Soma'da Maden Faciası!

Bu işten bir şey anlamadım. Yani sonuçta bu kişi sayısı er ya da geç belli olacak herhalde

Bakın en tarafsız yayın yapan fox bile madencinin canlı yayında 600 ölü var demesine müsade etmiyor, çok büyük işler dönüyor. Çok fazla büyük. Halk tv açıkca konuşturdu madenciyi sadece. Onda da digitürk falan direk yayını kesi. Büyük şeyler var

bir kaç yerde okudum aşağıda kalanlar çıkartılamayacak şekilde yanmış cesetlermiş yangının söndürülmesi için küllü su sıkılıp üzerine beton atılacakmış.

fuatavni @fuatavni · 28 dk.

4. Alp Gürkan'la görüştüler. -Seni kurtaracağız. -Sana medyadan çakmamız (!) lazım aldırma. -Çık konuş eleştiriyi kendine yönlendir. Dediler.

fuatavni @fuatavni · 12 dk.

9.Soma Holding havuza aktardığı paralar,Türgev'e yaptığı bağışlar,yönetimdeki AKP'lilere verdiği yüksek ücretler olduğu sürece dokunulmazdır

Bu işte kimin parmağı ve çıkarı varsa Yüce Rabbim gün yüzü göstermesin inşallah.....

Üstünü kapatmak kavramı sonsuza kadar yok saymak anlamında değil. Bugün yarın, şu hafta sonu da geçsin ondan sonra ilgi ve tepki azalır. Ölü sayısı taksit taksit yükseltilir.

Olenlerin aileleri konusmayacak mi, o kadar kisiyi ortbas etmek kolay olmasa gerek. Bence net sayıyı mecbur verecekler.

●○●

10258779_775064052539081_7774678439187990265_n.jpg

Olenlerin aileleri konusmayacak mi, o kadar kisiyi ortbas etmek kolay olmasa gerek. Bence net sayıyı mecbur verecekler.

●○●

yillarca sehit olan askerlerimizin sayisi gercek verildigini mi zannediyorsun?benim ailemin basina geldigi icin biliyorum..devlet isterse bazi seylerin üstü rahatca kapanir,bu sadece akp ye özel bir durum degil..

yillarca sehit olan askerlerimizin sayisi gercek verildigini mi zannediyorsun?benim ailemin basina geldigi icin biliyorum..devlet isterse bazi seylerin üstü rahatca kapanir,bu sadece akp ye özel bir durum degil..

Dogrudur abi ama burda sayi cok fazla bu kadar kisiyi nasıl ortbas edecekler bilemiyorum açıkcasi.

Ve askeriye kapali kutu orda hersey donuyordur ama bu olay farkli herkesin gozu burda, medya her dakika takipte, sivil kuruluşlar, vatandaslar filan.

●○●

Son dakika aldıgım bilgiye göre küllü suyla kapatma işlemi başlamış, içeride en az 300-400 ceset varmış. Ortalık yatıştıktan sonra açıp cesetleri cıkartacaklar

haklisin ama bir türkiye realitesi(gercegi) var..hani görmedigimiz,duymadigimiz rezillik pislik kalmadigi icin insan güvenemiyor..Allah yardimcilari olsun kardesim!!

Amin. Burasi Turkiye dediğin gibi hersey beklenir ama burda sayiyi cok fazla degistiremezler gibime geliyor. Yavas yavaş net sayilari aciklayacaklardir.

●○●

Elin arabına ağlayanlar SOMA için de ağlayıp SOMA işareti yapmışlar mıdır acaba?

Geri
Üst Alt