Son Hedef Tuchel!

zaten yabancı geleceği için her türlü riske gireceğiz

gireceksek Tuchel ile girelim

rezalet adamın teknik taktiğine lafım yok soruyorum mourinho gelse ne fark eder şu rezil sistemde ? yabancı sınırı yeteneksiz ve tembel türk oyuncular iğrenç bir medya sistemi ve taraflı federasyon?

titanigi dursuna emanet etmek mantikli tabi lakin koca kaptana emanet ettinde noldu dimi:)

bolede bir amele mantigi var iste

Verilen örneğiyle, konuyla bağlantısıyla sonunda ki o enfes ''amele'' benzetmesiyle süper bir ironi yapmışsın. Bundan böyle ironi yapmak isteyenler tam manasıyla yandı, çıtayı çok yukarılara çektin.

yabancı sınırı 5+3 ken tuchel takımı ögrenip türk futbolunu tanıyana kadar yıl geçer.

@Serdar Burak Kuru kuru like sönük kalır düşüncesiyle böyle yaptım renktaş

Almanya'da yaşayanlar'dan veya almanca bilenler'den rica etsem alman medyası'nın kabaca tuchel hakkında ki genel görüşüne dair bir şeyler paylaşabilir mi? Medya'ya bakılırsa TD bu adam olacak gibi Türkçe veya İngilizce pek detaylı bilgi yok

Sistem sabır falan dendiğinde hocanın ömrü genelde 6 ay oluyor. Gelsin ama ya şu ortamda diğerlerinden fazla veya az neyi yapacak?

eğitimli, kültürlü, hırslı, zeki.. tam aradığımız antrönör.. zaten bundan sonra gelecek her yabancı antrönör risk olacak. risk alacaksak böyle alalım. umarım doğru haberdir saha kenarında bir melo daha görürüz taraftarda çok sever.

bana göre mevcut hoca adayları içinde en mantıklısı gibi duruyor. zaten bize içi geçmiş 70 yaşındaki hocalar değilde atleticonun hocası simeone gibi başarıya aç, vizyonu geniş, disiplinden taviz vermeyen genç hoca lazım. tuchel bu tanıma uyuyor gibi gözüküyor. tek sorun disiplini ve çalışmayı sevmeyen türk oyuncularımız ve egosu yüksek yabancı sneijder, melo gibi sorun yaratacak yabancılarımız. bunlar içinde çözüm mustafa denizli gibi sportif direktör ve tuchelin yerlilerle olan kontağını sağlayacak iyi bir türk yardımcı, bunada en iyi örnek erdal keser

Sayfalarca ne kadar boş ön yargı yapmışsınız öyle.

Bu taraftar zihniyetine anca Hikmet Karaman,Tolunay Kafkas yakışır.

Yabancı olarakta Dick Advocaat,Martin Jol keser bizi.

Yok hiç CL maçı oynamamış, Mainz gibi büyük bütçeli ! müthiş kadrosu olan bir takımla ligi 7. ve 13. sıralarda tamamlamış ne kadar kötü bir TD öyle.

Mourinho vs büyük hocalar sanki anasının karnında CL maçına cıkıyordu,birisi şans verdi o da başardı.

Biz bu kokuşmuş zihniyetle böyle adamlara asla şans tanımayız onu biliyorum da sonra Simeone örneğinde olduğu gibi uzaktan aval aval izleriz.

Kendim cok takip etmesem de güvenilir kişiler baya övüyor ve adaylar arasında en iyi tercihlerden biri olur bence.

Anladık isimli hoca seviyorsunuz Bielsa'yı tercih etmeyip Mancini hatasına düştük inşallah bu sefer doğru kararı alırız her ne kadar pek inanmasamda yine günü kurtaracak bir hamle yapılır.

Vallaha anlatıldığı gibiyse eğer(Klopp gibiyse yani) ben şahsen parasından başka hiçbir şeyi takmayan ve zamanı geldiğinde takımdan ayrılmak için tazminatını bekleyen dinozorların yerine denenebilir diye düşünüyorum.

Başarılı olur olmaz... Kimse kimse için garanti veremez. Mourinho'yu da getirseniz burada başarılı olma şansı %51'den fazla değil.

rezalet adamın teknik taktiğine lafım yok soruyorum mourinho gelse ne fark eder şu rezil sistemde ? yabancı sınırı yeteneksiz ve tembel türk oyuncular iğrenç bir medya sistemi ve taraflı federasyon?

Birde adam diyelim geldi, 2 kanat 1 de kaliteli forvet oyuncusu alındı, tek forvet forvet arkası Sneijder'i oynatmak istedi hemen Burak başkana çıkacak ben yedek oturacaksam gideyim diyecek başkanda Buraklı sisteme geç baskısı yapıp takımın içine etmeyeceklerinin garantisi yok. O yüzden gelecek hocanın ismi çok önemli değil.

İşte bunlarla baş edebilen bir tek ft vardı oda sattı gitti o yüzden endişeli herkes bu ligte gs sadece rakiplerini yenmek zorunda değil saha dışı faktörleri de yenmek zorunda buda yabancı hocalarla olacak iş değil gibi bu fenerasyon gidene kadar

Futbolla çok içli dışlı biri olmama rağmen açık söyleyim daha beş gün öncesinde böyle bir adamın varlığından bile haberim yoktu. Forumda takip edenler genelde olumlu konuşmuş. Eğer anlatıldığı gibiyse buyursun gelsin.

Ancak durum ne olursa olsun gelirse bu adama sahip cikilmali arkasında durulmalıdır. İlk mağlubiyette aşıp kesilmemeli. Biraz süre tanınmalı.

Taktik bilgisi ve disiplini iyiyse bu lig te her türlü iş yapar inşallah...

Bülent tulun gercegi var iki gün sonra bülent tulunu ağzında kürdanla görürseniz bilinki hocayı yemiştir

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbolla çok içli dışlı biri olmama rağmen açık söyleyim daha beş gün öncesinde böyle bir adamın varlığından bile haberim yoktu. Forumda takip edenler genelde olumlu konuşmuş. Eğer anlatıldığı gibiyse buyursun gelsin.

Ancak durum ne olursa olsun gelirse bu adama sahip cikilmali arkasında durulmalıdır. İlk mağlubiyette aşıp kesilmemeli. Biraz süre tanınmalı.

Taktik bilgisi ve disiplini iyiyse bu lig te her türlü iş yapar inşallah...

Sahip çıkarız ama gelipte maç berabere iken 90+3 te Drogba yı çıkarıp Ceyhun u alırsa işler değişir

Madem mancini'yi yollamayi kafaya koymuslardi, o zaman senol günes ile onceden el sikisilmaliydi

Ben yonetimin bu tavrini anlamiyorum durmadan cntilmen ayaklari, su gitmeden bununla konusmayiz falan fistan

Senol gunes su durumda uygun olan yegane isimdi

Lig'de sampiyonluk garanti, cl'de bir ust tura cikarirdi

Ayrica bu takimin yerli oyuncularini en iyi taniyan isim (selcuk, burak, engin, ceyhun, semih vs).

Hic uyum sorunu yasamayacakti bugun gelse bugun ise baslayacakti

Yonetim buyuk hata yapti bu konuda cok buyuk hata

Bugunun konjunktorunxe senol gunes > tuchel

Geri
Üst Alt