Soma'da Maden Faciası!

Bi kaç banka ölenlerin borçlarını silicez demiş hayat sigortası neden yapılıyor o zaman ? Zaten odemek zorunda değillermi?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ülkemin başbakanı vatandaşına yumruk, müsteşarı ise tekme atıyor. Böyle mi teselli edeceksiniz acılı insanları? Artık sözün bittiği yerdeyiz.

tayyeap yine din istismarı yapıyor şaşırmadım. koltuğunu korumak için yapmayacağı şey yok.

SON DAKİKA | GALATASARAY KLÜBÜ sezon başında ATLETİCO MADRİD ile hazırlık maçı yapacak ve geliri Soma'ya bağışlanacak.

1400164614106.jpg

Devlet Bahçeli'yi tebrik ediyorum. Son derece sağduyulu ve aklı başında açıklamalar. Helal olsun.

Valla açıkcası Erdoğan hariç hiçbir siyasiden ortamı gerecek açıklama duymadım ha birde Bakan Çelik var onu saymıyorum zaten bir öyle göründü.. Onun dışındaki herkes sağduyulu yaklaştı..

Üst 2 resimdeki Şili'li bakan, en alttaki de bakan...

Yani ikiside bakan...

Arasındaki fark; Biri adeta gözleriyle madenciyi kucaklayarak sevgiyle hasretle bakan bir bakan,

Diğeri boş gözlerle manasızca , öylesine bakan bir bakan.

10373618_757110877673477_5466520312394367073_n.jpg

Arkadaşlar çok degisik şeyler yaşanıyor Soma'da. Tam 5 otobüs provakatör somaya birileri tarafından "gönderildi" bu aksam ve yarın içerisinde olaylar çıkaracaklar. Ve soma halkını da kışkırtıp olayların içerisine çekmeye çalışıyorlar. Gerçekten çok ilginç şeyler oluyor

Arkadaşlar çok degisik şeyler yaşanıyor Soma'da. Tam 5 otobüs provakatör somaya birileri tarafından "gönderildi" bu aksam ve yarın içerisinde olaylar çıkaracaklar. Ve soma halkını da kışkırtıp olayların içerisine çekmeye çalışıyorlar. Gerçekten çok ilginç şeyler oluyor

Yok daha neler :S

Kardeşim sen bunu biliyosan polis'te biliyodur, engelleyememişler mi koca 5 otobüsü, pek inandırıcı gelmedi bana

Kardeşim sen bunu biliyosan polis'te biliyodur, engelleyememişler mi koca 5 otobüsü, pek inandırıcı gelmedi bana

Polisler biliyordur, ama yukartdan bu kavga isteniuyor, cünkü su an suclu Tayip, b.ku baskasina atmak icin yine bu yöntem yapilcak, o insanfsiz ateistler var ya, bütün dünya onlarin yüzünden böyle...

Geri
Üst Alt