Son 10 Yılın En İyi Türk Dizisi Hangisi?

Son 10 Yılın En İyi Türk Dizisi Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    68

Aslan Türkoğlu

The Maestro,
GalataSarayı Efendileri
Edit: Ankete sitcom, mahalle, aile dizilerini ekledim. Çünkü o dizilerin bu dizilerle aynı kategorida yer alması doğru olmazdı. Daha çok aksiyon ve entrikaların yer aldığı, kimin eli kimin cebinde belli olmayan dizilere yer ayırdım.

Senaryo olarak Ezel.

Samimiyet olarak Behzat Ç.

Behzat Ç. ve Leyla İle Mecnun.

gelmıs gecmıs en guzel dizi yeditepe istanbul

Hatırla Sevgili, tek geçerim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

leyla ile mecnun, aynı zamanda imdb sıralamasında da hatrı sayılır bir yerdedir. kafası çok başka bir dizidir

Fazla dizi izleyen biri değilim. Ankete eklediğim dizilerden sadece Acı Hayat ve Kurtlar Vadisi'ni düzenli olarak takip etmişliğim var. Diğerlerini fazla takip ettiğim söylenemez. Ama Kurtlar Vadisi benim için çok özel. Bana göre Kurtlar Vadisi özellikle ilk dönem olarak gelmiş geçmiş en iyi türk dizisidir. Dizide yok yoktu. Aşk, arkadaşlık, mafya çatışmaları. Müzikleri bile yıllardır hafizamdan silinmiyor. Kurtlar Vadisi Pusu olduktan sonra da ilk birkaç sezon çok iyiydi. Özellikle İskender Büyük dönemi unutulmazdı. Ama ne zaman ki, İskender, Halo dayı, Memati gibi güçlü karakterler ve de onları canlandıran önemli oyuncular diziden ayrıldı ve yerlerini soytarı kılıklı heriflerle doldurmaya çalıştılar, işte o zaman dizi bitti. Son 2-3 yıldır takip etmiyorum artık. Oyunculuk vasat, senaryo desen ondan vasat. Dizi çoluk çocuk, amatör oyuncu kaynıyor. Oysa eski Vadi'de boş oyuncu yoktu. Hepsi efsane sanatçılardı.

ramiz karaeski gencliği 55.bolum - YouTube

Ufuk Bayraktar sen ne mübarek bir aktörsün. :) Sorunun cevabı bana göre Ezel ve Behzat Ç. kapışır. Ezel'in senaryosu daha karışık ve heyecan verici. Behzat Ç. daha bizden ve içimize işleyen bir yapımdı. Muhteşem Yüzyıl'ın da hakkını verelim oyunculuk olarak çok sağlam bir diziydi. Meryem Uzerli, Okan Yalabık ve elbette Halit Ergenç müthiş performans gösterdiler. Kurtlar Vadisi her ne kadar mükemmel de olsa Pusu onun gölgesinde kaldı. İskender Büyük'lü bölümleri iyi olsa da o öldükten sonra saçmalayan ve Gürkan Uygun'un ayrılışıyla iyice kendini bitiren bir dizi oldu.

Behzat Ç tabisi

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Açık ara net ezel'dir. Lm de dünyaçapıdır gözümde komedide ama ezel tür itibariyle daha ciddi iş.

Geri
Üst Alt