Soma'da Maden Faciası!

Nasıl bir gazdır bu böyle ya? Göçük falan yok, yollar açık ama kurtarma ekipleri giremiyor yine de.. Sırtında tüp, yüzünde maske vs. ekipmanları olan kurtarma ekipleri de mi giremiyor, çok garip durum..

Hocam muhtemelen sorun gaz değil yangın !

Çizmelerimi çıkarayım mı diyen madenci yaşadıklarını anlattı.

Herşeyi bir tarafa bırakıyorum. Taner Yıldız'ın ilk günden beri ifadelerine yüzüne bakıyorum belli üzgün, mahçup, yorgun.. Cumhurbaşkanı ağlamaklı, üzgün ama Başbakan ne üzgün, ne yorgun, ne sesinde bir hüzün tonu var. ifadeleri gönül almaktan çok yaralayıcı. Yapmacıktan bile olsa zayıf görünmekten kaçınıyor.

Bu adama ne oldu, bu hale kim getirdi merak ediyorum.

Narsistik Kişilik Bozukluğu

"Hadi benim yanımda yuh çekin bir de.."

R.T.Erdogan, PM of Turkey, 2014

Nasıl bir gazdır bu böyle ya? Göçük falan yok, yollar açık ama kurtarma ekipleri giremiyor yine de.. Sırtında tüp, yüzünde maske vs. ekipmanları olan kurtarma ekipleri de mi giremiyor, çok garip durum..

Neyi doğru yaptıkki yurt dışında her felaket için ayrı bir kurtarma timi oluşturuluyor maalesef bizde 1 tane akut var ağaçta kalan kediden ,göçük altında kalan insana , dağda mahsur kalan insandan , suda dalgalarla cebelleşen insanlara kadar hepsine bakıyor .

34193875537.jpg

Herşeyi bir tarafa bırakıyorum. Taner Yıldız'ın ilk günden beri ifadelerine yüzüne bakıyorum belli üzgün, mahçup, yorgun.. Cumhurbaşkanı ağlamaklı, üzgün ama Başbakan ne üzgün, ne yorgun, ne sesinde bir hüzün tonu var. ifadeleri gönül almaktan çok yaralayıcı. Yapmacıktan bile olsa zayıf görünmekten kaçınıyor.

o sakallıyı hiç sevmem. rol yapıyordur. işçiler gerekirse 16 saat çalışacak!! diye saçmalayan bir adam masum felan olamaz.

"" A’râf / 179 suresi:

Andolsun ki, cinlerden ve insanlardan birçoğunu cehennem için yarattık. Onların kalbleri vardır, fakat onunla gerçeği anlamazlar. Gözleri vardır, fakat onlarla görmezler. Kulakları vardır, fakat onlarla işitmezler. İşte bunlar hayvanlar gibidirler. Hatta daha da aşağıdırlar. Bunlar da gafillerin ta kendileridir. ""

Türkiyedekiler yetecektir ...

Diyecek o kadar sey varki aslinda...

Su an icin susmak daha faydali olur, en azindan ölenler ve aileleri icin...

Basimiz sagolsun

Galatasaray'lı futbolcular kendi aralarında 5.4M TL toplayıp, Soma'da ki ailelere gönderildiği söykeniyor kesin yine REİS düşünmüştür.

zR023D.jpg

Yok artık diyorum

Kelimeler kiyafetsiz kalıyor.

Hadi diyelim ki doğru.

Adama sormazlar mi : "Kardeşim bunu engellemek de senin görevin değil mi. "

Her suçlamaya her hataya bir cevapları var. Hani cevapta cevap olsa.

Cevap dediğimde yana yattı çamura battı türünden.

Delikanlica cik "Evet hukumetin ihmali var. Tek bir vatandasin kilina zarar gelse bu ulkeyi yonetenler olarak sorumlusu biziz"

Ama nerde.

GT-S5301 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bu işinde fıtratında yuhalanmakta var protesto yemekte var sayın basbakan çok değil bundan bir kaç ay önce güney korede gemi kazası sonucu Kore Başbakanı istifa etmek zorunda kalmış bakanda protestocular tarafından tokanlanmistir bunlar Başbakanlıkta normal şeyler

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hahahaha bunu da chp'ye yikmislar :D :D :D

Yavaş yavaş tamamlıyor bence kendisini birçok diktatörün belgesellerini hayatlarını izlemiş biri olarak net hissedebiliyorum duygusuzluğunu bu bir tek adamlık duygusuzluğu ve umursamazlığı...

Vatandaşı tehdit mi etmiş, yumruk mu atmış, küfür mü etmiş artık beni hiç şaşırtmıyor açıkcası.

Herşeyi bekliyorum.

Çıkarıp silahı birini vursa bile şaşırmam...

Çünkü artık herşey beklenir bu adamdan.

Güçlü görünmeye çalışıyor ama aslında o kadar bitkin ki. Yüzünden belli oluyor herşey. Hitler'in son anları gibi.

Geri
Üst Alt