Soma'da Maden Faciası!

sağlam operatör yardım kampanyası varmı arkadaşlar atalım sms ? beyaz futbola attım ama onlara pek güvenmiyorum

Bu ihmalin hesabini kim verecek? Her zamanki gibi 3,5 gün sonra unutulacak mi yoksa yine ?:(

Tutuklamalara bakılırsa ihale işletme müdürüne kalıyor.301 canın bedeli bu kadar ucuzmuş demek ki.

371 kişiyi kaybettik, adam vatandaşa küfür etti + yumruk attı. Combo yaptı neredyse.

bb'nin tokat attığı adam yine ifade değiştirmiş bu seferde bb tokat attı sonrada korumları dövdü demiş

Gündem beklendiği gibi, olayın üstünden 1 hafta geçti ve olay kapandı.

300 kişinin ölmesi bu kadar basit bu ülke de işte. Ailelerine para verip bakınca herşey halledilmiş olarak görünen bir ortamdayız.

Malesef tekrar tekrar yaşanacak bu olay.

Yine kader deyip geçilir olan ölenlere ve ailelerine olur.

Okmeydanında gösteriler sırasında 1 kişi gerçek silahla yaralandığı haberleri var yine ülkeyi karıştıracaklar..

Nasıl bir ülke olduk arkadas biz?Öldürmenin bu kadar normal oldugu bir yer,inanılır gibi degil.Ölümle burun burunayız.Her an sokakta yürürken vurulabiliriz.Öldürüp öldürüp bassaglıgı diliyolar.Allah rahmet eylesin.

Küçücük bir çocuk daha yetim kaldı. Yıllar sonra babasını, kanlar içindeki fotoğrafıyla tanıyacak maalesef.

Tapata

Geri
Üst Alt