Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 25.396
- 18.345
- 578
Behzat Ç.'nin birinci sezonu cekip cekilebilecek en iyi dizi sezonudur Turkiye'de kurgu acisindan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O süreçte çok baskı yediler Memduhla Ercüment'in derinine inecekken inemediler ve yeni bir konu türettiler.Behzatta olaylar siradanlasiyor bi sure sonra kesik parmak meselesi uzadıkça sakız gibi uzamış. (2.sezon)
53.bolumden 60a direkt geçiş yaptim
Arada kacirdigim parmağı kesenin kim olduğu bulunup, behzat amirim ve savcı evlilik aşamasına gelmisler.
Baska da bise kacirmamisim geriye dönüp sararak izledim tekrardan
XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayrıca bence tam anlamamışsın o kadar basit değil o kesik parmak mevzusu. Ne kafa yormuştuk o dönem.Behzatta olaylar siradanlasiyor bi sure sonra kesik parmak meselesi uzadıkça sakız gibi uzamış. (2.sezon)
53.bolumden 60a direkt geçiş yaptim
Arada kacirdigim parmağı kesenin kim olduğu bulunup, behzat amirim ve savcı evlilik aşamasına gelmisler.
Baska da bise kacirmamisim geriye dönüp sararak izledim tekrardan
Sunanin disinda eski işlenen aynı tip cinayetler soru işareti kafamda?Ayrıca bence tam anlamamışsın o kadar basit değil o kesik parmak mevzusu. Ne kafa yormuştuk o dönem.
Daha derin o mevzu aç bizim tartışmaları oku bayağı keyifliydi, önceden çözmüştük olayıSunanin disinda eski işlenen aynı tip cinayetler soru işareti kafamda?
Belki de arka arkaya çok izlediğim için sıkmıstır. Nerdeyse her sabah en az 1 bölüm izliyorum.
Daha derin o mevzu aç bizim tartışmaları oku bayağı keyifliydi, önceden çözmüştük olayı
Behzat'ın bölümleri tekrar izlenmeye daha müsait mesela bir de. Ezelin finalini 2 kez izleyen pek yoktur ya da ne bileyim 68 en iyi bölümü olsa da toplasan 2 kez falan seyrettim ama Behzat'ın bazı bölümleri külttür tekrar tekrar izlenir. Özellikle 78. Di mi lan gel buraya @Gökhan Sancak
Not : Gökhan'ın üstad-ül forum olduğunu Behzat Ç konusunda keşfetmiştim.