Soma'da Maden Faciası!

Adam resmen skandala imza attı açıklamayla hangi danışmanı veya yardımcısı verdiyse o aklı artık...

yav siz ciddi ciddi basbakanin hata bende diyecegini mi sandiniz? ülkenin %90'i makarna, kömür ve yola tav olduktan sonra daha uzun yillar dokunulmaz olur bu adam.

Kardeşim hata bende denecek onur yok belki tamam ama İŞ KAZASI BUNLAR KADERDE VAR DEMEK NE DEMEKTİR YA?

Hiç mi anlamı yok şu kaybedilen canların? Hiç mi kan ağlamıyorlar? Nasıl bu kadar ruhsuz, acımasız cevaplar verebiliyorlar?

Sonra Türk halkı koyun oldu, artık tepkisizleştik vs. E ANASINI SATAYIM ÜLKEYİ YÖNETEN BÖYLE DERKEN YÜZDE ELLİSİ ANASINI SATTIGIMIN MEMLEKETİNİN BU ADAMA OY VERİRKEN NAPALIM

Okutun kuran okutun.

Bir daha olmayacak kuran okutursanız böyle şeyler.

Hatta o canlar geri gelecek.

Feodal kafalar.

Bunlardan bahsediyor herhalde, kıyaslamaya bak

[attachment=10083:uploadfromtaptalk1400074854914.jpg]

●○●

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1400074854914.webp
    uploadfromtaptalk1400074854914.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 238
allah'tan uçak kazası değildi adam 1902 wright kardeşlerin ilk uçuş denemelerindeki kazalardan örnek verebilirdi.

dünyanın en pahalı benzinini al / dünyanın en pahalı etini ye / ama dünyanın en ucuz hayatını yaşa!

●○●

Federasyona başvuru yapalım Erciyes maçı cezası kaldırılsın seneye ilk maç seyircisiz olsun. Kombineler iptal edilsin. Her koltuk için bilet satılsın tüm gelirler Soma'dakilere gönderilsin.

Kafayı yedim burada, nasıl böyle bir açıklama yapabilir bir insan ya? 1800 lan 1800 nedir?

Adamlar 100 sene once olan kazadan ders çıkarmış onlemini almis ve simdi kaza oranlari cok düşük. Bizde adamlarin 100 sene önceki kazalariyla karsilastirip nerdeyse bakin bizde az diyecekler. Yazik...

●○●

Gazetecinin sorusu şu: Hükümetinizde, şirkette veya herhangi bir yerde sorumluluk var mı?

Şu soruya varsa gereken yapılacak dese, sadece geçiştirmek için, göstermelik de olsa böyle dese yine iyiydi. İnanılmaz!

Kardeşim hata bende denecek onur yok belki tamam ama İŞ KAZASI BUNLAR KADERDE VAR DEMEK NE DEMEKTİR YA?

Hiç mi anlamı yok şu kaybedilen canların? Hiç mi kan ağlamıyorlar? Nasıl bu kadar ruhsuz, acımasız cevaplar verebiliyorlar?

Sonra Türk halkı koyun oldu, artık tepkisizleştik vs. E ANASINI SATAYIM ÜLKEYİ YÖNETEN BÖYLE DERKEN YÜZDE ELLİSİ ANASINI SATTIGIMIN MEMLEKETİNİN BU ADAMA OY VERİRKEN NAPALIM

bu son 1-2 senede ne kadar büyük fiyaskolar ortaya cikti ve hepsine sacma sapan bahaneler üretti, buna ragman koyunlar yedi bunu. bana artik normal geliyor böyle seyler cünkü ülkedeki cahil sayisi malesef cok yüksek.

ben bugün aslinda paralel devlette iglili bir aciklama bekliyordum ama normal bir kazaya baglamis olayi. olur böyle seyler yapacak bir sey yok deyip isin icinden siyriliyor adam bak ciddi ciddi komedi bu. aynisini almanya'da dese bir daha sokaga cikamazdi.

Daha yakın tarihlere gidiyorum dedikten sonra 1914 yılından bahsetmeye başladı. Bildiğin 1. Dünya Savaşının başlangıcı. O anda film benim için koptu zaten. Bu mantıkla biz sayılan ülkeleri en az 100 sene geriden takip ediyoruz. Hiç mi alternatif güç kaynağı veya çıkış tünelleri olmaz böyle bir yerde? Yangın çıkabilme olasılığını nasıl düşünemezler? Böyle bir işletme denetlemelerden nasıl uyarı bile almadan geçebiliyor? Bu kadar başıboşluk, vurdumduymazlık olabilir mi? Aklım almıyor...

Gazetecinin sorusu şu: Hükümetinizde, şirkette veya herhangi bir yerde sorumluluk var mı?

Şu soruya varsa gereken yapılacak dese, sadece geçiştirmek için, göstermelik de olsa böyle dese yine iyiydi. İnanılmaz!

Firma ile ilgili denetim yapılmış ancak yine de araştırma yapıacaktır bizde veya firma da bir eksik var mı diye kimse merak etmesin...

Demek bu kadar mı zor? İnsanlarla eskiden üstü kapalı alay edilirdi şimdi açık açık ediliyor...

AKP'li arkadaşlar; rica ediyorum Fransa'da 1800'lü yıllarda, Amerika'da 1907'de, Japonya'da 1914'lerde olan kazaları örnek vererek dün olan facianın normal gösterilmesi ile ilgili düşüncelerinizi paylaşın. Ben anlayamıyorum, gerçekten anlayamıyorum.

Sorma,dinden girer Kuran'dan çıkar.

.

İşte sen ve senin gibi arkadaşlar bu şekilde hakaret ederse her zaman %50 alırlar.

Kim hangi partiye oy vermiş; ne seni ne de beni ilgilendirir. Vatandaşa hakaret de edemeyiz bu yüzden. Senin veya benim yapacağım iş güzel bir şekilde konuşmak, tartışmak. Doğruları anlatmak ve karşındaki insanı ikna etmek.

bu şerefsizleri konusarak indiremezsin kardeşim

hala bıdı bıdı konusuyor tv karşısında.insanda biraz utanma arlanma olur

küba,venezula ve bolivyada maden işçileri 1 gün iş bırakma 3 gün yas ilan etmiş

helal olsun.:005:

Soma'da yaşanan facianın ardından Atletico Madrid kulübü ve milli futbolcu Arda Turan taziye mesajı gönderdi.

Resmi internet sitesinden "Soma'daki acıyı paylaşıyoruz" başlığını atan kulüp, hayatını kaybeden işçiler için başsağlığı diledi.

Mesajda milli futbolcu Arda Turan'ın sözleri de yer aldı. Arda, "Bugün Türkiye'nin acı günü... Madrid'deyim ama Soma'daki ailelerin acılarını paylaşıyorum. Tüm dünya paylaşıyor. Ben ve kulübüm bu trajik kazanın en az zararla atlatılmasını diliyoruz ve tüm desteğimizin onlarla birlikte olduğunu bilmenizi istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kazada yaşamını yitiren işçilerin ailelerine sabır dileyen kulüp bu zor günlerin en kısa zamanda geçmesi temennisinde bulundu.

Arda Turan, yaşadığı üzüntü sebebiyle takımla birlikte yaptığı antrenmana bir süre ara verdi.

Geri
Üst Alt