Soma'da Maden Faciası!

Ya bir insanın dininin renginin ırkının ne önemi var anlamıyorum insan insandır... Tsk ayrıca Maccabi taraftarına

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

reza'yi aradan halletmisler ..

fft31_mf4937350.Jpeg

Bir Türkiye Gercegi.

Dinciler icin tum dinsizler kotudur. Dinsizler ise dincilerde boyle genelleme yapmaz. .....

Ben dinimi seviyorum. Yükümlülüklerini tamamiyle yerine getirdiğimi söyleyemem tabi o ayrı.

Ama bir insanı dinsiz diye sevmemezlik yapmam benim için karakteri daha önemli ben insanların görüşlerine ve kendi kararlarına saygı duymayı tercih ediyorum.

Benim için yunan,ermeni,isralli diye bir ayrıştırma da söz konusu değil.

Nasıl ki bütün türkleri çok iyi insanlar olarak genelleyemezsek diğer bütün ülkelerin insanlarını da kötü olarak genelleyemeyiz.

Örneğin FB adresimde ki amerikalı biri bazı türk arkadaslarımdan daha duyarlıydı soma faciasına.

Önce insan olsun diğer tercihler herkesin kendisine ait :)

rte israil dölü demiyor istifa diyordun diyor

Oğulcan buralardaysan Somalısın bilirsin Suriyeliler var mı orada yaşayan veya biliyorsan madende çalışan?

yukarda boldladığım kısmı diyende sensin şu konuya attığın her mesajında genelleme yapanda sensin sahi sen necisin ?

Yani kendisi alınmasın, hakaret anlamında keisnlikle kullanmıyorum ama tespit oalrak söylemeliyim ki kendisi ciddi bir şekilde ırkçılık belirtileri taşıyor. Yani diğer zamanlar ve başlıklardan da hatırladığım kadarıyla.

Tekrar ediyorum, hakaret veya rencide edici anlamda kullanmıyorum. Yani edindiğim izlenim böyle.

Geri
Üst Alt