Son Hedef Tuchel!

Tuchel kim de herkes gelsin diyor,başarıya aç diye yoldan geçeni alıp geliyorlar!

O kadar başarıya aç arıyorlarsa ,Türkiye'de yerli hocalar var.

Performansına baktım.Vasatın altında biri.Umarım gelmez.

Ekli dosyayı görüntüle 15434

Umarım en son hedeftir

Kadro değeri 13 m euro olan bir takımda bu istatislik cok ama cok iyidir.

Bu adam kloppun yanında değilmiydi ?

Yapma kardes yau. Kloppla aralarında en az 6-7 yaş fark var.

Bu Tuchel denen bebe daha dünki şey.

Benim C Jugend da bi antrenör vardı. Tipi aynı Tuchel. Bagirip cagriyodu. sertlik taslıyodu.

Sonra amcam cocuklara ne bagriyon lan diye adamı tokatladı.

düşün c jugend (U14-U15)

GALATASARAY gibi uluslararası CL de mucadele eden takimda ne arar bu tuchel yau? bi 10 sene sonra olabilir. ama herif sneijderin oynadığı mac sayisi kadar daha futbolun icinde bile degil.

Ahhh,ondan geliyor bu Hass.. :D Haha ben de böyle Adamlari taniyorum ama bunlar Tuchel ile kisayslanmaz ki, bunlar sadece bagiyorlar.. :D

Valla bana göre Tuchel iyi Adam. Klopp bunu bile diyor, "Dünyada her takima is yapar" dedi Klopp ve ben de Tucheli begeniyorum TD olarak.

Sen kimi istiyorsun. Mustafa Denizli mi? Allah korusun. 80 Yasinda, her seyi kazanan, sadece Para icin gelen bir Hoca mi? Bu da iyi olmaz..

Tuchel tam aradigmiz Adammmm :p

Tımarhaneye çevirdiniz olum forumu.Biri Almanca yazar biri Almanca,Türkçe yazar,öbürü İng yazar.

Simdi bir teori üretecem, ama bu gercekci geliyor. Rangnick ile konusunca o bizim yöneticilere Tuchel'i önermistir. Tesadüf degildir bence

olabilir gibi

Size Tucheli özetleyim mi?

Almancılar anlar.

"Halloo. Ayn Dööna bitte. Mit alles und saziki."

"Ingrid. Natürlich darfst du bei Paul schlafen. Ich vertrau dir Schatz."

"Heiiyy. Das macht man nicht!"

"Hömma 3 Euro sind ja viel Geld aber ne. Dat bezahl ich nich."

"Mmmmh. Boah. Ist das Rind? Boahh mmmhh lecker essen boahh mhh."

ja sehr komisch !!!! :asd2:

Cok fazla Bushido dinliyorsun bence kardes :D

Yok bro, bin hobby-soul Sänger und nur ein riesen xavier naidoo fan. aber yazdiklarim valla doğru. galatasaraya geldigin vakit ertesi gün almanyada manşetler şu şekil olcak:

Tuchel kriegt Schläge

Tuchel wurde abgezogen

Tuchel wird gemobbt

Ben Sneijder oliym. Tuchel bana antrenmanda bagırsın. Ne diyon lan lappen derim. Du kleiner Lump derim. Pokémon başladı eve git derim sen kimsin lan du kleiner Jonas derim. Du kleiner Kevin du.

Tayfur'un adamla kisisel bir husumeti var galiba :D

SM-P602 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok bro, bin hobby-soul Sänger und nur ein riesen xavier naidoo fan. aber yazdiklarim valla doğru. galatasaraya geldigin vakit ertesi gün almanyada manşetler şu şekil olcak:

Tuchel kriegt Schläge

Tuchel wurde abgezogen

Tuchel wird gemobbt

Kardes Galatasarayda ki yerliler sanki bizim burda tanidigimiz bazi Türkler gibi. Saygj duyacaklardir mutlaka.

Geri
Üst Alt