Aydın Aslan
Berlin Panteri
- 24 Kasım 2008
- 42.412
- 23.651
- 2.698
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Durun yahu daha nükleer santral yapacağız.
İstifa etmek onurlu kişilerin işidir keşke aralarında bir kaç onurlu olsa da istifa etse.
Durun yahu daha nükleer santral yapacağız.
![]()
Yaralı süsü verilen ölmüş bir madenciye hortumu oksijen tüpüne bağlı olmayan maske takıldı...
uA Celal Bayar UNI @uA_CBU · Nükleer santral olayı çok başka bir mevzu içindeki geleceğe dönük stratejiler vs. çok başka bu yaşanılan acıyla karıştrımayalım 40 sene evvel sahip olunması gereken bir kabiliyettir bu .
uA Celal Bayar UNI @uA_CBU · Öyle deme ama 1800'lü yıllarda buna benzer olaylar çok yaşandı biliyosun o zaman teknoloji çok ileri idi MuM gaz Lambası gibi ileri teknolojiler vardı madenlerde şimdiki teknoloji neki elimizde bizi uzaya götürecek teknolojiye sahip telefonlar var buda teknolojimi nerde o 1800'lü yıllar hep bu sanayi devrimi bizi çok geriye götürdü.
Doğrusu yazdığını benim yazdığımla bağdaştıramadım ,
ben diyorumki nükleer enerjidende öte nükleer stratejiler ile bu acıyı yanyana getirmeyelim , yani dünkü uzun şahsın açıklamalarıyla alakalı bir mevzudan bahsetmiyorum ,
Teknoloji konusunda ise aslında sorunumuz daha büyük , her türlü teknolojiye sahibiz gereğinde ise ulaşma yolunda çok önemli ar-ge paraları harcıyoruz ,,
maden mevzusundada başka mevzulardada sorunumuz teknoloji deği kanun yönetmelik vs. değil sorunumuz kafa yapımız ,
tamamen rant'a dayalı karşılıklı menfaatlere dayalı önce para sonra hayat diyen kafa yapısı .
Ben orda sadece ironi yaptım boşbakanın açıklaması ile ilgili ayrıca TEKNOLOJİ ile ilgili sorunumu yok ve AR-GE'ye para harcıyoruz derken neyi kast ettiğini anlamış değilim bana kullandığın türk malı olan teknolojik bir ürün sölermisin mesela.