Soma'da Maden Faciası!

700 kişi çalışan var 245 kişi can verdi bu sayı önümüzde ki saatlerde dahada fazlalaşacak galiba, allahım mekanları cennet olsun.

Bildiğim kadarı ile henüz ulaşılamayan insanlar hayatını kaybedenlerin sayısına eklenmiyor. Ancak bu saattten sonra kimsenin kurtulma şansı olmadığı söyleniyor. Onlar da eklenince korkunç bir sayı çıktığı için yavaş yavaş, bedenlere ulaşıldıkça ekleyeceklerdir.

Çıkanların sayısının da daha fazla olduğu söyleniyor malesef.

Cok kotu yaa, 245 olu, daha dogrusu sehit varmis. Gercekten cok uzucu..

700 kişi çalışan var 245 kişi can verdi bu sayı önümüzde ki saatlerde dahada fazlalaşacak galiba, allahım mekanları cennet olsun.

Bildigim kadar 2km yerin altinda ve cikis bolgesi ile 4km mesafe var

Allah kahretsin, dunyanin en zor isi olmali

suan kac kisi kurtuldu?

Ozelikle Allah ailelerine sabir versin, Galatasaray klubu olarak bence ailelereine yardimda bulunmamiz lazim

en son lig macinda tum bilet paralarini ailelere bagislamak lazim

internette yardim kampanyasi varsa, bende destek olmak istiyorum

ozelikle cocuklari olan sehitlerimizin ailelerine sabir diliyorum.. mutluka cok aci verici olmali

Allah yardimcilari olsun..

Kamuoyuna

Soma’daki elim maden kazası, tüm Türkiye’yi olduğu gibi, Galatasaray camiasını da büyük üzüntüye boğdu.

Yaklaşık on yıl boyunca, Ali Sami Yen Stadı’nın kapalı tribününde sürekli asılı kalan; “SOMA KÖMÜR DİYARI, ŞANLI GALATASARAY’IMIZA BAŞARILAR DİLER” pankartını hatırlayan Galatasaraylılar gözyaşlarını tutamadılar.

Sedyeye çıkarılırken, “çizmelerini çıkarmak” isteyen işçi kardeşimize, bugün bütün duyarlı yurttaşlarımızın seslendiği gibi biz de; “Merak etme işçi kardeşim, alın terin kadar temizdir yaralı yüreğin!” dedik.

Ve dedik ki; “Hepimizin onlara ödenecek bir vicdan borcu var.”

Soma’daki acılı aileler, Galatasaray camiasının dost elini bundan böyle her zaman yanlarında hissedeceklerdir.

İlk adım olarak, Galatasaray Spor Kulübü, önümüzdeki dönemde yapacağı özel maçın gelirini, kaza kurbanlarının yakınlarına bağışlama kararı almıştır.

Dayanışmamız bundan sonra da çeşitli yollarla devam edecektir.

Öte yandan, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal’la yönetim kurulu üyeleri, özel bir uçakla bölgeye giderek, Soma’daki acılı ailelere taziye ziyaretinde bulunacaktır.

Bu vesileyle bir kez daha hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

Paralelcilerin işi demedi mi dünya liderimiz ?

BERkay & eKİN & Berkin

Deprem, göçük vs ani gelişen bir olay olsa ve "kader" sözü dillendirilse yine bir nebze de. Çıkan yangında, yetersiz havalandırma yüzünden CO zehirlenmesinden ölüyorsa insanlar, o madeni denetleyen adam bir zahmet çıkıp suçu üstlenecek arkadaş.

Az önce 360'ta konuşan , madenden kurtulan bir işçinin satırarası çok ilginç geldi bana:

" Biz tam vardiya bittiği için çıkmak üzereydik. Oradaki şefler bize kablolar yanıyor dediler. İçeri geri gönderdiler. Belki öyle demeseler bir çok kişi daha kurtulabilirdi"

:(( Sorumlusu yok mu bu işin ? İstifa diye bi şey bilmez mi bu yetkililer ?

69 gün sonra göçük altından canlı insan çıkararak hayat kurtaran Şili deki kurtarma çalışmaları ile 'biz olsak 3 günde çıkarırdık' diye dalga geçen Bakan eskisi nerede acaba ?

Buyrun paşam gösterin hünerinizi.

BERkay & eKİN & Berkin

Siyaset yapmak falan değil amacım. Ama bu nedir? Fotoğraf bugün çekilmedi diyecekseniz yavaş gelin önce şu linke bakın kravatlara odaklanın. https://pbs.twimg.com/media/BnnEyJOIEAALxtD.jpg:large

BnnEea7IcAAhQr5.jpg

Geri
Üst Alt