Soma'da Maden Faciası!

ki oraya gidince ne oluyor gitmemeleri extra karışıklık yaratmamak acısından onemli oraya gidip ne yapacak milletvekili anlamadım butun milletvekilleri mi gidecekmiş

herif cidden tokat attigi kisiye "neden kaciyorsun, israilin ......" diye bagirmis. oha oha ohaaaaaa. soylenicek laf bulamiyorum.

Somalı arkadaşın dediği bu akşam birşeyler olacak cümlesi geldi aklıma olayı duyar duymaz..

Sırrı adam gibi adam olduğu için oraya şov yapmaya gitmedi insanları ayrıştırmayın. Soma önergesine destek veren mhp ve bdpyi yok sayarak her şeyi chp üzerinden götürmek şov yapmaktan başka bir şey değildir. Savunduğunuz bütün değerlerle çelişmiş olursunuz.

chp iktidarin basina gectigi gun sirf bu herifi asmak icin, idami geri getirmelidir.

Sırrı adam gibi adam olduğu için oraya şov yapmaya gitmedi insanları ayrıştırmayın. Soma önergesine destek veren mhp ve bdpyi yok sayarak her şeyi chp üzerinden götürmek şov yapmaktan başka bir şey değildir. Savunduğunuz bütün değerlerle çelişmiş olursunuz.

Bence CHP,MHP,BDP üzerinden değil önergeyi reddedenler üzerinden götürmek gerekiyor çünkü bizzat kanlı ellere sahipler şuanda..

Elleri kanlı olan herkese her ortamda karşıyız. Elleri kanlı olanlar ve olmayanlar bellidir.

Hırsızlığı, katilliği aleniydi, bir de ırkçılığını da afişe etmiş dünyaya. Adam tüm şeytani vasıfları üstüne toplamış maşallah.

Söylenen, söylenen, yer, zaman, tarz, üslup, ton, içerik, ortam, atmosfer her açıdan aptallık artık konuşacak birşey yok. En isabetli olanı kendisini ve adamlarını bölgeden çekip çenesini kapayıp oturması olacaktır. Ortalığı terörize etmekten başka bir halt ettiği yok.

Doğru olan budur demin Uğur arkadaşımız Levent Tüzelden bahsetti diye terörist damgası yiyerek haksız yere ceza aldı. Böyle bir zihniyet kabul edilemez

Uğur kişiye galiz hakaret kullandığı için sembolik bir ceza almak zorunda kaldı.

Hakaretin boyutlarını çok daha ileriye vardıran Berk, ona göre çok daha fazla bir ceza aldı.

Burada mümkün olduğu kadar kimseye ceza vermemeye çalıştık 2-3 gündür bu olay ile ilgili. Fakat kişisel hakaretleşmelere kayıtsız kalmak mümkün olmuyor çünkü foruma etkisi çok daha fazla oluyor. Yine de dozajını minimum tutmaya çalışıyoruz.

arkadasin biri facebookta erdogan kadinin dövdügü video'u paylasti. Yorumlar:

her gordugunu inanma

kim bilir o kisi neler demistir oncesinden. Sadece sonunu gosterip basbakanimizi kotulemeye calisiyorsunuz.

hani internetde 9gag'de bir cümle varya, 'I don't want to live on this planet anymore' (bu dünya'da yasamak istemiyorum artik) aynen oyle hissediyorum kendimi.

Uğur kişiye galiz hakaret kullandığı için sembolik bir ceza almak zorunda kaldı.

Hakaretin boyutlarını çok daha ileriye vardıran Berk, ona göre çok daha fazla bir ceza aldı.

Burada mümkün olduğu kadar kimseye ceza vermemeye çalıştık 2-3 gündür bu olay ile ilgili. Fakat kişisel hakaretleşmelere kayıtsız kalmak mümkün olmuyor çünkü foruma etkisi çok daha fazla oluyor. Yine de dozajını minimum tutmaya çalışıyoruz.

Pardon yanlış anlamışım fevri davrandım.

Yürü be

zZ63Ec7.png

Ee yuh yani.

Bu insanların sistemin onları böylesine kötü işlerde çalışmaya mecbur bıraktıgını anlamayacak kadar cahil insanlar var.

Başbakanı savunmak için girmedikleri kılık kalmadı artık.

Empati kurmaktan,düşünmekten aciz insanların verdikleri oylar yüzünden biz de bu zulüm imparatorluguna maruz kalıyoruz.

Bu şakşakçı zihniyet olduğu sürece bu faciaları her sene yaşarız

bu beyin yoksunu herifin(KAYEMAY) yazdiklarina diyecek bir söz bulamiyor ve ironi yaptigini ümit ediyorum...:rolleyes:

Geri
Üst Alt