Sergen Evin
10 Numara!
- 11 Ağustos 2011
- 11.067
- 1
- 1.053
Takımının en çok koşan ismiymiş ilk yarı. Polonya çok fırsat vermedi İsviçre'nin gelmesine. O nedenle İsviçre ön tarafı, Dzemaili'de dahil etkisizdiDzemaili nasıldı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımının en çok koşan ismiymiş ilk yarı. Polonya çok fırsat vermedi İsviçre'nin gelmesine. O nedenle İsviçre ön tarafı, Dzemaili'de dahil etkisizdiDzemaili nasıldı?
Djourou Hamburg da oynuyor.İsviçredeki 20 numara kim?
Djourou Hamburg da oynuyor.
Gerizekalının teki.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Buna benzer bir pozisyonda 1,5 sene önce benim çapraz bağlar kopmuştu dizimde. Hakem sarı bile vermemişti. Tabi ben amatörde oynuyorumBu hareketin kırmızı olmamasının sebebi bariz gol şansı olmaması ise, bu kurallar tamamen saçmalık. Adama direkt olarak isteyerek bilerek kayıyor. Bunun arkadan kayması, önde kayması gibi kriterlerinin olmaması lazım. Atıcaksın
Sadece Türk Liginde oynuyor diye oynatmiyor.Seferovic hiç bir halt yapmıyor turnuva başından beri. Nasıl sabredebiliyor anlamadım. Eren bundan daha etkili olur.
Çok geçmiş olsun. Amatörde oynayan arkadaşlarım olduğundan gidip maçları izlediğim oluyor. Orda daha fazla oluyor bu hareketler. Ama bu arenada demin ki harekete net kırmızı çıkması lazımdı.Buna benzer bir pozisyonda 1,5 sene önce benim çapraz bağlar kopmuştu dizimde. Hakem sarı bile vermemişti. Tabi ben amatörde oynuyorum
Adamın ağzını burnunu kırdın mıBuna benzer bir pozisyonda 1,5 sene önce benim çapraz bağlar kopmuştu dizimde. Hakem sarı bile vermemişti. Tabi ben amatörde oynuyorum
Buna benzer bir pozisyonda 1,5 sene önce benim çapraz bağlar kopmuştu dizimde. Hakem sarı bile vermemişti. Tabi ben amatörde oynuyorum
Sağolasın.Çok geçmiş olsun. Amatörde oynayan arkadaşlarım olduğundan gidip maçları izlediğim oluyor. Orda daha fazla oluyor bu hareketler. Ama bu arenada demin ki harekete net kırmızı çıkması lazımdı.
Yok be hemen hastaneye gittim onunla mı uğraşacaktınAdamın ağzını burnunu kırdın mı
Desene Sakatlık olmasa bugün Gladbach da ilk11 oynicak tin.Sağolasın.
Yok be hemen hastaneye gittim onunla mı uğraşacaktın