Son Hedef Tuchel!

Yorulduğunu açıklayıp görevi bırakmıştı. Şuan boşta görünüyor.

Dogru Degil. Mainz vermiyor, hala 1 Sene Sözlesme var, Mainz 1 sene tatil yap ama o zaman parayi veremiyoruz demis. Su anda Ispanya da tatilde.

1 Sene tatil yapacak. Yada bize gelecek, ama o zaman biz Mainze tazminat vermek zorundayiz

Bence arkadaşın milyarlık iddiasını falan yatırmış olabilir, çünkü ben de genelde öyle yapar sebep olanın tipine kadar saydırırım.Başka da mantıklı sebep bulamadım sonuçta ajansa manken aramıyoruz futbola kafası çalışıyorsa yeter..(Bence acayip karizma bir adam, tam kızların beğeneceği tip, gözü de renkli işte ohh mis)

Tuchel Klopp ile birlikte Almanyanin en iyi TD. Bild'e göre Löw giderse Alman Milli takima basina gelebilyormus.

Klopp dan daha iyi bile, tek dezavantaj cok tercübeli olmamasi.

Tazminat varsa almaz bizimkiler

Hesap Makinesi

Dogru Degil. Mainz vermiyor, hala 1 Sene Sözlesme var, Mainz 1 sene tatil yap ama o zaman parayi veremiyoruz demis. Su anda Ispanya da tatilde.

1 Sene tatil yapacak. Yada bize gelecek, ama o zaman biz Mainze tazminat vermek zorundayiz

Hajrovic rezilligiyle beraber bu is bize 18-20 milyon TL'ye patlayacak.

Bizimkiler bunu ODEYEMEZ.

Ama gelde anlat.

Oyalaniyoruz... anlayin sunu artik

(Bence acayip karizma bir adam, tam kızların beğeneceği tip, gözü de renkli işte ohh mis)

cease-faggotry.jpg

Nuri bence Mainz bize kolaylik saglar. Cünkü onlar baska bir Alman takima gitmesini istemiyorlar. Biz ilgilenirsek islerine gelir bence.

Bazi Arkadaslarin anlamadigi bir kac olay var, evet Harikalar yaratti diyebiliriz Mainz da, bana göre de cok sempatik calsikan ve zeki adam, ama biz deneme tahtasi degiliz. Bu adam derbi nedir bilmiyor, Sampionlar ligini unutt, daha uefa kupasinda oynamamis, üstellik yildiz dedigin adamlar la hic calismamis. Mancini de hersey vardi, deplasmanlar leshti evet, ama derbiler filan, cl de baya iyi ciktik. Yolladin, almadin istedikleri adami, zor geldi sana, simdi seneye diyelim uefa ya gidemedik, al öde hesaplari ozaman bi kismet

Geri
Üst Alt