55 dakikadır yazıyorum siliyorum.Bunu yazarken bile ayrı trajedilere denk geliyorum. Allah herkese sabır versin, hayatını kaybedenlerin mekanları cennet olsun. Sedyenin temiz kalmasını kendi canından bile önemli görenlerin hak ettiği şey toplu mezar değildi. 17 Ağustos'u da, büyük Adana depremini de net hatırlıyorum ama bu bambaşka bir şey yani mahvoldum dünden beri ben bile kendimi şaşırdım. O insanları daha fazla yormayın. Şu cümle ne demek ?
Başbakan Erdoğan, 'Tüm ailelere sabırlar diliyorum. AFAD başta olmak üzere kömür işletmelerinin ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Önümüzdeki saatlerde daha net bilgiler ve gönlümüzü ferahlatacak haberler alırız' dedi.
Bunu söylerken 250'ye yakın işçi hayatını kaybetmişti, 200- 250 arası kadın kocasız ve beş parasız , en az 500 çocuk babasız kaldı, 15-20bin kişi sevdiklerinden ayrıldı. Şu saatten sonra ne yaşansa gönlümüz ferahlayacak mesela 250 değil de 1 kişi bile hayatını kaybetse benim bu açıklamayı aklım almıyor.Nefesim kesiliyor artık, bu kadarını kabul edemiyorum yok yani dünden beri neler gördüm, neler okudum ki ben bunları biliyorsam yetkililer benden daha iyi biliyordur , milletin sabrını bu kadar zorlamayın yeter gerçekten yeter.