Soma'da Maden Faciası!

Yanlis ifade ettim kendimi, elbette kacak isci vardir ben yok demiyorum. Ama öyle 1000 küsür falan degildir, onu kast ettim. O madenin kac defa para cezasi alipta tekrar acildigini ve kimler tarafindan acildigi asikar. Bu hassas konuda kamuoyunu aldatamassin, dogrular elbet cikacaktir orta ya bunu göze almazlar.

insallah tek temennimiz o kaldi bu saaten sonra

55 dakikadır yazıyorum siliyorum.Bunu yazarken bile ayrı trajedilere denk geliyorum. Allah herkese sabır versin, hayatını kaybedenlerin mekanları cennet olsun. Sedyenin temiz kalmasını kendi canından bile önemli görenlerin hak ettiği şey toplu mezar değildi. 17 Ağustos'u da, büyük Adana depremini de net hatırlıyorum ama bu bambaşka bir şey yani mahvoldum dünden beri ben bile kendimi şaşırdım. O insanları daha fazla yormayın. Şu cümle ne demek ?

Başbakan Erdoğan, 'Tüm ailelere sabırlar diliyorum. AFAD başta olmak üzere kömür işletmelerinin ekipleri çalışmalarını sürdürüyor. Önümüzdeki saatlerde daha net bilgiler ve gönlümüzü ferahlatacak haberler alırız' dedi.

Bunu söylerken 250'ye yakın işçi hayatını kaybetmişti, 200- 250 arası kadın kocasız ve beş parasız , en az 500 çocuk babasız kaldı, 15-20bin kişi sevdiklerinden ayrıldı. Şu saatten sonra ne yaşansa gönlümüz ferahlayacak mesela 250 değil de 1 kişi bile hayatını kaybetse benim bu açıklamayı aklım almıyor.Nefesim kesiliyor artık, bu kadarını kabul edemiyorum yok yani dünden beri neler gördüm, neler okudum ki ben bunları biliyorsam yetkililer benden daha iyi biliyordur , milletin sabrını bu kadar zorlamayın yeter gerçekten yeter.

Yanlis ifade ettim kendimi, elbette kacak isci vardir ben yok demiyorum. Ama öyle 1000 küsür falan degildir, onu kast ettim. O madenin kac defa para cezasi alipta tekrar acildigini ve kimler tarafindan acildigi asikar. Bu hassas konuda kamuoyunu aldatamassin, dogrular elbet cikacaktir orta ya bunu göze almazlar.

Malesef gerçekleri öğrenebileceğimizi sanmıyorum.

Bnn2WeRIIAImYZ-.jpg

Yaralı süsü verilen ölmüş bir madenciye hortumu oksijen tüpüne bağlı olmayan maske takıldı...

Sözün bittigi yerdeyiz.

Gercekleri saklamaya calisiyor hükümet ve bunu kabul edemeyiz, sonuna kadar bu olay arastirilmali.

Hala istifa edecek yürek yok bu itlerde. Katil AKP

Niye şaşırıyorsun Çağlar, şu an çoğu kişi tam olarak farkında değil ama büyük bir facia yaşanıyor ve panikle bu yola başvurulacağı çok barizdi hatta dün bu saatlerde daha ilk sedyeyi gördükten sonra şunu yazdım.

[attachment=10105:zcxvzxcv.png]

Bir şey olmaz pkk da , bugün 9 işçi kaçırmış artık konuyu buraya kaydırırlar, gündem de fazla sürmeden değişir işte ayrıca bu itlerin zamanlaması da manidar. Yersen.

Ekli dosyalar

• zcxvzxcv.webp
    zcxvzxcv.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 249
Nukleer santral kurulduktan, baskanlik sistemi geldikten sonra bu aci gunler devede kulak olarak hatirlanacak. Yuzlerce kisi ne ki, nesilleri mahvedecek ilerde bu cagdisi zihniyet.

Arkadaş Sakallı çıkıyor şu kadar kişi öldü şu kadarı ailelere teslim edildi diyor içeride kaç kişi var söylemiyor...

Uzun adam'dan yeni açıklama yok mu?

Uzun adam'dan yeni açıklama yok mu?

Gönlümüzü ferahalatacak haberleri her han bizimle paylaşa bilir.

Allah belasını versin artık cidden.

Bu dünyada kimse hesap soramıyor bari ve umarım öbür dünyada soranlar olur Inşallah.

Bilincli buna oy verenlerinde canı cehenneme. Hepsi katildir.

Cahil kısım için bir şey diyemem veya tehdit ile oy vermek zorunda kalanlar.

Tekme atan adamdan açıklama varmış olayı detaylarıyla anlatacağım demiş.. "Uygun bir yalan bulunca" demeyi unutmuş ama...

Gönlümüzü ferahalatacak haberleri her han bizimle paylaşa bilir.

Allah belasını versin artık cidden.

Bu dünyada kimse hesap soramıyor bari ve umarım öbür dünyada soranlar olur Inşallah.

Bilincli buna oy verenlerinde canı cehenneme. Hepsi katildir.

Cahil kısım için bir şey diyemem veya tehdit ile oy vermek zorunda kalanlar.

Gazetecilere ayar verdikten sonra 1800'lerden bahsetmesi vahimdi. Acilen doktora gitmeli zira hiç bilgisi yok adamın... Yakın tarih derken 1904 falan dedi hahhahah

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Hala şu kodumunu maden ocağı denetimlerden geçti diyorlar ya delirecem arkadaş ya. O zaman neden yüzlerce beden orada hapsoldu. Neden hala ulaşılamıyor meftalara. Yolda görsem yüzünüze bile sıçmam o kadar mikropsunuz bakanlar. Allah'ın yargısından nasıl sıyrılacaksınız. Töbe mi edeceksiniz geçiniz efenim geçiniz. Kul hakkı ile sakın gelmeyin diyor Rabbim.

Hala şu kodumunu maden ocağı denetimlerden geçti diyorlar ya delirecem arkadaş ya. O zaman neden yüzlerce beden orada hapsoldu. Neden hala ulaşılamıyor meftalara. Yolda görsem yüzünüze bile sıçmam o kadar mikropsunuz bakanlar. Allah'ın yargısından nasıl sıyrılacaksınız. Töbe mi edeceksiniz geçiniz efenim geçiniz. Kul hakkı ile sakın gelmeyin diyor Rabbim.

Yok dostum okuyorum o kadar cahil insan var ki bu paralellerin,gezicilerin sabotajı diyen var. Trafo yangınına ne yapılabilir diyen var. Hangi ülke önlem almış diyen var...

Trafonun patlayacağını elbette kimse bilemez ama olası patlama sonrası neler yapılacağını ilave havalandırmaların nasıl olacağı acil çıkış asansörleri vs acil durum eylem planı diye birşey var bunlar ciddiye alınsaydı farklı olabilirdi. işveren önlemini alır devlet denetler işçide buna uyar ama bunlar sadece kağıt üstünde kalınca sonuç felaket. Allah yardımcımız olsun.

Yok dostum okuyorum o kadar cahil insan var ki bu paralellerin,gezicilerin sabotajı diyen var. Trafo yangınına ne yapılabilir diyen var. Hangi ülke önlem almış diyen var...

Sonra cahil dedik mi kızıyorlar birde.

Akp'ye oy verip şimdi bir yakınını kaybedenler ne düşünüyorlardır şimdi?

Özelikle padişah ve taner yıldız'ın saçma sapan açıklamalarından sonra.

Demokrasi diyip duruyorlar, herkesin oyu aynı diye ama herkesin hayat'ı aynı değerde değilmiş gördüğümüz gibi.

Adamın yaşlı annesi öldüğü zaman yalakalar daha fazla üzülmuştü.

Yok mu manisalı arkadaş hiç forumda bu ölü sayıları hakkında bilgilendirse bizi..

Yok mu manisalı arkadaş hiç forumda bu ölü sayıları hakkında bilgilendirse bizi..

Ben Manisa'lıyım. Çevremde konuşulan durum şu. Şuanda 350 küsur çıkarılan ceset var. Daha içeride 200'e yakın ceset olduğu söyleniyor. Bunların çıkarılmasının sebebi de halkı duruma hazırlamak.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Geri
Üst Alt