Sergen Sürmeli
Aslan Üye
- 26 Ağustos 2009
- 8.179
- 22
- 313
Bu CNNTürk'te bir dönüş mü var bana mı öyle geldi..
Geziden sonra çok değişti doğan medya, penguenden buraya gelmeleri takdir edilesi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu CNNTürk'te bir dönüş mü var bana mı öyle geldi..
Geziden sonra çok değişti doğan medya, penguenden buraya gelmeleri takdir edilesi.
Arapları eleştireyim derken İsraili, bebek katillerini müslüman dusmanlarini iyi adam ilan etmene anlam veremedim.
Bu olayları ve düşmanlığı kışkırtan yönetenlerdir. Insanlar gerçekten birbirlerini tanısa kimsr kolay kolay nefret etmez.
Ön yargı pompalanmasa insanlar birbirlerini ön yargılar olmadan tanıma şansına sahip olsa dediğin gibi kolay kolay nefret oluşmaz.
Arapları eleştireyim derken İsraili, bebek katillerini müslüman dusmanlarini iyi adam ilan etmene anlam veremedim.
Dediğim gibi renktaş. O tokat kendi ayıbı. Ama bu Mısır'daki vehamet duruma ağlaması ile tevil edilemez. Arap ülkelerinden gördüğüm kadarıyla Suriye, Mısır, S.Arabistan dışında hemen hepsi taziye vb. dileklerini iletti.
Zaten bahsettiğim 3 ülkede iktidarda olanların kim olduğu malum. Taziyeleri bile kendilerine kalsın.
Bu tür ayrımlara gerek yok. Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi iyi ırk kötü ırk değil de iyi insan kötü insan diye bakmakta fayda var.
muslumanlar genel olarak yahudılerı sevmese de tarihimize baktıgımız zaman yahudilerle en iyi anlasmıs mılletlerın basında geliriz bunun temel sebebi ise 1900lu yılların basına kadar gercekten ezılmış bı mıllet olmalarından ve her zaman ezilmişlerin koruyucusu oldugumuz içindir.zaman degısıp onlar zalim olunca yıne ezılmıslerın yanında olduk ve tabı bıde bıtmek bılmeyen komplo teorılerı yuzunden yok osmanlıyı yahudıler masonlar bıtırdı dunyayı onlar yonetıyor her ısın arkasında yahudıler var gıbı komplo teorılerı yahudılerden nefret etmemıze sebep oldu..arap yada ısraıl ırkcılıgı yapmanın anlamı yok en buyuk dusmanının bıle basına gelse boyle bı felakette uzulmeyen hangı mılletten olursa olsun ınsan bıle olamaz..oyuzden arap olmus su olmus bı onemı yok...