Son Olanlardan Sonra Fatih'i Halen İmparator Olarak Görüyor Musunuz?

bir buçuk porsiyon iskender uğruna evet diyenleri samimi bulmuyorum

Bir adanalı olarak o kadar kişinin kendisine "kebapçı" lakabını takması ve bu şekilde bu mesleğe isteyerek/istemeyerek hakaret etmesi beni üzüyor.

Lakap dışında kendisi üzerinde yazılanlara bende katılıyorum. Şu son aylarda yaptıkları çok ama çok yanlış. Aklı başında olan Galatasaray taraftarı kendisini bir daha bu takımın başında görmek istemez.

Isteyenler de zaten stad da beyinsiz bir şekilde imparator diye bağıranlar ve Aysala hiç ama hiç tahammül edemeyen kişiler.

Artık yeni kankası Demirören ve "büyük usta" ile ne yaparsa yapsın umrumda degil yeterki bize bulaşmasın.

I am the one who knocks!

Benim için FT 1996-2000 yılları arası vardı. Sonra yurt dışına çıktı ve benim için bir daha FT geri dönmedi.

bir buçuk porsiyon iskender uğruna evet diyenleri samimi bulmuyorum

Babam dönerci, ve yıllarca kebapçıda çalıştı. Şu lakapları takmadan önce bunları da düşünürseniz sevinirim, sana özel değil bu yazdığım böyle yazan herkese.

Bu konuda hassasım, ve gayet de normal bence. Çünkü alay ifadesi olarak kullanılıyor.:mad:

Adı ile hitap etmek bu kadar zor olmasa gerek. İmparator demek ne kadar gereksiz ise bunlar ondan 10 kat daha gereksiz, çocukça şeyler.

Sözüm sana değil diyorum çünkü daha gençsin ve hezeyan ile normal bunlar belki senin için, ama koca koca (25-30'luk) adamlar bunu diyor ve sinirlenmemek elde değil.

Açık konuşan biri olarak tekrar söylüyorum daha bir çok isim var elbet ama, tanıdığım ve zaman zaman diyoloğa da girdiğim için bir kaç isim vereceğim.

@Necati Şen

@Murat Kara

@Vasfi Vural (bu tarz mesajları like'ladığın için, ve muhabbetimiz olduğu için adını veriyorum)

Daha tanımadığım isimler de yapıyor.

Ama sizin buna ihtiyacınız yok. Bu isimlere örnek teşkil etmeyin daha fazla.

3-5 fazla like'a ihtiyacınız olmamalı. Terim'i karakter olarak beğenmiyorum, teknik olarak beğenmiyorum, bize yanlış yaptı, bir daha görmek istemiyorum'lu daha anlaşılabilir cümleler kurmak bu kadar zor olmasa gerek. Bunu yapın sizinle benzer düşünmesem de saygım 10 kat artar. (Ha çok da fifi senin saygını kazanmak, Allah'ın egoistine bak sen de diyebilirsiniz ama yazıyorum yine de)

Cidden üzülüyorum bu duruma, hem size bir şey kazandırmıyor, hem de benim gibileri kırıyor. :(

Onurla yapılan, bir meslek gurubu aşağılanıyor resmen. :(

Mesleğe hakaret edildiğini düşünenler yanılıyor bence. Kebapçı gibi ifadelerin kullanılmasından ben de hoşlanmıyorum ama o ifadeler mesleğe, mesleği icra edenlere hakaret değil diye düşünüyorum.

yarin yine kebap yiyecegim ben

Yanlış şıkkı işaretledim. :D Hayır diyecektim.

Fazlasıyla yanlışları olsa da başarı açısından kulübün yaşayan en büyük efsanesi.

Mesleğe hakaret edildiğini düşünenler yanılıyor bence. Kebapçı gibi ifadelerin kullanılmasından ben de hoşlanmıyorum ama o ifadeler mesleğe, mesleği icra edenlere hakaret değil diye düşünüyorum.

Kebapçı orada Terim'e kültür olarak seviye tespiti olarak, geldiği yer olarak kullanılan sıfat ise bu bence aşağılamadır.

Ki öyle kullanıldığı da açık.

Gereksiz bir şey, Terim'i sevmemek sorun değil ki, herkesin kendi fikridir.

Son aylarda garibime giden 2 şey

1. Sürekli lakap takma geleneği

2. Yakışıklı imiş gelsin bu adam muhabbeti.

Manken, kültür yarışması değildir futbol.

Dünya futbolunda bir döneme damga vuran Ronaldo, Pele, Ronaldinho gibi isimler de ne manken'di, nede kim milyoner de 1 Milyon TL kazanacak kadar kültürlü.

Ne hacet? İmparator'lara hakaret resmen.

Galatasarayımız sayesinde isim yapmış birisi, dünyanın her kulübünde var böyle şahıslar, zor zamanda çekip giden, işleri berbat edenler vs....

''Başarılar gelir geçer, asaletin bize yeter.''

başarı var ama o asalet onda yok.

Geri
Üst Alt