Soma'da Maden Faciası!

Kamuoyuna

Soma’daki elim maden kazası, tüm Türkiye’yi olduğu gibi, Galatasaray camiasını da büyük üzüntüye boğdu.

Yaklaşık on yıl boyunca, Ali Sami Yen Stadı’nın kapalı tribününde sürekli asılı kalan; “SOMA KÖMÜR DİYARI, ŞANLI GALATASARAY’IMIZA BAŞARILAR DİLER” pankartını hatırlayan Galatasaraylılar gözyaşlarını tutamadılar.

Sedyeye çıkarılırken, “çizmelerini çıkarmak” isteyen işçi kardeşimize, bugün bütün duyarlı yurttaşlarımızın seslendiği gibi biz de; “Merak etme işçi kardeşim, alın terin kadar temizdir yaralı yüreğin!” dedik.

Ve dedik ki; “Hepimizin onlara ödenecek bir vicdan borcu var.”

Soma’daki acılı aileler, Galatasaray camiasının dost elini bundan böyle her zaman yanlarında hissedeceklerdir.

İlk adım olarak, Galatasaray Spor Kulübü, önümüzdeki dönemde yapacağı özel maçın gelirini, kaza kurbanlarının yakınlarına bağışlama kararı almıştır.

Dayanışmamız bundan sonra da çeşitli yollarla devam edecektir.

Öte yandan, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal’la yönetim kurulu üyeleri, özel bir uçakla bölgeye giderek, Soma’daki acılı ailelere taziye ziyaretinde bulunacaktır.

Bu vesileyle bir kez daha hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

Erdoğan:"Bunlar sürekli olan şeyler, bu işin fıtratında bu var'

cenaze evinde söylediği lafa bak allah belasını versin.

Kamuoyuna

Soma’daki elim maden kazası, tüm Türkiye’yi olduğu gibi, Galatasaray camiasını da büyük üzüntüye boğdu.

Yaklaşık on yıl boyunca, Ali Sami Yen Stadı’nın kapalı tribününde sürekli asılı kalan; “SOMA KÖMÜR DİYARI, ŞANLI GALATASARAY’IMIZA BAŞARILAR DİLER” pankartını hatırlayan Galatasaraylılar gözyaşlarını tutamadılar.

Sedyeye çıkarılırken, “çizmelerini çıkarmak” isteyen işçi kardeşimize, bugün bütün duyarlı yurttaşlarımızın seslendiği gibi biz de; “Merak etme işçi kardeşim, alın terin kadar temizdir yaralı yüreğin!” dedik.

Ve dedik ki; “Hepimizin onlara ödenecek bir vicdan borcu var.”

Soma’daki acılı aileler, Galatasaray camiasının dost elini bundan böyle her zaman yanlarında hissedeceklerdir.

İlk adım olarak, Galatasaray Spor Kulübü, önümüzdeki dönemde yapacağı özel maçın gelirini, kaza kurbanlarının yakınlarına bağışlama kararı almıştır.

Dayanışmamız bundan sonra da çeşitli yollarla devam edecektir.

Öte yandan, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal’la yönetim kurulu üyeleri, özel bir uçakla bölgeye giderek, Soma’daki acılı ailelere taziye ziyaretinde bulunacaktır.

Bu vesileyle bir kez daha hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Galatasaray Spor Kulübü

ISTE SIRF BU YUZDEN BIR SAATLIGINEDE OLSA KAPATIN FORUMUN DIGER KONULARINI

BIR KURDELA KOYUN FORUMA

MILLI YASDAYIZ BE COCUKLAR

EDIT: kurdela konmus tesekkurler gsc

acab bu şirketin sahipleri gece nasıl uyuyabiliyorlar yüzlerce insanın katili olarak vicdanları rahat mı...

ISTE SIRF BU YUZDEN BIR SAATLIGINEDE OLSA KAPATIN FORUMUN DIGER KONULARINI

BIR KURDELA KOYUN FORUMA

MILLI YASDAYIZ BE COCUKLAR

EDIT: kurdela konmus tesekkurler gsc

10344986_304662469700541_1052097415_n.jpg

güzide ve fb :S şerefsizlerle yardım maçı olurmu olacaksa maden kuruluşlu kulüpler ile olmalı schalke gibi

Böyle zamanda her türlü yaklaşım kardeşçe olmalı, yeri gelmiş savaşan ülkeler bile futbol hatrına savaşa ara vermişler tarihte, bizim yapacağımız mağdur olan insanlara yardım için 90 dk lığına da olsa adam gibi davranmak..

güzide ve fb :S şerefsizlerle yardım maçı olurmu olacaksa maden kuruluşlu kulüpler ile olmalı schalke gibi

Gerekirse Schalke, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin bulunduğu dörtlü hazırlık turnuvası yaparsın.

GALATASARAY, SCHALKE 04, LIVERPOOL, FENERBAHÇE

Her kesimi bütünleştirecek ve her şeyden önemlisi gerçekten bir işe yarayacak ne varsa o yapılmalıdır. Fenerbahçe ile dostluk maçı yapılacaksa, o da yapılmalıdır.

ben bu açıklamayı daha yeni görüyorum kinim öfkem bir kat daha arttı bu haysiyetsizlere ÇSG Bakanı Faruk Çelik :

CHP'nin Soma ile ilgili reddedilen son önergesini incelediniz mi?

İnceleme imkanım olmadı. Ancak çalışma hayatıyla ilgili komisyonlar kurulacaksa bunların yararlı olacağı kanaatindeyim. Bu konuların konuşulmasından ben rahatsızlık duymam. Çok da konuştuk tartıştık mecliste. Ama halen birçok kesimler iş sağlığı güvenliği yasasının çıkıp çıkmadığı konusunda farkındalık oluşturmakta zorlanıyor.

İnceleme imkanı olmamış beyefendinin ülkenin çalışma ve sosyal güvenlik bakanı yapıyor bu açıklamayı yazık ki ne yazık.

Bugün bu amcayla konustum, devlet hastanesinin oradaki kavsakta oturmus aglıyordu. Su götürdüm. Amca dedim geçmis olsun, damat ve oglan madende öldü dedi hiçbir haber alamıyorum dedi. Hiçbir şey diyemedim agzımı açamadım ne diyebilirsin, bu acıyı hissetmeyen napabilir...

BnnHc-lIQAEZY4j.jpg

yürüyüş felan boş iş maddi yardımlar yapılmalı elinden geldiğinde bende destek olurum nüfusumuz fazla herkes 10 tl bile destek verse tonla para olur 2 gün sonra herşey unutulacak yürüşün saygı duruşunun kimseye faydası yok yapılmasın demiyorum tabiki bunlar yapılmalı ama maddi destek şart o ailelere ateş düştüğü yeri yakar en basit turkcell yapabilir onu atıyorum 1 sms atarız 20 tl hesabımızdan keser onu şehit ailelerine gönderirler

yürüyüş felan boş iş maddi yardımlar yapılmalı elinden geldiğinde bende destek olurum nüfusumuz fazla herkes 10 tl bile destek verse tonla para olur 2 gün sonra herşey unutulacak yürüşün saygı duruşunun kimseye faydası yok yapılmasın demiyorum tabiki bunlar yapılmalı ama maddi destek şart o ailelere ateş düştüğü yeri yakar en basit turkcell yapabilir onu atıyorum 1 sms atarız 20 tl hesabımızdan keser onu şehit ailelerine gönderirler

Asıl bu boş iş maddi yardımla bugünü kurtarırsın ama adam gibi bir tepki koyup tedbir almaya itersen yarınları kurtarırsın...

facede gordum oyle bir sey var

[attachment=10103:10173723_672360512817670_3725513574429705613_n.jpg]

Ekli dosyalar

• 10173723_672360512817670_3725513574429705613_n.webp
    10173723_672360512817670_3725513574429705613_n.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 247

Yapmayın yardım maksadıyla sahtekar kanı bozukları sevindirmeyin..

Ayrıca bu bir doğal afet değil ki Milyonlarca mağdur yok... 700-800 aile var mağdur Milyonlarca Suriyeliyi besleyen devletimiz 700-800 emekçi işçi ailesini ortada bırakmayacaktır yardım kampanyalarına falan gerek yok bence ;)

Önlemini almayıp, denetimini yapmayıp bunlar olağan şeyler bunlar kader demek Allahın Islamiyetin tasvip etmediği bir şeydir. Bunu siyasi makam mevki adına islamiyette normalmiş gibi göstermek islama verilebilecek en büyük zararlardandır. Bu yapılan kadere inanmak değil sorumsuzluğunu kadere yüklemektir. Islam tevekkül edin derken sen kimsin de bunu gözardı edebiliyorsun, cümleleri önünden başından kesip sorumsuzluğuna ihmalkarlığına kılıf olarak kullanabiliyorsun? Vicdanlar körelmiş bu ülkede. Baştan tırnağa kadar. Yazıklar olsun.

Allah ölenlerimize gani gani rahmet, kalanlara da vicdan nasip eylesin.

Geri
Üst Alt