Soma'da Maden Faciası!

Şaka gibi cidden suçlu madenciymiş gibi konuşuyor

Taptap

Benim gibi bir vatansevere ulkeyi terk etmeyi dusundurecek kadar kotu durumdayiz.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk 2

Valla benim bir tanıdığım var maden ocağı vardı, bir işçi hayatını kaybetti ve şu anda o maden sahibi adam minibüs şoförlüğü yapıyor. Bu adamın dokunulmazlığı yok gerekli incelemeler yapılsın kusur varsa içeri atılsın.

Yani incelemeler yapılana kadar bu adam dışarıda gezecek? İçinde ölüm varsa sanık hakim karşısına çıkana kadar içeride tutulur. Bu adam elini, kolunu sallaya sallaya ortalıkta gezmeyi bırak, bir de basın toplantısı yapıyor. İşte insan buna isyan ediyor.

Muhabir çok iyi bir soru sordu. 4 gündür burdayız geceli gündüzlü kandırmayın bizi sorumuza cevap verin dedi

Taptap

Bu kadın kim ? Konuşma için uzman birinden yardım mı almışlar hey Allahım...

Olayda ihmalimiz yok demek nasıl bir şerefsizlik

Taptap

Muhabir ihmaliniz yoksa bu olay nasıl oldu diyor

Taptap

Helal olsun muhabirlere şirket yetkililerini üstünü örttükleri soruları atlamıyor tekrar soruyorlar

Taptap

Firma genel müdürü açıklama yaptı yangın Trafodan 1800 mt uzakta çıkmış, buda açıkca gösteriyorki işçilerin iddiaları doğru. Yangın zaten hep vardı. İşçiler bile bile ölüme gönderildi!!!

Kaç tane yaşam odası var diyorlar cevap yok ama sıkıştırmaya devam ediyorlar helal olsun

Taptap

Bir salak çıktı konuyu değiştirdi... Sorsana şuna hani 20 gün kalabilirlerdi içeride!!!

Ben hiç bu kadar sinirlenmemiştim şu basın toplantısını izleyene kadar. Burada pek yorumda yapmadım ama şuan sinirden duramıyorum insanlarla dalga geçiyorlar.

Geri
Üst Alt