Soma'da Maden Faciası!

Israeli de anlamak lazigm, her tarafi bi baska düsman, ayni biz nasil sagdan soldan cekiyoruz onlar daha da beter... Ha bu arada Suudi Arabistan öyle pek de fazla müslüman sayilmaz, adamlar resmen amerika nin en iyi dostlari, amerika icin de yok dini su bu önemli degil...

böyle seyler tek salak alt kisim insanlar icin üretilmis seyler.Gaddafi on yil evvel herkes in özel davetyesi ile baskanlar ile bulusurdu, amerika olsun, almanya olsun, bazen de iste, liste de düsüyor ve düsman oluyor...

Zaten Arabistan Vehhabilik etkisinde çok kötü bir sona doğru yol alıyor. Ayrıca İslami açıdan düşününce İsrail'i savunmamız mümkün olmuyor ama siyasi açıdan düşününce İsrail eylemlerinde çok da haksız değil.

işçi sınıfı sınıfını bilip ona göre hareket etmeli kendisiyle sınıfsal anlamda çelişen burjuva siyasetinden medet ummamalı. bedeller odendi ve sistem böyle devam ederse bu bedeller ödenmeye devam edecek bunu tersine cevirecek olan yine işçilerin kendisidir

10307410_513446338761996_389816679465265227_n.jpg

Bu 2 kişiyi bir ben mi birbirine benzetemedim :S

İlk defa gördüm, ben de benzetemedim şahsen.

N5

Soma Holding başkanının bu kaza 3-4 ay sonra olsaydı yaşam odalarını tamamlamış olacaktık can kaybımız çok az olacaktı demesi bile suç teşkil ediyo bence sen yeterli güvenlik önlemlerini almadan işçileri çalıştırıyosun demektir.

Soma holding başkanının o açıklaması ve Yaşam Odası'nın kanunlarda bulunmamasından sonra 2 tarafında ihmalimiz yok suçumuz yok deme hakkı yok normal şartlarda..

İsrail'den dost falan olmaz kimileride yaptığı katliama hak veriyor israilli vatandaşın biri Türk bayrağı açtı o vatandaşa helal olsun ama herkes biliyor pkkya yardım eden israil değilmi dünyadaki silah sanayisi yahudilerin elinde ne kadar çok savaş o kadar kâr

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hükümetin planı ortaya çıktı başta Habertürk olmak üzere yandaş kanallar şirket sahibine yükleniyor ilk günlerin aksine ;)

1. Bütün hükümet medyasında tek bir noktadan çıkmış haberler yazpılıyor. Hedef belli: Şirketin sahibi. Yani 4-5 gündür Çalışma Bakanı, Başbakan, Hüseyin çelik gibi adamların bu maden denetlendi sorun yok demesinin bir önemi yok.

2. Taner Yıldız, 3 kişi daha kaldı dedi. Doğruysa bu 3 kişinin çıkmasının arkasından bugün veya en geç Pazartesi gününe kadar istifa bekliyorum

3. Sıradan, çocuk yaştaki BB müşaviri bile görevden alınmadı. Bunu da unutmamak lazım.

1. Bütün hükümet medyasında tek bir noktadan çıkmış haberler yazpılıyor. Hedef belli: Şirketin sahibi. Yani 4-5 gündür Çalışma Bakanı, Başbakan, Hüseyin çelik gibi adamların bu maden denetlendi sorun yok demesinin bir önemi yok.

2. Taner Yıldız, 3 kişi daha kaldı dedi. Doğruysa bu 3 kişinin çıkmasının arkasından bugün veya en geç Pazartesi gününe kadar istifa bekliyorum

3. Sıradan, çocuk yaştaki BB müşaviri bile görevden alınmadı. Bunu da unutmamak lazım.

Önce olayı tarttılar nasıl kurtarırız diye bunu yaparken de şirket sahibi dahil kimseyi vermediler ancak sonra işi kendilerinden atmak için Şirket Sahibini öne attılar ona da gerçek bir yaptırım yapacaklarını düşünmüyorum toplayacaklardır.. İstifa beklemiyorum hiç kimseden yanıltırlar açıkcası beni.. O BB müşavirini korumak dünyanın her yerinde oy kaybettirir BB'ye ancak bizde işlemiyor bunu da en iyi Erdoğan biliyor...

Bu arada dün gece İzmir'den 10 yaşındaki bir çocuğu gözaltına alırken...

10yas-640x360.jpg

Herkes maddi yardım yapmanın peşinde, ama bence oradaki insanlar için şu an paranın pek önemi yok.

Devletin bu olaylar olmadan sahip çıkması gerekiyordu. Şimdi de devlet tamamen her şeylerini karşılamak zorunda zaten.

Fuat Avni eleştiriyi şirkete yönelteceklerini yazmıştı bugün de yandaş gazeteler ağız birliği etmiş.

Soma'da Avukatları gözaltına alındı... Bu kadar mı insanlıktan çıkılır?

Beceriksiz devlet yöneticileri ve ona bağlı şirketler kar amacını, insanın çalışma şartlarının üstüne koydukça soma ne ilk ne son olur.

Sigorta şirketleri maden işçilerini hiç bir şekilde sigortalamıyormuş kredi falan alırken Türkiye'de. Gürsel Tekin söyledi az önce.

Geri
Üst Alt