Soma'da Maden Faciası!

Polisler biliyordur, ama yukartdan bu kavga isteniuyor, cünkü su an suclu Tayip, b.ku baskasina atmak icin yine bu yöntem yapilcak, o insanfsiz ateistler var ya, bütün dünya onlarin yüzünden böyle...

Bence orda karışıklık çıkarsa(Allah korusun) iktidarın zararına olur tabi bunu mevcut durum için söylüyorum yarın ne olur bilinmez.

Kardeşim sen bunu biliyosan polis'te biliyodur, engelleyememişler mi koca 5 otobüsü, pek inandırıcı gelmedi bana

Direk provakatör yazmıyor otobüslerde abi, sözde yardım veya çeşitli sebeplerden geldikleri biliniyor ama niyetleri ve amaçları belli. Somayı karıstırmak istiyorlar

Bu arada ölü sayısını ciddi anlamda açıklayamıyorlar. Bugün kırkagacta sadece 350 ceset var arkadaslar, soguk hava deposunda gittim gördüm. Somadaki ölü sayısı en az bakın EN AZ 550, daha da artacak. En kalabalık 2 galeriye daha ulaşılamadı. Basın bunu YANSITAMIYOR

gubehydu.jpg

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bence orda karışıklık çıkarsa(Allah korusun) iktidarın işine gelmez tabi bunu mevcut durum için söylüyorum yarın ne olur bilinmez.

Abi yanlis anlama bunlar iluminati filan gibi uyduruk seyler degil, bunlar su an ukrayna da yapiliyor. 10 Senedir okula ayni sinifta birlikte oldugum biir kuz Ukrainali, ve son bi kac ay hep oraya dönüyor. ANlatiyor neler oluyor, baska üniversteden arkadas da suriyeli, neler anlatmiyorlar ki, yalan söyelecek halleri de yok, cünkü ben ne A takimi nede B tarafi tuttuyorum o halde, ama resim filan da yolluyorlar, vallahi insanlarda insanlik kalmamis, hele bizimkiler ... önde gideni.

Ha bu arada Tayip de üzülmüstür, nasil bedava kömür dagitacak diye düsünüyordur. Ama elin arab kizlari icin hüngür hüngür alamasini rol yapmasini biliyor, bizimkilerine gelince aslan kesiliyor... gitsin 4 rabia nin basbakani olsun

Bence orda karışıklık çıkarsa(Allah korusun) iktidarın işine gelmez tabi bunu mevcut durum için söylüyorum yarın ne olur bilinmez.

gelmez olur mu şimdiden bu facia gezicilerin chpnin işi diyen embesiller çıktı piyasaya birde olaylar olursa tamam artık akp yine masum kedi rolüne bürünür

Direk provakatör yazmıyor otobüslerde abi, sözde yardım veya çeşitli sebeplerden geldikleri biliniyor ama niyetleri ve amaçları belli. Somayı karıstırmak istiyorlar

Dediğim gibi bana inandırıcı gelmedi lakin inşallah öyle bir şey yoktur, insanların acısından çıkarcılık yapmak isteyenlerin de Allah belasını versin(varsa tabi)

Abi yanlis anlama bunlar iluminati filan gibi uyduruk seyler degil, bunlar su an ukrayna da yapiliyor. 10 Senedir okula ayni sinifta birlikte oldugum biir kuz Ukrainali, ve son bi kac ay hep oraya dönüyor. ANlatiyor neler oluyor, baska üniversteden arkadas da suriyeli, neler anlatmiyorlar ki, yalan söyelecek halleri de yok, cünkü ben ne A takimi nede B tarafi tuttuyorum o halde, ama resim filan da yolluyorlar, vallahi insanlarda insanlik kalmamis, hele bizimkiler ... önde gideni.

Ha bu arada Tayip de üzülmüstür, nasil bedava kömür dagitacak diye düsünüyordur. Ama elin arab kizlari icin hüngür hüngür alamasini rol yapmasini biliyor, bizimkilerine gelince aslan kesiliyor... gitsin 4 rabia nin basbakani olsun

Böyle şeyler elbet var kardeşim yok demiyorum lakin böyle göstere göstere olacağını sanmıyorum bu işlerin

yürü derler yürü derler açlığa yürü derler

kara elmas tabut olmuş gerekirse ölün derler

günü gelir utanmadan ağlaşana gülün derler

yalanlara artık sabrım yok.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=3j0Lb14O5U4[/media]

Arkadaşlar çok degisik şeyler yaşanıyor Soma'da. Tam 5 otobüs provakatör somaya birileri tarafından "gönderildi" bu aksam ve yarın içerisinde olaylar çıkaracaklar. Ve soma halkını da kışkırtıp olayların içerisine çekmeye çalışıyorlar. Gerçekten çok ilginç şeyler oluyor

hangi kanaldan öğrendin yada badem bıyıklı söyledi? :D

Aradan kaç saat geçti hala rakam yok ortada, orda ki yakınlarından hala haber alamamış aileleri düşündükçe insan kötü oluyor.

Grup yorumda gideceğiz demişti. Grup yorum DHKP_C ilişkisini düşününce, Somalıların çok dikkatli olması lazım. Burada kimin siyasten kazançlı çıktığı önemli değil. Zaten herkes sorumluları gönüllerde ve zihinlerde mahkum etmiş durumda. İnsanların acısının üstüne acı eklemek isteyenler olacaktır. Dikkat etmekte fayda var.

Kırkağaçta ölülerin fotograflarını çekmişler projeksiyondan hepsinin yüzlerini gösteriyorlar tek tek ailelerin teşhis edebilmesi için

Koluma çizemedim ama var bir planım

Salak salak sırıtmadan hangi konuda ve hangi ruh halinde insanlara yorum yazdığımıza dikkat edelim daha 2 gün önce kaybettik 282 insanı

o gülme ikonunu tepki olarak koydum açıkçası.

sürekli birileri gelip sabotaj var , bu olaylar ülkeyi karıştırmak için deyip facanın üzerini örtmeye çalışıyorlar.

hakaret etmeden yazarsak sevinirm bu arada.

Arkadaşlar çok degisik şeyler yaşanıyor Soma'da. Tam 5 otobüs provakatör somaya birileri tarafından "gönderildi" bu aksam ve yarın içerisinde olaylar çıkaracaklar. Ve soma halkını da kışkırtıp olayların içerisine çekmeye çalışıyorlar. Gerçekten çok ilginç şeyler oluyor

Tayyibin lehine deilse oraya 5 Otobüsle deil bisikletle kimse gelemez,vardir yine bosbakanin bir oyunu bir cirkefligi.

Daha ilk gün baslamislardi bu göt killari kendi vekillerine twit atmaya,7-8 kisi mum yakmis ekmek koymus kendilerince üzüntülerini dile getiriyorlar resimde,samil Tayyar denen zibidiye bu resimi gönderiyorlar vekilim polisimiz savcilarimiz uyuyormu TGB MHPliler pkkyla bir olmus ortaligi karistiriyorlar diye.

Eger Somada herhangi bir gösteride pkknin bez parcasi acilirsa bilinki bu tayyibin isi onun emri.

Geri
Üst Alt