Son Olanlardan Sonra Fatih'i Halen İmparator Olarak Görüyor Musunuz?

Targutay Sabancı

Apartman yöneticisi
10 Numara!
Yazdım ve sildim kısa keseyim çünkü bu herifin yediği naneleri güç yalakalığını sizler de biliyorsunuz en basiti en son Rte Berk Yıldız'ın dövmelerine karışıyor videosunda Fatihi izleyen yerin dibine girmiştir bugün şikeci bir camianın küme düşmemesinin en büyük sebeplerinden olan şahsın karşısında sırıtmaktan bir hal olan Fatih sizce halen bu takımda İmparator denilecek kalibrede midir?

tumblr_n656ozyvcP1sowe88o1_250.gif

Benim için hiçbir zaman imparator değildi ama ne kadar sevmesem de her zaman kulübümüzün bir efsanesi olarak görmeye devam edeceğim.

Geçmişte yaptıkları silip atılacak şeyler değil ama umarım bundan sonra yollar kesişmez

Sevsek de sevmesek de Galatasaray tarihinin en başarılı teknik direktörü.

Ama şahsen benim gözümde artık bir efsane değil.

Son yaptıklarından sonra ciddi anlamda yeri sarsıldı, yaptıklarını da elbet unutmayacak bu taraftar, her ne kadar ilk ayrıldığı zamanlar %100 sucluyu Terim olarak benimsemesemde, son zamanlarda da bir o kadar suçlu buluyorum. Bulunduğu yer olarak yaptığı Galatasaray'a ihanettir ve unutulmayacaktır.

Ha geçmişte yaptıkları bunu değiştirir mi, bence değiştirmez. Ama hiçbir şey de eskisi gibi olamaz artık. Burukluk, kızgınlık her Galatasaray'lıda olacaktır Terim'e karşı.

Kötü t.direktör iyi bir kebapçı olarak anılacak güçlünün yanında saf tutan para için her şeyi yapacak bir tip.

dövme konusunda şimdi fatih terimi sevmem falan ama orada ne diyebilirsin ki? birde buradan bakmak lazım

Galatasaray'in temsil ettigi degerlerle uzaktan yakindan alakasi olmayan bir karakteri var. Sadece kupa kazanmakla, gol krali olmakla Galatasarayin efsanesi olunmaz.

Lan yanlışlıkla evete basdım , evet aşağıda mı olur abi ya :D

Başarıya lakap takılmasını gereksiz gördüğüm için benim için cevapsız bir soru.

Efsane olarak görüyor musun diye sorarsanız ise? Sonuna kadar evet.

Çünkü

6 Lig Şampiyonluğu

2 Türkiye Kupası

4 Süper Kupa

1 Uefa Kupası

yazıyor bizim adımıza.

tüpçüyle başlayan flört tayyip ve para babalarına karşı el pençe divan

gözümdeki sevgini köreltti sayın terim başarılar tekrarlanır....

Başardıklarına saygım var. Takdirimi de kazanmıştır. Seviyorum da. Ancak son yaptıklarıyla birlikte, inanılmaz derecede kendinden soğuttuğuda bir gerçek. Ama çok üzerinde durmuyorum o kendi yolunu tercih etti. Biz de kendi yolumuza bakıyoruz artık. Başarılarını, yaşattıklarına saygı duyuyor ve teşekkür ediyorum, lakap takmaya gerek yok ama Galatasaray'ın efsanesi olduğu gerçeği bu son yaptıklarına rağmen değişmedi, değişmeyecek de.

Geri
Üst Alt