Soma'da Maden Faciası!

10246421_773023369409816_857963437099882034_n.jpg

Biz daha ne konuşuyoruz

1800 lerde 1900 lerde ingiltere de abd de olanlar şartlara göre dogal. En son teknoloji gaz lambaları ve aynı son teknolojiden son model AHŞAP iskeletler olduğu için yangına davetiye çıkarılırdı. Tekrar söylüyorum 1800 1900 lerde. Gel gelelim 2 sene önce abd persilvanyadaki göçüğe 2 saat içinde bir sondaj makinasıyla yapay asansör yapıp metrelerde derinlikten madenci çıkardı adamlar. Bunu da anlatsa lan. 2 sene önce 2 son teknolojileriyle. 2 saat içinde adamlar onlarca can kurtardı. Ama sana doğal tabi en az 238 can doğal sana. Sen yarın bir gün nükleer santral kurarsın onda da bir yanlışta binlerce kişi ölür ve dersin böyle tesislerde olur bunlar diye. Senin kendi seçmenin, yandaş medyan aptal olabilir. Biz değiliz ULAN !

2014'de olan "kaza"yı 1800'lerden örnek vererek açıklamanın mantığı nedir AKP'liler açıklasın, her şeyi ateyizlerden beklemeyin.

"Bunlar olağan şeyler" diyor adam, bu işin doğasında var diyor, daha doğrusu aslında söylemek istediği "Takdir-i İlahi".

Olaylara bakış açıları bu!

.

İşte sen ve senin gibi arkadaşlar bu şekilde hakaret ederse her zaman %50 alırlar.

Kim hangi partiye oy vermiş; ne seni ne de beni ilgilendirir. Vatandaşa hakaret de edemeyiz bu yüzden. Senin veya benim yapacağım iş güzel bir şekilde konuşmak, tartışmak. Doğruları anlatmak ve karşındaki insanı ikna etmek.

.

Beyler Soma halkıyla,onu geçtim Tüm Türk halkıyla billur geçti bu başbakan

Kayıt dışı çok işçi çalışıyormuş rakamlar da bu yüzden kesin değil.. Yaşları tutmayan işçiler tabiki kayıtlarda yoklar.. O yangını söndürmek öyle kolay değil malesef ve en acısıda cesedi bile teşhis edemeyeceğimiz insanlar olucak orda .. Asla tam rakamı veremiyecekler günlük 30 lira için çalışan ona mecbur olan aileleri de bi şekilde susturacaklar unutturacaklar ama biz ASLA unutmayacağız ...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

belediye başkanınn oglu benim arkadasım, çıkarılanların hepsi ölü. Sağ kurtarıldı falan diyenler insanları çıkarmak için içeri girenler. Yanık et kokusu var demiş ogluna. Felaket bir durum en az 500 ölü var, EN AZ

mhpsi akpsi chpesimi var bu işin. bu olayıda siyasete bağlayabilenler insan değil hayvan desem hayvana hakarettir.

mhpsi akpsi chpesimi var bu işin. bu olayıda siyasete bağlayabilenler insan değil hayvan desem hayvana hakarettir.

Bir adam çıkıp 1800'lerdeki kazaları örnek vererek "bu kazalar normal" diyor. Aynı adam Soma ile ilgili olduğu bariz olan önerge ile ilgili "Soma ile ilgili değildi, yalnızca başlığında Soma yazıyordu" diyor. Bunun karşısında ne yapılmasını bekliyorsun? Böyle rezalet olur mu?

Bir adam çıkıp 1800'lerdeki kazaları örnek vererek "bu kazalar normal" diyor. Aynı adam Soma ile ilgili olduğu bariz olan önerge ile ilgili "Soma ile ilgili değildi, yalnızca başlığında Soma yazıyordu" diyor. Bunun karşısında ne yapılmasını bekliyorsun? Böyle rezalet olur mu?

hay adamınında seninde.

Ne bir önlem alıyorsun ne de başka bir şey yapıyorsun, üstüne bir de kadere bağlıyorsun yaşananları. %50'in yer anca bunu.

Oradaki ölen insanlar kirli siyaset yüzünden öldüler hala birileri işi siyasete bulaştırmayın diyor.

Kader dinimizde var ama önce önlemi alalım bu ilim irfan bilim dünyasında. Kodumunu yerinde insanlarımız ihmalden ölmesin. Elden gelen yapılsın öncelikle.

Geri
Üst Alt