Soma'da Maden Faciası!

Yani bu karşılaştırmadan anlaşılan biz bu ülkelerden 100 yıl gerideyiz adam 50-100 yıl önceki kazalardan bahsediyor

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öldüğü gün Allah şahidimdir ki hayır yapacağım ,,

kimin öldüğü gün derseniz kilimcinin köroğlu ...

adam 1800 1900 lerde ki kazaları bugünkü kaza ile karşılaştırıyor fazla söze gerek yok......

daha gecen demiyormuydu bana ne baska ülkelerde ne oluyorsa, ozaman kendin niye isine gelince örnek veriyorsun ?

Şaka gibi abi ya 100-150 yıl öncesiyle harbi harbi kıyasladı

Tapata

Abi çık de ki denetimden geçmiş ama burada bir suç var mı araştıracağız gerçekten sağlam mı yoksa sahte bir denetim mi olmuş suç var mı yok mu araştıracağız desin yemin ediyorum dişimi kıracağım sanki özel sektör değil devlet kurumu savunmaya bak... Birde utanmadan 1800lerden örnek veriyor bir ara Amerika dedi teknolojisi şusu busu dedi 65 yıl önce olmuş kazayı örnek gösterdi.. Daha birşey demiyorum oy verenlerin bile bu dalga geçmeye tepki göstermesi lazım adam çünkü resmen dalga geçiyor...

Tayyip'in bu açıklamaları şaka herhalde? 1800'lü, 1900'lerin başındaki yıllarda falan olan kazalardan örnekler verdi. Bu iş için normal bu olaylar dedi. Yıl 2014!! Farkında mısın? 2014!!!!

Amerika'da da oldu dedi, teknolojisi çok ileri dedi, kaza 1907'de oldu dedi. 1907'de ne teknolojisi vardı? Şaka olmalı bu açıklama!!

Şu an aklıma Şili'deki maden ocağı kazası geldi. Hemen ardından dünkü facia geldi. Ve hemen Başbakan'ın açıklamaları. Çok manidar!!

en yakın 1960lardaydı oda hindistanda falandı sanırım... Şaka gibisiniz...

CHP'nin soru önergesi ile ilgili yazıda Soma ile ilgili bir şey yoktu dedi, sadece başlıkta Soma yazıyordu dedi. Daha ne olsun? Bunları AKP'lilerin bile yemesi zor artık herhalde..

son 10 senede almanya'da madenlerde ölen sayısı 3 türkiye'de 1000.orada adam olan gazeteci şu istatistiği suratına çarpardı.

Türkiye'de ne zaman bir facia olsa hep doğal ve sanki çok normalmiş gibi yaklaşılıyor. Tamam facia her yerde olabilir ama gerekli önlemleri almak için illa insanların canından olması mı gerekiyor? Son 73 yılda 3 bin madencinin ölmesi sizce normal mi? Kaza bir kere olur, iki kere olur. Olduğunda da bir daha olmaması için tüm tedbirler alınır. Demek ki yeteri kadar önlem alınmamış, alınmıyor. Ve ilgili kişiler hala utanmadan ortalıkta geziniyor. Size iki basit örnek vereceğim. 1-2 sene önce Gürcistan hapishanelerinin birinde görevlilerin tutuklulara işkence ettiği görüntüleri sızdı. Ertesi gün Adalet Bakanı anında istifa etti. Sadece bununla da kalmadı, aynı zamanda Saakaşvili hükümeti seçimi kaybetti.

Bir diğer örnekte bildiğiniz üzere Güney Kore'de yaşandı. Orada da bir facia oldu. Ama koskoca Başbakan istifa etti!

Dışarıdan yeni geldim, inanılmaz bir yardımlasma var. Aşevinde hastanedekiler için gönüllü olarak yemek yaptık. Yaklaşık 50-60 kişilik genç bir grup olarak. Bizim milletimiz ne yazık ki ancak böyle zor günlerde dayanısma içerisine girebiliyor

van depreminden sonra kentsel! dönüsüm diye yirtindi (tabiki devasi rant kapisi acilmisti)

simdi kömür madenlerinde dönüsüm yapsin, yani denetimler agirlastirilsin ama olmaz tabi yandas

sanayicilere yük cikartmaz ama fakir fukaranin evini arsa fiyatindan elinden alip mücahitlerine pardon mütahitlerine peskes ile mesgul

Geri
Üst Alt