- 30 Temmuz 2009
- 30.885
- 7.020
- 1.943
Adam resmen skandala imza attı açıklamayla hangi danışmanı veya yardımcısı verdiyse o aklı artık...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yav siz ciddi ciddi basbakanin hata bende diyecegini mi sandiniz? ülkenin %90'i makarna, kömür ve yola tav olduktan sonra daha uzun yillar dokunulmaz olur bu adam.
Kardeşim hata bende denecek onur yok belki tamam ama İŞ KAZASI BUNLAR KADERDE VAR DEMEK NE DEMEKTİR YA?
Hiç mi anlamı yok şu kaybedilen canların? Hiç mi kan ağlamıyorlar? Nasıl bu kadar ruhsuz, acımasız cevaplar verebiliyorlar?
Sonra Türk halkı koyun oldu, artık tepkisizleştik vs. E ANASINI SATAYIM ÜLKEYİ YÖNETEN BÖYLE DERKEN YÜZDE ELLİSİ ANASINI SATTIGIMIN MEMLEKETİNİN BU ADAMA OY VERİRKEN NAPALIM
Gazetecinin sorusu şu: Hükümetinizde, şirkette veya herhangi bir yerde sorumluluk var mı?
Şu soruya varsa gereken yapılacak dese, sadece geçiştirmek için, göstermelik de olsa böyle dese yine iyiydi. İnanılmaz!
AKP'li arkadaşlar; rica ediyorum Fransa'da 1800'lü yıllarda, Amerika'da 1907'de, Japonya'da 1914'lerde olan kazaları örnek vererek dün olan facianın normal gösterilmesi ile ilgili düşüncelerinizi paylaşın. Ben anlayamıyorum, gerçekten anlayamıyorum.
.
İşte sen ve senin gibi arkadaşlar bu şekilde hakaret ederse her zaman %50 alırlar.
Kim hangi partiye oy vermiş; ne seni ne de beni ilgilendirir. Vatandaşa hakaret de edemeyiz bu yüzden. Senin veya benim yapacağım iş güzel bir şekilde konuşmak, tartışmak. Doğruları anlatmak ve karşındaki insanı ikna etmek.