Son 16 | İsviçre (4) 1-1 (5) Polonya | M.S | 25 Haziran | TRT 1

Oha o nasıl foul öyle.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bu hareketin kırmızı olmamasının sebebi bariz gol şansı olmaması ise, bu kurallar tamamen saçmalık. Adama direkt olarak isteyerek bilerek kayıyor. Bunun arkadan kayması, önde kayması gibi kriterlerinin olmaması lazım. Atıcaksın

Xhemailiiiiiiiiiiiiiii

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Bu hareketin kırmızı olmamasının sebebi bariz gol şansı olmaması ise, bu kurallar tamamen saçmalık. Adama direkt olarak isteyerek bilerek kayıyor. Bunun arkadan kayması, önde kayması gibi kriterlerinin olmaması lazım. Atıcaksın
Buna benzer bir pozisyonda 1,5 sene önce benim çapraz bağlar kopmuştu dizimde. Hakem sarı bile vermemişti. Tabi ben amatörde oynuyorum :D

Seferovic hiç bir halt yapmıyor turnuva başından beri. Nasıl sabredebiliyorlar buna anlamadım. Eren daha etkili olurdu bu kadar şans verilse.

Son düzenleme:
Buna benzer bir pozisyonda 1,5 sene önce benim çapraz bağlar kopmuştu dizimde. Hakem sarı bile vermemişti. Tabi ben amatörde oynuyorum :D

Çok geçmiş olsun. Amatörde oynayan arkadaşlarım olduğundan gidip maçları izlediğim oluyor. Orda daha fazla oluyor bu hareketler. Ama bu arenada demin ki harekete net kırmızı çıkması lazımdı.

İsviçre'de Eren giriyor oyuna..

Geri
Üst Alt