Son Hedef Tuchel!

Kardes Galatasarayda ki yerliler sanki bizim burda tanidigimiz bazi Türkler gibi. Saygj duyacaklardir mutlaka.

Tuchele duymaz kimse saygı maygı. Imkanı yok.

Ya google yazın bi Thomas Tuchel diye.

Herif bildiğin kurban. Tam bi bez parçası.

Floryaya giren insan yemin ederim Tuchelin yanına gidip "Lan bicirik, buranın teknik patronu nerde, sayın tuchel ile tanışmak istiyom da" der

Hic Almanya disina cikmamis olmasi - buyuk takim ( sampiyonluga oynayan takim calistirmamis ) olmasi , tek bir takim disinda takim calistirmamis olmasi , egosu yuksek yildiz oyuncularla calismamis olmasi cok buyuk eksileri . Buyuk kumar olur ama yok gelmesin diyemem ben Laudrup'u tercih ederim .

mourinho falan gelmesini bekliyordun galiba :D

Fatih Terim bu takımın başına ilk geldiğinde 43 yaşındaydı. Tuchel 40 yaşında şuan ve bana göre Fatih Terimin şuan ki halinden çok daha bilgili durumda. Özellikle taktik olarak dememe gerek yok sanırım.

muhtemelen tayfur trollüyor aklınca ama trollemenin ötesinde zırvalıyor harbiden saygı duydum

Almanyada her Türk hayatında en az bikere bi Tuchel dövmüştür. Bu bi gerçek

naturlich bruder

ich wohne in Koln

hayrinin teki ya, bildigim Amerikanli

PatrickStewart2004-08-03.jpg

Beyler saçmalamayın. Yok Melo odaya kitleyip döver, yok Sneijder şöyle yapar. Neyi nereye yapıyorlar? Dingonun ahırı mı burası?

Tamam, en iyi aday Lucescu idi. Ama olmadı işte. Kim var piyasada başka? Denizli olabilir, o da gelip seneye gider. Yine sil baştan başlarız. Martin Jol mu, Co Adriaanse mi, Daum mu? Kimi istiyorsunuz?

Tuchel şu aşamada en doğru isim. Gelip efsane olma ihtimali de fazla, sönüp gitme ihtimali de. Ama ortası yok.

Yazdigimi okumadan mi alinti yaptin :D Kimin gelmesini istedigimi yazmistim zaten mesajda :D Gun gecmiyor ki GSC'de enteresan bir kisilige rastlanmasin :D

abartma diye bir şey var türkçe de dimi.öyle bir liste yapmışınkı sankı biz r.madrid'iz yılmaz vuralı t.d olarak getiriyoruz.kalıbına göre hoca işte evet son cumleyi okumadım :)

Geri
Üst Alt