Soma'da Maden Faciası!

Nükleer tesis kurarlarsa ülkeyi terk ederim.

o değilde bunlar atom bombası yapmaya kalkışırsa; ''boşunamı yaptık bunu? o kadar para harcadık biyerde kullanalım görelim etkisini'' diye malesef binlerce hatta milyonlarca vatandaşımızın hayatını maf ederler. öyleki bu testleri kasıtlı olarak ege ve trakyada denerler!!!.

Ulan daha ampülün icat edilmediği yıllarda ki kazalar ile kıyaslıyor.

Yusuf Yerkel i savunmaya başlamış havuz medyası.

Adam küfretmiş Yusufcum cevap vermemiş sonra üzerine yürümüş kravatından çekmiş oda kendini korumak için tekme atmış.

Net dövme görüntüleri var mı arkadaşlar?

Net görüntü yok malesef. orada bir arbede oluyor ama nasıl başlıyor nasıl bitiyor anlaşılmıyor. Sadece BB'nin birine vurduğunu anımsatacak bir hareketi var. bana vurmuş gibi geldi. Orada biri mi saldırdı, o mu üstüne gitti çok anlayamadım. Ama gelin bir de benim yanımda yuhalayın dediğini duydum. Sanki o korumalar halkın koruması da halk ondan kaçıyormuş gibi:)

Siyasi görüşüm ve Galatasaray tercihlerimle nekadar doğru kararlar verdiğimi her gün görüyorum. Ünal Aysal, Aziz efendiyi insanlık olarak da 500'e katlıyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Konya Stadı inşaatından

BnrGcpXIMAAuWhP.png

Net görüntü yok malesef. orada bir arbede oluyor ama nasıl başlıyor nasıl bitiyor anlaşılmıyor. Sadece BB'nin birine vurduğunu anımsatacak bir hareketi var. bana vurmuş gibi geldi. Orada biri mi saldırdı, o mu üstüne gitti çok anlayamadım. Ama gelin bir de benim yanımda yuhalayın dediğini duydum. Sanki o korumalar halkın koruması da halk ondan kaçıyormuş gibi:)

Korumasına falanda vuruyor olabilir tam görüntü belli değil kim bilir neye sinirlendi..

3 gün olmuş hala belli değil içeride kaç kişinin olduğu dalga geçer gibi..

İşte sorun da burada. İçerde kaç kişi olduğunu veremeyen şirketin bütün güvenlik tedbirlerini aldığını nereden bileceğiz, nasıl güveneceğiz?

Muhtemelen biliyorlardır da kaçak işçi vardır o yüzden el birliğiyle gizliyorlardır..

İddiaya göre orada birisi korumaları geçerek kolundan çekmiş BB'yi. Korumalar araya girmiş ve BB arbeden kurtulmak için korumayı itti diyor.

Yok şimdi ben biliyorum 2 gün önce çıkar bakın ben aslında vatandaşa değil vatandaşımı iten korumama vuruyordum der yine kahraman ilan edilir ondan soruyorum :)

Muhtemelen biliyorlardır da kaçak işçi vardır o yüzden el birliğiyle gizliyorlardır..

Yok şimdi ben biliyorum 2 gün önce çıkar bakın ben aslında vatandaşa değil vatandaşımı iten korumama vuruyordum der yine kahraman ilan edilir ondan soruyorum :)

Valla vursa da vurmasa da 1864 İngiltere örneğinden sonra bir önemi kalmadı benim için.

Herşeyi bir tarafa bırakıyorum. Taner Yıldız'ın ilk günden beri ifadelerine yüzüne bakıyorum belli üzgün, mahçup, yorgun.. Cumhurbaşkanı ağlamaklı, üzgün ama Başbakan ne üzgün, ne yorgun, ne sesinde bir hüzün tonu var. ifadeleri gönül almaktan çok yaralayıcı. Yapmacıktan bile olsa zayıf görünmekten kaçınıyor.

Bu adama ne oldu, bu hale kim getirdi merak ediyorum.

Nasıl bir gazdır bu böyle ya? Göçük falan yok, yollar açık ama kurtarma ekipleri giremiyor yine de.. Sırtında tüp, yüzünde maske vs. ekipmanları olan kurtarma ekipleri de mi giremiyor, çok garip durum..

Geri
Üst Alt