Soma'da Maden Faciası!

Su

10292535_256096897847300_8787005010678158634_n.jpg

Gelecek emin ellerde !

Su tiplere bak aptallar.

İnandırıcı değil suriyelilerin betonlaştirilmasi 450 sağ çikti 292 ölü var 20 civari cikarilamayan bu rakamlar ilk gelen sayiyi karsiliyor zaten galerideki devriye saatindeki sayılarda bakanın verdigiyle aynı,suriyelilerin ayni galeride toplanip calismis olması saçma degilmi.

10292535_256096897847300_8787005010678158634_n.jpg

Gelecek emin ellerde !

La bunlar mal, bir de twitterde bir hashtag yapilmis fransaya kufur eden, gerizekali fransizca bir kelime anlamayan herifler hemen galyana gelmis, TT yapmislar.

Halbuki o programda dalga geçilmiyor orada tam tersine turkiyede madenlerde 300 kisi olmus siz cannes film festivalini yayinlayip egleniyorsunuz diyor kendi medyasina..

Fransız Kanalı'nda Soma ile Dalga Geçilmesi | İzlesene.com Video

Alt yaziyi yazan elemanda guya trollemis bunlari..

İsrailliler iyi adamdır . Hatta araplardan bile iyi adamdırlar ve Türkleri severler .

Gel gelelim Türkiyeye . Türkiyede bu olay olsa o kulüp o ülke ile anılırdı . Mesela fransız GS , rum fb gibi .

Ama yabancı ülkeden olunca hemen bravo diyip tebrik ediyoruz .

Arapları eleştireyim derken İsraili, bebek katillerini müslüman dusmanlarini iyi adam ilan etmene anlam veremedim.

Balıkesir-Savaştepe'den 3G yapıyor Halk TV'den insanlar isyan ediyor en az 30 tane savaştepeli madenci kayıp var diyor.. Bulamıyoruz diyor..

quguba9a.jpg
. Sadece Savaştepe'den 30 kayıp var tanıdığımız dedi simdi adam. Çok rahat 700 ölü var dedi canlı yayında. Gözlerinizi açın artık

Koluma çizemedim ama var bir planım

israilliler bizim ülkede yasayan ve kendini müslüman tabir eden bir cok kisiden daha müslüman daha insan

Biri işçi listesini ele geçirip bütün aileleri teker teker dolaşmadıkça rakamları saklamak zor iş değil. Sadece senden başkasının saymasını engelledikce. Cesetleri dağıtırsın oldu bittiye getiriverirsin. Başkası daha fazla cenaze vardı derse yalanlarsın çapulcu dersin olayı bulandırırsın.

Ne zaman engellenir bu? bir anıt yapılıp hayatını kaybedenlerin ismi yazılırsa o zaman engellersin. Genelde Avrupa ülkelerinde bu tür felaketlerde böyle bir anıt yapılır.

Yani halk hayatını kaybedenler için bir anıt istemesi lazım, kavgayla, sopayla olmaz politikaya politikayla cevap verilmesi lazım.

Teitterden böyle bir gündem yaratabiliriz aslında ne dersiniz.

#somaiçinanıt. Gibi.

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

bir iş yerinde kaç kişinin çaliştigi bellidir. bilmiyoruz etmiyoruz diyip tahmin yürütüyorlar. bu bile yalan oldugunun göstergesi. bunu orda çalişan işçiler bile söylüyor. bu tayyip denen padişahimsi zerzevat her halti yer. ben bunun gibisini görmedim. hitler bunun yaninda hulusi kentmen gibi.

Oğulcan dedi mesela 400 kişi aldı cenazesini diye. O adam artık sayı az açıklandı diye gidip bir şey yapmaz ki zaten acısı büyük. Yani, kendi çıktı denem insanlar çıkarken o kadar kişi görmedi mi, ilginç gerçekten. Ben anlamadım bu işi. Olan insanlara oldu zaten malesef. Bugün istifa etmek için saçma sapan bahaneler bulmaya çalışan bir nakam var.

Geri
Üst Alt