Son 10 Yılın En İyi Türk Dizisi Hangisi?

Son 10 Yılın En İyi Türk Dizisi Hangisi?

• Kullanılan toplam oy
    68
Behzat Ç.'nin birinci sezonu cekip cekilebilecek en iyi dizi sezonudur Turkiye'de kurgu acisindan

Behzatta olaylar siradanlasiyor bi sure sonra kesik parmak meselesi uzadıkça sakız gibi uzamış. (2.sezon)
53.bolumden 60a direkt geçiş yaptim
Arada kacirdigim parmağı kesenin kim olduğu bulunup, behzat amirim ve savcı evlilik aşamasına gelmisler.
Baska da bise kacirmamisim geriye dönüp sararak izledim tekrardan

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O süreçte çok baskı yediler Memduhla Ercüment'in derinine inecekken inemediler ve yeni bir konu türettiler.

Ezel de 50-65 arası sıradanlaşmıştı. Hatta 68. bölümü çıkarsan bir de Kaya'nın öldüğü bölümü ortalama bir dizi olmuştu.

İki dizinin finali de yine vasattı mesela ama Behzat zorunluluktan yaptı o finali.

Behzatta olaylar siradanlasiyor bi sure sonra kesik parmak meselesi uzadıkça sakız gibi uzamış. (2.sezon)
53.bolumden 60a direkt geçiş yaptim
Arada kacirdigim parmağı kesenin kim olduğu bulunup, behzat amirim ve savcı evlilik aşamasına gelmisler.
Baska da bise kacirmamisim geriye dönüp sararak izledim tekrardan

Ayrıca bence tam anlamamışsın o kadar basit değil o kesik parmak mevzusu. Ne kafa yormuştuk o dönem.

Banko ezel. Aslinda sultan makamida listede olmaliydi bayiliyodum o diziye

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ayrıca bence tam anlamamışsın o kadar basit değil o kesik parmak mevzusu. Ne kafa yormuştuk o dönem.
Sunanin disinda eski işlenen aynı tip cinayetler soru işareti kafamda?
Belki de arka arkaya çok izlediğim için sıkmıstır. Nerdeyse her sabah en az 1 bölüm izliyorum.

Arka Sokaklar nedir abi. Tiksinç bir dizi. 2 kişi oy vermiş birde.

Sunanin disinda eski işlenen aynı tip cinayetler soru işareti kafamda?
Belki de arka arkaya çok izlediğim için sıkmıstır. Nerdeyse her sabah en az 1 bölüm izliyorum.

Daha derin o mevzu aç bizim tartışmaları oku bayağı keyifliydi, önceden çözmüştük olayı :D

Behzat'ın bölümleri tekrar izlenmeye daha müsait mesela bir de. Ezelin finalini 2 kez izleyen pek yoktur ya da ne bileyim 68 en iyi bölümü olsa da toplasan 2 kez falan seyrettim ama Behzat'ın bazı bölümleri külttür tekrar tekrar izlenir. Özellikle 78. Di mi lan gel buraya Gökhan Sancak :)

Not : Gökhan'ın üstad-ül forum olduğunu Behzat Ç konusunda keşfetmiştim.

Daha derin o mevzu aç bizim tartışmaları oku bayağı keyifliydi, önceden çözmüştük olayı :D

Behzat'ın bölümleri tekrar izlenmeye daha müsait mesela bir de. Ezelin finalini 2 kez izleyen pek yoktur ya da ne bileyim 68 en iyi bölümü olsa da toplasan 2 kez falan seyrettim ama Behzat'ın bazı bölümleri külttür tekrar tekrar izlenir. Özellikle 78. Di mi lan gel buraya @Gökhan Sancak :)

Not : Gökhan'ın üstad-ül forum olduğunu Behzat Ç konusunda keşfetmiştim.

Aynen aynen 78. bölüm. Ne zaman darlansam açar izlerim.

ezel, behzat ç

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Behzat ç dizisi ne zaman sürükleyici oluyor. İlk bölümü izledim öyle bağlanamadim.
Aynı şey içeride dizisi için de geçerli yani tam iki saat sürdü insanı bağlayan bişey yok.
Dünde cesur ve güzeli izledim oda klasik sonu belli hikaye
Narcos Breaking bad gibi dizilerden sonra bizim diziler zor geliyor.

Envoyé de mon InFocus M808 en utilisant Tapatalk

Son düzenleme:
Kurtlar Vadisi 1-97 bölüme kadar olan efsanedir.

Geri
Üst Alt