ayrıca 29 Nisan'da CHP tarafından Soma'daki kazalar hakkında ki yeterli önlemlerin alınıp alınmadığı amacıyla araştırma önergesi verilmiş..

Reddedilmiş ve AKP Manisa Milletvekili meclis konuşmasında "Soma'daki firmalar, iş kazalarını önlemek için mevzuatın istediği tüm önlemleri almasına rağmen işin doğası gereği tehlikeli ve ağır işlerde zaman zaman istenmeyen kazalar olmaktadır" demiş

Neyse küfretmeyeceğim...

Birçok şey yazıp sildim, olmuyor. Bu düzenin değişmesi insanlar birlik olup isyan etmedikçe/edemedikçe zor.

Kalbi acıyor insanın.

yaralanan arama kurtarma ekibinden bir görevli az evvel canlı yayında " inanmayın hiçbirşeye sağ insan yok hepsi ölü dedi " sonra fazla konuşturtmadan spiker ayrıldı görevliyide ambulansa bindirdiler .

Milletini kandıran,ağzı yalan kokan sahtekarlar tarafından yönetiliyoruz,kendilerine dokunmasın diye ölüleri bile gizliyorlar,arama kurtarma çalışan yaralı içeride herkes ölü dedi ah ulan ah

Geri
Üst Alt