Son Olanlardan Sonra Fatih'i Halen İmparator Olarak Görüyor Musunuz?

geçmişte naptigi umrumda degil. bir sürü para yedi bizim üstümüzden. sonra bizi satip gitti 2001 de yani. satiliq oldugu nettir. para onun için herzaman GS Dan önemli olmuştur. tüpçüyle bile ayni yataga girmiştir. mecazi anlamda. ondan benim için bişey ifade etmiyor. hicbişeyi bedava yapmamiştir. bunun ödülünü almiştir. GS Sayesinde bu durumlara gelmiştir. ama geldigi yeri unutmuş. zatini tüpçünün bögrüne yaslamiştir.

Imparator lakabi ilk olarak Ercan Taner tarafindan -bir Bursaspor macinda galiba- HAGI icin zikredilmisti.

Hayir..

Baskana gider yapan, tupcuyle kanki olan ancak hokkabazdir.

21164307.jpg

basbakandan-genc-futbolcuya-dovme-elestirisi-53b6bb29bf06a.jpg

İmparator ? Hangi imparator ? Ben herhangi bir imparator göremiyorum.

21164307.jpg

basbakandan-genc-futbolcuya-dovme-elestirisi-53b6bb29bf06a.jpg

İmparator ? Hangi imparator ? Ben herhangi bir imparator göremiyorum.

Siyaset başka birşey şimdi sevelim sevmeyelim ülkenin başbakanı ve Fatih Terim'de Milli takımlar teknik direktörü bu tarz karelerin olması gayet doğal bunları aşın artık hangi td milli takımda olsa bu kare olmaz ?

Fatih Terim Galatasaray'a kupalar kazandırırken buradaki veletlerin ağzı süt kokuyordu. Adam iki tane forma aldı diye üç tane maç izledi diye Kulübe tarihinin en büyük başarılarını kazandırmış gece gündüz tesislerde yatmış birine kalkıp ileri geri laf edebiliyor. Fatih Terim Galatasaray'ın Efsanesidir. İsteseniz de istemeseniz de.

Evet benim için Galatasaray Efsanesidir Fatih Terim.

Siyaset başka birşey şimdi sevelim sevmeyelim ülkenin başbakanı ve Fatih Terim'de Milli takımlar teknik direktörü bu tarz karelerin olması gayet doğal bunları aşın artık hangi td milli takımda olsa bu kare olmaz ?

Eyvallah. Siyaseti bulaştırmadan söylüyorum.

Tribüne gönderildiği maç sonrası stad önünde atarlandığı federasyon başkanının bir lafıyla Galatasaray'ı zor duruma düşüren, bir sezonunu heba eden adama ben imparator demem. Ha tamam Galatasaray ve Türk Milli Takımına katkılarını inkar edecek değilim. Ama gerçek Galatasaraylılığın gerekleri farklıdır.

Bir Galatasaray taraftarı olarak, Terim'i tekrardan Florya'da görmek istemiyorum. Çalıştırsın milli takımı. Ona eyvallah. Ama yeniden Galatasaray çatısı altında görmek istemiyorum (şahsen)

Şunu anlayın ve görün artık. Fatih Terim, popülist bir adamdır. Bulunduğu ortama göre renk ve tavır değiştirebilir bir yapısı var benim gözümde. Değişken adamlardan yana değilim. Nereye gittiyse, orada kalsın. Bizden uzak olsun.

Milli takım için Yıldırım Demiören denilen Tüp satıcısının kahrını çekerim. Çünkü ortada Milli Bir Durum var. Bastır Norveç diyecek kadar aşağılara düşen fenerliler gibi olamam.Milli Forma için Formanın üzerinde ki Bayrak için Yıldırım Demirören bile çekilir.

Milli takım için Yıldırım Demiören denilen Tüp satıcısının kahrını çekerim. Çünkü ortada Milli Bir Durum var. Bastır Norveç diyecek kadar aşağılara düşen fenerliler gibi olamam.Milli Forma için Formanın üzerinde ki Bayrak için Yıldırım Demirören bile çekilir.

"Futbol, ezilen halkların mutluluğudur" sözünü boşa söylememiş George Weah.

Milli takımın en son başarısından örnek vermem gerekirse, EURO 2008 döneminde Almanya mağlubiyeti yüzünden sabaha kadar uyuyamamış bir insanım. Buna rağmen, sadece bir oyun olan futbol için "milli bir durum. vatan meselesi" gibi tabirleri boş buluyorum. Önce diğer hususlarda hassasiyet gösterelim "milli mesele" olarak. Futbol işin cilasıdır.

Yoksa emin olun futbolda dünya şampiyonu olmakla dünyayı fethetmiyoruz.

Demirören dediğiniz adam, milli dava peşinde falan koşmuyor. TFF başkanı ünvanıyla işini biraz daha iyi yürütme çabasında bir aristokrattır kendisi. Vatan-Millet ağızlarını biz garibanlar yapar, bayrak sevdasına biz garibanlar düşeriz. "MİLLİ DAVA" diye olayı bize yutturanlar da milyon dolarları ceplerine atar, yalılarda teknelerde keyiflerine bakarlar.

Buna Fatih Terim de dahil.

Demirören koşmuyor olabilir. Demirören Milli Takımın sahibimidir.? Yoksa Milli Takım 76 Milyonunmudur.? Sen milli dava olarak görmeyebilirsin saygı duyarım ama görenlere de karışamazsın. Vatan sevgisi herkes de farklıdır. O takım üzerindeki bayrağı temsil ediyor. Demirören veyahut Tayyip var diye Ülkemi sevmekten vazmı geçeceğim ?

Demirören koşmuyor olabilir. Demirören Milli Takımın sahibimidir.? Yoksa Milli Takım 76 Milyonunmudur.? Sen milli dava olarak görmeyebilirsin saygı duyarım ama görenlere de karışamazsın. Vatan sevgisi herkes de farklıdır. O takım üzerindeki bayrağı temsil ediyor. Demirören veyahut Tayyip var diye Ülkemi sevmekten vazmı geçeceğim ?

Gerçekten olayı benim kastettiğimden çok daha farklı noktalara çekiyorsunuz şu an. Onlar yüzünden ülkeyi sevmekten vazgeçmek gibi bir durum söz konusu değil. "Onlara rağmen ülkeyi sevmek" gerek. Ama ülkeyi severken, o ülkenin milli takımına kadar gönülden bağlıyken, gönül bağın olan hiçbir şeyi tehlikeli ellere bırakmıyorsan, bu unsurları da koruyacaksın tehlikeli ellerden.

Mesele, Demirören yüzünden milli takımı protesto etmek değil. Milli takım için, Demirören'i protesto etmektir mesele. Ona destek vermemek, prim yapmasını engellemektir mesele.

galatasaray için bir kral vardır... o da metin oktay'dır... adı üstünde "kral"dır... ondan sonra gelenlerin hepsi benim için çakmadır... evet o adamları yüceltmek için söylenmiş lakaplardır ama gereksizdir... fatih terim galatasaray efsanelerinden biridir... ama egolarına yenilince efsane olma etkisini kaybetmiştir... birini fazla "imparator" derseniz gerçekten kendisini imparator zanneder...

Hayir degil. Bu arada isid fifayi tehdit etmis 2022 yi katardan cekin yoksa fuze yollariz diye.

BjWtaPMCcAADTF5.jpg

6/19 Lig Şampiyonluğu

2/14 Türkiye Kupası

2/3 Süper Kupa

1/1 Uefa Kupası

kazandırınca doğal olarak görülmesi gerekli.

Başbakan ile görüşmesi veya yakın olması en güzel lakapları hak ettiğini ve Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en büyük teknik direktörü olduğunu değiştirmeyecektir. Aynı şekilde yöneticilerimizden Emir Sarıgül'ün babası Mustafa Sarıgül veya muhalefet parti liderleri Kemal Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli ile yakın olması durumunda değiştirmeyeceği gibi.

Başkan Ünal Aysal'ın yanlış bir kararla İmparator Fatih Terim'i Galatasaray'ın dışına itmesinden sonra Yıldırım Demirören yönetimindeki TFF ile çalışmasını eleştirmek doğru olabilir. Bu sebepten dolayı Galatasaray efsanesi gibi davranmadı diyenler olabilir. Ancak Başbakan ile yakın ilişkileri var diye Fatih Terim'in Galatasaray efsaneliğini sorgulamak çok saçma. Sonuçta her insanın bir siyasi kimliği olabileceğini ve herkesin herkesle aynı düşünmeyeceğini anlayabilecek kapasitede insanlarız. Başbakanı destekleyen veya başbakanı sevmeyen milyonlarca Galatasaray'lı olduğunu ve olabileceğini hepimizin bildiğini düşünüyorum.

Neticede takıma kazandırdıkları belli kupalar müzede durduğu sürece İmparator olarak kalacak.

Geri
Üst Alt