Soma'da Maden Faciası!

Bu para toplama işi güzel tabi de insan düşününce bir tarafta sadece oyun oynayarak milyon dolarlar kazananlar, milyarlarca dolarlık sektör, diğer tarafta 10 forma parasıyla ev geçindiren, çocuk okutan ve birde canını veren insanlar.

Bu sistem adil değil ve değişmeli!

demin biri anlatiyordu almanyada birinin madene girmesi icin 3 yil egitimnden gecmesi sart ama turkiyede dun lokantada garson olan adami bugun madene sokuyorlar.hani bu tayyip bey 1800 lerden felan ornek gosterdi ha bence turkiyenin o ulkelerden 200 yil geride oldugu bilinc altini acika cikarmisdir.

Her cuma tüm TRT muhabirleri ve 15 araba korumayla cami'ye gitmek oy getiriyorsa vay halimize.

CHP 5-vakit namazı eksik etmeyen bir genel başkan bulursa %10 fazla alması lazım bu zihniyete göre.

O güzel dinimizi kullanan alçaklar sonuca ulaşıyor. Öteki tarafta günahları sıfırlama şansı olmayacak ALLAH'a çok şükür.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

her cumaya gidişini göstermesi bile gösteriş herifin. ibadetini bile gizli yapmiyor. tabi camide ibadet ediyorsa.

Ciğerim yanıyor benim. Çok kötüyüm. Bunun vebalini nasıl ödenir? :(

Tapatalk

Siyaset yapmak falan değil amacım. Ama bu nedir? Fotoğraf bugün çekilmedi diyecekseniz yavaş gelin önce şu linke bakın kravatlara odaklanın. https://pbs.twimg.com/media/BnnEyJOIEAALxtD.jpg:large

BnnEea7IcAAhQr5.jpg

Yazıklar olsun !

5.2 milyon tl toplamışlar gideni getirmez elbet ama yinede hepsinden Allah razı olsun

Of off üzüntü oturdu içime nefes bile alamıyorum boğuluyor gibiyim bu kadar insan ihmal sonucu hayatını kaybediyorsa çıkıp delikanlı gibi başsağlığı dileyip alayınız istifa edeceksiniz arkadaş lami cimi yok bu işin bu tabiki bizi rahatlatmaz ama en azından suratalrınızı görmeyiz bir daha!

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Aramalara ara verilmiş anlaşılan artık umut yok.

Bu arada resmi rakam umarım doğrudur yoksa gelen duyumlar hiç ama hiç iç açıcı değil.

Yavaş yavaş normale dönüyor sorumlular için kritik dönem atlatıldı başarıyla bu saatten sonra yine sineye çekilir herşey..

Bölgeden gelen haberler ile resmi rakamlar arasında uçurum var. Paniği körüklememek adına yavaş yavaş açıklanması bir yere kadar anlaşılabilir ama artık bu saatten sonra içerde olup hayatta kalan olma ihtimali yok. Cansız bedenlere yaralı süsü vermeyi bırakıp insanları boş yere umutlandırmak yerine dürüst olmalılar.

Yavaş yavaş normale dönüyor sorumlular için kritik dönem atlatıldı başarıyla bu saatten sonra yine sineye çekilir herşey..

Ek olarak sabotaj senaryosu AKP hesapları tarafından pompalanmaya başladı, gene bir takım dış mihraklar, paralel yapılar, dünya liderini çekemeyip zor durumda kalsın diye maden patlatıyorlar yeni senaryoları bu.

Ölü sayısı daha fazla muhtemelen, yazılanlar öyle gösteriyor.Sabotaj senaryoları, Chp'nin önergesi üzerinden komplolar falan da ortaya atılmaya başlandı hükümet kendini akladıktan sonra gerçek sayıyı açıklar.

Cnn turkde gonullu akut elemani aynen sunu dedi. Medya size ne soyler bilmiyorum ama 600 kisi yasamini yitirdi dedi . Medya sayiyi az gosteriyor dedi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Herkes kendisini 450 şehit sayısına hazırladı şu anda, 450'nin üstüne çıkarsa daha büyük yıkım olur.

amerika turk konsoloslugu yardim topluyormus...abi bu ...... bu paralarida calar diye yardim edemiyorum.

Az önce CNNTürk'te bir gönüllü genç 600'e yakın dedi alelacele yayını kestiler..

daha sabah sağ çıkan madenciler demişti içerde 700 e yakın arkadaşımız var sağ çıkmaları çok zor diye ..

Zaten akıl var mantık var.. Toplam işçi ile Ölü Sayısı ve Çıkarılan işçi sayısı arasında bayağı bir fark var..Bu da ölü sayısının 400'ü geçtiğini düşündürtüyor..

Geri
Üst Alt