Soma'da Maden Faciası!

Allah rahmet eylesin. Sayının daha da artacağını söylüyorlar. Offf...

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

15 gun onceki konusma . Bugun gibi degil mi ?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=KzoM35Jwzxk[/media]

Kendi onerileri disinda hicbir seyi gorusmuyorlar zaten . Cok sacma bi meclis sidik yarisindan baska bir sey degil boyle millete boylemeclis lazim gerci . Simdi bunlari yaziyoruz diye de siyaset yapiyorsunuz boyle bir konuda bile derler . Oysa bir yerde insanlar varsa onlarin sorunlari var 21. yuzyilda yuzlerce insan madenlerde oluyorsa dunyanin her yerinde belirli siyasiler istifa eder cunku yasanan olayin sorumlulari en basta siyasilerdir zira sorumluluk sahibi olan onlardir .

Vefat edenlerin yakinlarinin basi sagolsun .

O siyaset yapma diyenlerin hepsinin de siyasi görüşü belli nedense.

İşçilerimiz umarım kurtulurlar.Gece yattım daha da takip edemedim de,son bilgileri bilmiyorum.

Ama şu kesin,halkın daha önemli (!!!) sorunları var.Köpeğime dokunma gibi.

Allah rahmet eylesin

mekanları cennet olsun

201 aile şu anda perişan

Allah sabırlar versin

söyleyecek sözde bitiyor bazen

kendilerinden olmayan her görüşe tasarıya karşı çıkan akp zihniyeti kıçına kına yaksın

Olur mu onlar Möslüman seni kafir.Törkiye gelişiyır,Törkiye dünya devi oluyır.Dinsiz kafirler bunu çekemiyır.

150 işçi öldü diye hökümet istifa eder miymiş hem.Eyi o zaman herkes kendini öldürsün.

Allah rahmet eylesin hepsine...

ulan tarihin en buyuk faciasını 21.yüzyılda yaşıyoruz

ne yapılacak peki kaç işçi daha ölecek birileri daha çok kazansın diye?

bugun ah vah diye twit atan insanlar yarın günaydın hayat çok güzel ehe hehe diye twitler atmayacak mı?

kaç kere daha gündeme gelecek?

ben artık bu ülkede samimiyete falan inanmıyorum...

mekanları cennet olsun hepsinin Allah yakın larına sabır versin

Allah rahmet eylesin bütün işçilerimize.İnsan hayatı işte bukadar ucuz bu ülkede,hükümet istifa eder mi?komik bir öneri bizim ülkemiz için mağlesef.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Allah rahmet eylesin hepsine...

ulan tarihin en buyuk faciasını 21.yüzyılda yaşıyoruz

ne yapılacak peki kaç işçi daha ölecek birileri daha çok kazansın diye?

bugun ah vah diye twit atan insanlar yarın günaydın hayat çok güzel ehe hehe diye twitler atmayacak mı?

kaç kere daha gündeme gelecek?

ben artık bu ülkede samimiyete falan inanmıyorum...

mekanları cennet olsun hepsinin Allah yakın larına sabır versin

Şu kısma özellikle katılıyorum.İşçilerimiz kurtulsalar da kurtulmasalar da kesin olan bir şey var,yarın kimse yüzlerine,ailelerinin yüzlerine bakmayacak.Ölenle ölünmez,hayırlısı gibi lafları habire kullanan milletten bir cacık olmaz,net.O olur hayırlısı be kardeş,bu olur ölenle ölünmez,şu olur hayırlısı boşver olacağı varsa olur,kader kısmet şans üfürük bilmem ne.Ne bekliyoruz ki bu ülkeden?Bu lafları diyen ülke teknolojik anlamda bir arpa boyu yol alamaz zaten.Uzaya uydu yolluyoruz İnşallah Maşallah diyor oradaki yetkili.Bilimde bu olur mu?Olmaz.Yarın bakanın biri de çıkar kader kısmet falan der işçilerin ailesine.

Bundan sonra sayının artması olası sanırım. Böyle bir şey yaşandı mı acaba daha önce. Yer yerinden oynamalı artık.

O gun o onergeye red oyu veren herkes istifa etmelidir. Ulan Boyle bir sey icin nasil red oyu kullanilir.

Umarim daha fazla can kaybi olmaz Allah yardimcilari olsun.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

O gun o onergeye red oyu veren herkes istifa etmelidir. Ulan Boyle bir sey icin nasil red oyu kullanilir.

Meclis meclis değil ki.Hükümet ne derse o oluyor.Muhalefetin hiçbir dediği kabul edilmiyor zaten.Öyle boşu boşuna oturuyorlar orada.Seçim sistemi çok mal.Adam %50 oy alıyor meclisin %60'ına sahip oluyor.Bu yine iyi gerçi,2002'de %34 oyla meclisin %65'ini almışlardı.

Milletvekillerinin çoğu grup başkanı kaldırınca elini kaldırıyor kendi fikirleri yokki.Hatta geçenlerde bir olay oldu ,akp'nin teklifi reddedildi yine akp milletvekilleri tarafından,grup başkanı el kaldırmayınca yanlışlıkla.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

[attachment=10071:uploadfromtaptalk1400046168570.jpg]

●○●

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1400046168570.webp
    uploadfromtaptalk1400046168570.webp
    13 KB · Görüntüleme: 238
Hayatini kaybedenlere Allah'tan rahmet ailelerine de sabır diliyorum. Cok kotu bir durum. Umarim sayi daha da artmaz.

Ihlal varsa da bir an once cezasini cekmeli. Umarım bunlardan ders cikarirlar (bu sefer inş. ) ve birdaha boyle olaylar yaşanmaz.

●○●

Erdoğan çok kuvetli bir metin hazırlıyor kendini ve ekibini savunacak. Herşeye dakkasıyla yorum yapan adam! halen Soma'ya gidemedi. Savaş tarlasını gibi.....

Allah rahmet eylesin,yakınlarının başı sağolsun...3.sınıf bile ülke değiliz,trafikte sokakta yerin altında hiç biyerde can güvenliğimiz yok bu ülkede hakkaten

Şili'de kapsüllerle çıkartılmış madenciler, bizde 3 günde çıkartırız diyen bir bakan ve sıfatsız yüzü. Tükürülesi yüzü. Meftalarına bile anca ulaşıyoruz. Yazıklar olsun.

Geri
Üst Alt