Soma'da Maden Faciası!

Durun yahu daha nükleer santral yapacağız.

İstifa etmek onurlu kişilerin işidir keşke aralarında bir kaç onurlu olsa da istifa etse.

Bnn2WeRIIAImYZ-.jpg

Yaralı süsü verilen ölmüş bir madenciye hortumu oksijen tüpüne bağlı olmayan maske takıldı...

iki dakika sakinleşip kendinizi şu ölen kardeşimizin annesi-babası ya da kardeşi yerine koysanıza bi. annesinin bu fotoğrafı görüp akıttığı sevinç gözyaşlarını düşünün. sevdiklerinin bu fotoğrafı görüp yaşadığı mutluluğu, sevinci düşünün. ve sonrasında gerçeği öğrendiklerinde yaşadıklarını. işte bunları göze alıp yapıyorlar bunları. hiçbirinin yatacak yeri yok

Biraz sonra İzmir de hatmi şerif duası yapılacak Hisar camiinde Allah kabul etsin mekanları cennet olsun

Nükleer santral olayı çok başka bir mevzu içindeki geleceğe dönük stratejiler vs. çok başka bu yaşanılan acıyla karıştrımayalım 40 sene evvel sahip olunması gereken bir kabiliyettir bu .

Herif vatandaş dövüyor herkesin önünde ya

Nükleer santral olayı çok başka bir mevzu içindeki geleceğe dönük stratejiler vs. çok başka bu yaşanılan acıyla karıştrımayalım 40 sene evvel sahip olunması gereken bir kabiliyettir bu .

Öyle deme ama 1800'lü yıllarda buna benzer olaylar çok yaşandı biliyosun o zaman teknoloji çok ileri idi MuM gaz Lambası gibi ileri teknolojiler vardı madenlerde şimdiki teknoloji neki elimizde bizi uzaya götürecek teknolojiye sahip telefonlar var buda teknolojimi nerde o 1800'lü yıllar hep bu sanayi devrimi bizi çok geriye götürdü.

Namuslu vatandaşlarımız böyle ağır işlerde çalışıyor canlarından oluyor ama küçük çocuklara tecavüz edip ve onları yakan, asker şehit eden, hırsızlık yapan şerefsizler şimdi hapiste bu vefat eden iscilerimizin vergisiyle yiyip içip yatiyorlar madem bu ülkede idam yok o zaman gönderin bunları maden ocağında çalıştırın hiç değilse bir işe yarasinlar

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öyle deme ama 1800'lü yıllarda buna benzer olaylar çok yaşandı biliyosun o zaman teknoloji çok ileri idi MuM gaz Lambası gibi ileri teknolojiler vardı madenlerde şimdiki teknoloji neki elimizde bizi uzaya götürecek teknolojiye sahip telefonlar var buda teknolojimi nerde o 1800'lü yıllar hep bu sanayi devrimi bizi çok geriye götürdü.

Doğrusu yazdığını benim yazdığımla bağdaştıramadım ,

ben diyorumki nükleer enerjidende öte nükleer stratejiler ile bu acıyı yanyana getirmeyelim , yani dünkü uzun şahsın açıklamalarıyla alakalı bir mevzudan bahsetmiyorum ,

Teknoloji konusunda ise aslında sorunumuz daha büyük , her türlü teknolojiye sahibiz gereğinde ise ulaşma yolunda çok önemli ar-ge paraları harcıyoruz ,,

maden mevzusundada başka mevzulardada sorunumuz teknoloji deği kanun yönetmelik vs. değil sorunumuz kafa yapımız ,

tamamen rant'a dayalı karşılıklı menfaatlere dayalı önce para sonra hayat diyen kafa yapısı .

Doğrusu yazdığını benim yazdığımla bağdaştıramadım ,

ben diyorumki nükleer enerjidende öte nükleer stratejiler ile bu acıyı yanyana getirmeyelim , yani dünkü uzun şahsın açıklamalarıyla alakalı bir mevzudan bahsetmiyorum ,

Teknoloji konusunda ise aslında sorunumuz daha büyük , her türlü teknolojiye sahibiz gereğinde ise ulaşma yolunda çok önemli ar-ge paraları harcıyoruz ,,

maden mevzusundada başka mevzulardada sorunumuz teknoloji deği kanun yönetmelik vs. değil sorunumuz kafa yapımız ,

tamamen rant'a dayalı karşılıklı menfaatlere dayalı önce para sonra hayat diyen kafa yapısı .

Ben orda sadece ironi yaptım boşbakanın açıklaması ile ilgili ayrıca TEKNOLOJİ ile ilgili sorunumu yok ve AR-GE'ye para harcıyoruz derken neyi kast ettiğini anlamış değilim bana kullandığın türk malı olan teknolojik bir ürün sölermisin mesela.

Ben orda sadece ironi yaptım boşbakanın açıklaması ile ilgili ayrıca TEKNOLOJİ ile ilgili sorunumu yok ve AR-GE'ye para harcıyoruz derken neyi kast ettiğini anlamış değilim bana kullandığın türk malı olan teknolojik bir ürün sölermisin mesela.

Renktaş bu başlık bunları açıklamam için yeri değil ,

daha müsait bir zaman ve belki başlıkta açıklayabilirim , benim konum savunma sanayii yani kişisel kullanım ürünlerinden bahsetmiyorum .

Geri
Üst Alt