GSCimbom
Üye Görüşü Son Düzlüğü Çok Rahat Oynayan Takıma Ne Oldu?
Batıkan Kanarya

Üye GörüşüSon Düzlüğü Çok Rahat Oynayan Takıma Ne Oldu? Sayfa 2

Batıkan Kanarya ·

Cevap
29
Okunma
420
Sayfa
2/2
Hocayı hoca diye görmüyorum zaten de kaptan dediğin kişi göbekten yürüyemiyor, yönetim abileri küser diye yapılan onca haksızlığa rağmen çıt çıkarmıyor, taraftar grubun mert hakan denen şahsı mapustan kurtarmaya çalışıyor sonra gidip kendilerine yapmadık pislik bırakmayan kocaeli taraftarını çiçeklerle karşılıyor vsvs. Yani hani kenetlenin falan deniyor ya bu haftalarda konsantrasyon için işte artık kenetlenecek kimse yok.

Başımızda o motivasyonu ve disiplini sağlayacak hoca olmayınca dağıldı herkes. Bunların profesyonelliği bu kadar.

sonu guzel olunca her seyi unutuyosunuz
OB takimlari ne zaman rahat galibiyet aldi ki
hep bi atraksiyon bi enstantane var bi de bunu romantize eden editci tayfa var
mesela Goztepe bos kaleye kacirmasa o mac da gidiyodu bi sekilde aldik
Kocaeli bi sekilde atamasa ve kazansa seneye gecen sene rahattik aga topcular doydu diceniz

22-23 sezonu Karagumruk maci sonrasinda Bjk deplasmani, ardindan ikinarak kazanilan Basaksehir ve Istanbulspor maclari
23-24 sezonu guce bela kazanilan Kasimpasa deplasmani (4-3), ikina ikina atlatilan Hatay maci, son dakika kazanilan Karagumruk maci akabinde Fb macindaki rezalet

4-5 attigimiz maclarda bile 60-70. dakikaya kadar ikindigimiz oluyor

Tamamen ego muhtemelen takım CL'de son 16 oynayınca muhtemelen ligi yürüyerek kazanacağını filan sanıyordu.

Teknik ekip ve oyuncular ligin dinamiklerini unutmuş öyle Kocaelispor'a racon kesersen Liverpool, Juventus ile oynamaya benzemez.

Acayip bir sezon sonuna gidiyor iş. Neden derseniz 3 senelik hegomanya sonu rezil olursak herşey alt üst olur. CL ye gidemediğin senaryoda topçu iknasi takım içinde diğer topculari tutabilme şansın yok denecek kadar az. Üstüne hoca ve yönetim değişikliği ile kaoslara sürükleniyor oluruz.

Suyun öteki tarafına baktığımızda ise heriflere Umut verip onları mutlu edersek ölüyü diriltmis oluruz. Yüksek ihtimal 26-27 sezonunu da kazanırlar.

Bunların aksinin olduğunu düşünelim. Bu sefer de feneri umutlandırip umutlandırip kafasına tokmağı vurmak demek ileriki sezonlar için biz ne yaparsak yapalım bunlarla başa çıkamayız öldüler yine gelip bizi yendiler diyebilirler.

Diğer bir taraftan mali açıdan güçlenmeye devam ederiz. Kadroyu yapılandırmaya sokabiliriz. Suyun diğer tarafı için ise maddiyatta patlama durumlari mevcut. Üstüne şuanda başa baş gittikleri senaryoda seçim yapacaklarını düşünmüyorum bu da saran denilen hokkabazin 1 sezon daha kalması demek.

Yani kıssadan hisse 2 taraftan biri ağır babalara gelecek kim ne derse desin.
Aynı durumda biz olsak mesela fark 2 ye kadar düşmüş Ümitlenmissin pat yine olamiyorsun yine kahrolurduk hoca eleştirileri topçu kiyimlari vs vs ne derseniz deyin gidip 1 maç alacaktiniz lan essekler demeler sovmeler etmeler herşey.

O yüzden çok acayip bir senaryo kısmına geldik. 1 taraf ölecek. Bu sefer cidden bir taraf ölecek gibi duruyor bugüne kadar böyle olmamıştı hep sonlarda farkı arttırıp işi bitirmiştik. Play-off sezonu sonrası ilk defa bir takım ölecek

Fenerbahçe ve Trabzon’un bizden kötü durumda olması bizi rahatlatıyor. Her sene gevşediğimizde puan kaybediyoruz, FB’de strese girdiğinde puan kaybediyor.

Bir de maç içi işler ters gidince çeviremiyoruz, puan kaybedeceğimiz maçlar kendini çok belli ediyor. Bu maçta 1-1 olduğu an puan kaybedeceğimiz belli oldu. Oysa daha epey zaman vardı ve evindeydin

Takımda doymuşluk var, son haftalarda en iyi maçımız geçen hafta içi Göztepe maçı. Çünkü çok fazla aç futbolcu vardı.

Abi geniş kadron var, kullansana hep aynı kadro, hep aynı hamleler. Nhaga’yı at mesela oyuna, Ahmed’i at… Lemina, Yunus, Singo’yu aldın da ne oldu?

Herkes ah vah ederken demiştim. FB her lider olma fırsatının olduğu her maçta puan kaybediyor.