Soma'da Maden Faciası!

o son kısımdaki çekmiyceksin çekmiyceksin diyen şey ne öyle ya.

o videoda dayak görüntüsünden daha korkunc neredeyse.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=KEi-4pej-dA[/media]

Bu vahşet değilse nedir? Nasıl bir ülke olduk biz? :dispirited:

CNNTürk'te Cüneyt Özdemir var 5N1K programı.

Başbakan Erdoğan’dan yumruk yediği öne sürülen Taner Kuruca, kendisinin Erdoğan’dan yumruk değil tokat yediğini söyledi.

Erdoğan’ın kendine tokatı istemeyerek attığını düşünen Kuruca, asıl darbenin korumalardan geldiğini belirtti. Kanal D habere konuşan talihsiz adamın vücudundaki darp izleri de kameraya yansıdı. Provokatörlerin Erdoğan’ı protesto ettiğini öne süren Taner Kuruca, kendisinin yalnızca alışveriş için markette olduğunu iddia etti. Hastaneden darp raporu almadığını söyleyen Kuruca, korumalardan da şikayetçi olmayacak.

1.50 de şak dıye bı ses gelıyor kımın vurdugu bellı ardından nereye kacıosun gel dıyıp korumaları hayvan gıbı dovuyorlar adamı...yazık yemın ederım yazık ıcımden en agır kufurler gecse de mıllete mustehak bunların hepsı...sevenı ... ... severler dıye bı soz vardır. hala 1862 yı ornek gosteredursun 34 yıldır devletın elındeki somada sadece 2 kaza meydana gelmiş..ozel sektorun elınde ise malum

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Rk5XZvtj4aM[/media]

Bakanın yine canı sıkılmış, çıktı dalga geçti.

Kendi aramizda para toplama ihtimalimiz ne kadar yuksek? GSC modlari felan birseyler yapabilirmi?

Bu nasıl bir iğrençliktir.

Adamın imza atmadığı skandal kalmadı yüzsüz ya.

Keşke biraz olsun insanlıktan nasibini alabilseydi.

Bu olaylardan sonra bile hala bu adamı savunanlardan da tiksiniyorum artık.

Vurmuş malesef. Bu adam ciddi bir tedavi görmeli artık.

Ama mesele yine oy verenlerin zekasına filan gelmesin. Çünkü komik oluyor. Gerek de yok bu başlıkta.

Bakan'a kızamıyorum çünkü neredeyse tek başına 3 gündür orada. Çalışma Bakanı yok ortada, Sağlık Bakanı 1 kere görüldü, BB yardımcıları hiç sorumluluk almıyor. Her olayda ortaya çıkan BB yardımcıları nerede?

Herşeyi bir tarafa bırakıyorum kıçı kırık müşavir parçasını bile görevden almıyor nasıl bir zihniyet çözemedim.

Geri
Üst Alt