Son Dakika..Reyes, Forlan ve Ujfalusı G.Saray' da..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Son Dakika | Galatasaray Forlan, Reyes ve Ujfalusi ile Anlaştı!

@firatgunayer

fırat günayer

'Haberi dün ilk TRT verdi..Anlaşıldığını niye vermiyorsunuz' diye soran arkadaşlar.Gs kulübü 'oyuncularla görüşüyoruz'' diyor..Nasıl verelim

Transfer Nöbetine almıyorsunuz diye gittim yatayım dedim nontvsporu bir açtım gelmişler yine bilgisayar balında değilken geldiler ya. :)

Hem 33 yaşında hem de ne kadar stoper olarak oynayabilse de Ujfalusi aslen sağ bek oynuyor.. Biz niye aldık bu adamı anlamadım valla..

Umarım karısı falan pürüz çıkarır.

Yani böyle transferleri haziran ayindan bitirmektense, transferin son gününde Misimovic gibi adamin gelmesi tercih ederim. Kimse basaridan falan bahsetmesin, hele ki rakamlar daha ortaya çikmamisken.

Drogba gelmiyor başkan fos çıktı diyenlere Ünal Aysal Reis kafası kızarsa kralını alır gelir dedim. Bi tek Selçuk'u aldı başka bi şey yapmadı diyenler oldu, bekleyin dedim. Buyrun size Ünal Aysal Reis. Bir gitti Atletico'nun yarısını aldı geldi. Büyük işler yapacak başkanımız. Büyük başkanımız!

madridliler forumlarda sövüyor bize:D üye olup bizim linki verecem :D biraz eğlencem :D ama önce kesinleşsin

Bunlara karşı Arda'yı verdiyse yönetim büyük kazık yemiştir bence

Burası Vicente Calderon'un önü :

-kapatiyoruz-izdihami--557932.Jpeg

Tüm takımların transferlerine bakıyorum. Bizim transferlerin hepsi bomba.. :D Diğerleri genel itibariyle balonları doldurdu. Bizimkiler gerçekten nokta transferler.. Tabi başlarında da fatih hocamız.. Büyüksn başkan..

Öncelikle tek bir takımdan 3 oyuncuyu birden transfer etmenin, gayri ciddi bir durum yarattığını söylemek lazım. Transferler için 4 yöneticinin gitmesi ise, iş bitiricilikten çok şova yatkınlık olarak duruyor. Umarım havaalanında oyuncu karşılatmak ya da stadyumda imza töreni gibi olaylara da girişmezler.

Ujfalusi transferi değerlendirildiğinde akıllara direkt Neill'in gelmesi normal. İkisinin de agresif ve stoper-sağ bek olmaları aralarındaki en büyük benzerlik. Neill transferinden önce Ujfalusi ile ilgilenmiş, ancak transfer edilememişti. İkisi arasında bir seçim yapmak gerekirse, ben Neill'i tercih ederdim. Hem işin maddi yönü, hem de Neill'in teknik kapasitesinin stoper için çok çok iyi, sağ bek içinse yeterli olduğundandır.

Reyes'in olası transfer haberleri çıktığında attığım mesajdan farklı birşey söylemeyeceğim. Olumlu yönlerini gölgede bırakan olumsuz yönleri çok. Yetenek ve oynadığı takımlar baz alınarak yapılan değerlendirmeler büyük albeni yaratsa dahi, başarıyı maalesef bunlar getirmiyor. Kimi dönemler takımı sırtlayacak performans göstereceğini düşünsem de, bunu uzun süreye yayacağını düşünmüyorum. Yapılan bu 3 transferden en soru işaretli olanın Reyes olduğunu düşünüyorum.

Forlan'ın Beşiktaş'a transferi konuşulduğunda, Beşiktaş'a sağlayacağı katkıdan daha fazlasını bize sağlayacağını düşünüyordum. Bunun sebepleri ise, olası çift forvetli bir sistemde Forlan'ın oyununun çok yönlü olması, bunu başarıyla uygulaması ve Beşiktaş'ın takım havasına, Galatasaray'dan daha zor adapte olacağını düşünmemdi. Eğer kariyerini soyut olarak bitirdiğini düşünmüyorsa ve geçtiğimiz sezonki performansı sadece o sezona özelse iyi işler yapacağını düşünüyorum.

Sadece kulüple anlaşmışız, Ujfalisi'de sıkıntı olmaz ama Reyes ve Forlan'la anlaşmak o kadar kolay olmaz, resmi açıklamayı beklemek lazım.

Ünal başkan 3 kere daha giderse Ronaldo'yu da alır gelir benden söylemesi.

arda a.madride gitmek istedi ünal başkan a.madridi galatasarayımıza getirdi yakında resmi sitemizde açılış sayfası olarak a.madrid Galatasarayda yazarsa şaşırmayın :)

Yani böyle transferleri haziran ayindan bitirmektense, transferin son gününde Misimovic gibi adamin gelmesi tercih ederim. Kimse basaridan falan bahsetmesin, hele ki rakamlar daha ortaya çikmamisken.

İroni,şaka falan değil mi bu? :mad: Böyle transferler derken?

Ujfalusi aslında yedek olarak mükemmel olur. Hem sağ beki hem stoperi yedekler.

Ujfalusi, baba gibi top dagitir. Tam bize lazim olan bir defansci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt