Soma'da Maden Faciası!

Yok ya. Gyavur millete bidaha laf söylersem ne olayım.

Myc yemeden yazı yazmak bu konuda benim için çok zor geliyor

Tüm bu yaşanan olaylar (Maden faciası, an itibariyle Soma'da gerçekleşen eylemler, Türkiye çapında meydana gelen büyük ayrışma, Dünya kamuoyunu karşısına almış AKP hükümeti, Cemaat-AKP çatışması, Yargı meselesi) düşünüldüğünde sizce bu işin sonu nereye gider beyler ? Ben ülkeyi kısa vadede pek aydınlık göremiyorum. Uzun vadede bilemem...

Tüm bu yaşanan olaylar (Maden faciası, an itibariyle Soma'da gerçekleşen eylemler, Türkiye çapında meydana gelen büyük ayrışma, Dünya kamuoyunu karşısına almış AKP hükümeti, Cemaat-AKP çatışması, Yargı meselesi) düşünüldüğünde sizce bu işin sonu nereye gider beyler ? Ben ülkeyi kısa vadede pek aydınlık göremiyorum. Uzun vadede bilemem...

Böyle devam giderse çıkar bir baba yiğit ve rte'yi ...

Gerisini siz doldurun.

Türk iyidir , kötüdür ve az çok sabırlıdır ama sigortası atarsa ..bilemiyorum artık nedir.

inşAllah doğrudur ölü seviciler abarttı iyice 750 ölü felan biz 1 tane fazla çıkmasın diye dua ederken sırf hükümete çakmak için saçmaladılar neredeyse dua edecekler 750 ölü olsun felan diye bende nefret ediyorum hükümetten ama dua edecekseniz daha fazla ölü çıkmasın diye edin 750 ölü olsa bu saklanabilirmi az mantıklı olun aileleri yokmu kimsesizmi bu insanlar gün boyu iyi saçmaladılar yok çıkarılmayacak madende gömülecek felan diye

Inşallah buradaki acıların misli misli fazlasını yaşamak zorunda kalırsın. Ölü seviciymiş 450 ölü zaten kırkagactaydı. Biz niye kendi insanımızın ölmesini isteyelim

Koluma çizemedim ama var bir planım

inşAllah doğrudur ölü seviciler abarttı iyice 750 ölü felan biz 1 tane fazla çıkmasın diye dua ederken sırf hükümete çakmak için saçmaladılar neredeyse dua edecekler 750 ölü olsun felan diye bende nefret ediyorum hükümetten ama dua edecekseniz daha fazla ölü çıkmasın diye edin 750 ölü olsa bu saklanabilirmi az mantıklı olun aileleri yokmu kimsesizmi bu insanlar gün boyu iyi saçmaladılar yok çıkarılmayacak madende gömülecek felan diye

İnsanlar çok ölü çıksın diye beklemiyor. Her insana hakkı verilsin diye gerçeklerin gizlenmesini istemiyor. Düşün ki şurada anlatsan günler sürecek kadar yaşanmışlığın hayalin vardır. Orada yok sayılan tüm insanların da aynı şekilde. Bunların yok sayılmasını, üç beş patronun parasını korumak adına tüm bu hayatların yok sayılmasını istemiyoruz. Yoksa istenen ölü artsın değil, kimse unutulmasın.

Bir de şu ölü sevici lafını Egemen Bağış denilen terbiyesiz ortaya atmıştı yanlış hatırlamıyorsam o günden beri önüne gelen papağan gibi tekrarlıyor aynı lafı sanki sıradan bir lafmış gibi. Anlatmak istediğin kötü bir şey olmayabilir ama böyle kelimeler ile çirkinleştirme yazını.

STV'de şimdi yayında bir amdenci içerde 17-18 kişi kaldı onları da çıkaracağız inşallah dedi.

Bakanı doğruladı gibi geldi bana. İnşallah doğrudur.

İnşallah doğrudur da benim pek inanasım gelmiyor açıkçası.

Tahliye edilen sayısı dün 363'dü, bugün ise 485 olarak açıkladılar. 122 işçi ne ara kurtarıldı da bizim haberimiz olmadı?

İnşallah doğrudur da benim pek inanasım gelmiyor açıkçası.

Tahliye edilen sayısı dün 363'dü, bugün ise 485 olarak açıkladılar. 122 işçi ne ara kurtarıldı da bizim haberimiz olmadı?

363 kendileri kaçanlar 122'de yaralı çıkanlar. Bunları ayrı ayrı verdiler 3 gün boyunca sanırım ondan bir karışıklık oldu.

@Oğulcan ACAR kardeşim Soma'lıyım dedin, doğrudur.

Ama açıkçası bana da verdiğin rakamlar ve gizleme iddiaları mantıklı gelmiyor ve pek inanmıyorum. Belki acıdan, öfkeden sana fazla geliyor olabilir. Belki de ben inanmak istemiyorum, sayısı az kalsın istiyorum kayıpların. Sebebi her neyse de ölümleri gizleyebilmeleri bana pek mümkün gelmiyor.

@Oğulcan ACAR kardeşim Soma'lıyım dedin, doğrudur.

Ama açıkçası bana da verdiğin rakamlar ve gizleme iddiaları mantıklı gelmiyor ve pek inanmıyorum. Belki acıdan, öfkeden sana fazla geliyor olabilir. Belki de ben inanmak istemiyorum, sayısı az kalsın istiyorum kayıpların. Sebebi her neyse de ölümleri gizleyebilmeleri bana pek mümkün gelmiyor.

Abicim ben duyduklarımı gördüklerimi aktarıyorum. Çok net ve %100 dogru bilgi : bir tanıdıgmıız kırkagactan "405" nolu ceseti aldı. Cesetler numaralandırılmış sırasıyla yani.

Geri
Üst Alt