Son Olanlardan Sonra Fatih'i Halen İmparator Olarak Görüyor Musunuz?

Başarıyı görmezden gelemeyiz. Geçtiğimiz sezon ayrılırken, suçlu olduğuna inanmadım. Bence her iki tarafında birbirine karşı hataları vardı. Hiç kimse sütten çıkmış ak kaşık değildir. Ama en son Milli Takım'ın başına geçip, kendisinin en çok sitem ettiği TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in teknik direktörlük görevini kabul etmesi beni çok üzdü. Yıldırım Demirören'in hiç bir faaliyetini kesinlikle gerçekci ve doğru bulmuyorum. Sırf Yıldırım Demirören ve Fatih Terim'in yönettiği bir Milli Takım olduğu için elensin, yenilsin, beter olsun sözleri de bu forumun en büyük ayıbıdır.

Milli takım için Yıldırım Demiören denilen Tüp satıcısının kahrını çekerim. Çünkü ortada Milli Bir Durum var. Bastır Norveç diyecek kadar aşağılara düşen fenerliler gibi olamam.Milli Forma için Formanın üzerinde ki Bayrak için Yıldırım Demirören bile çekilir.

Milli takim Turk futbolundan bagimsiz mi? Nihayetinde milli takimin surekli, tesaduflere bagli olmayan basarilari yakalayabilmesi icin, dunyanin futbolda saygi duyulan ulkeleri arasina girebilmesi icin once Turk futbolunun yukselmesi gerekmez mi? Sikeyi ve sikecileri aklamaya calisan, Turk futbolunun prestijini sifirlayan, Turk futbolunu saplandigi camurdan cikarmak yerine daha kotu bataga batiran federasyonla isbirligi yapmak Turk futboluna ve milli takima hizmet etmek midir, yoksa Turk futbolunun basindaki belalara, hastaliklara hizmet etmek mi?

Terim gibi populer, agzini her actiginda gazetelere manset olan bir adam bu gucunu bu federasyona karsi kullanip once Turk futbolunun temizlenmesini saglamaya calisacagina, Demiroren'in emir kulu haline gelmeyi secmisse bunu milli takim icin fedakarlik yapmis gibi sunmak yalanlarin en buyugudur, gulunctur.

fatihi fatih yapan GS' dir zamanın yönetimi ve futbolcularıdır. siz hep gözden bir şeyler kaçırıyorsunuz, sonra bizi bırakıp fiorentinaya gitmiştir, yönetim kal demesine rağmen, tıpkı aysala yaptığını sürene yapmıştı yıllar önce, rahmetli canaydın tam yetkiyle getirdi ve bizi batırdı, balonu patladı. Kral ve İmparator olan GS' dir unutmayın bunu !

Fatih Terim denince aklıma GS ve İmparator kelimeleri gelirdi .Ama şimdi sadece Para aklıma geliyor FT denince..

kebapçılar imparatoru dünya kupasında yaptığı daha doğrusu yapamadığı yorumlarla futboldan max bir kebapçı kadar anladığını zaten herkese beyan etti.

işinize geldimi imparator,işinize geldimi yuh çekerseniz.

milyon kere yazdım yaptıklarını değerlendirin. kendi değerlerinize (yalnışlarıda olsa) harcama huyundan vazgeçin.

biraz sahiplenin. tüpçünün yanında çalışıyor diyorsunuz, başkanda bir ton laf söylüyor ama her adamını milli takıma vermesini biliyor..

soru ekip işidir. her başarıyı veya başarısızlığı birine yüklemeyin.

başkan yönetimi değiştirip abuk sabuk danışmları yüzünden çok hatalar yaptı. yönetim değiştiği an böyle olacağı belliydi.

Fatih hocayı

Lucescunun gönderilmesine neden olduğundan beri sevmiyorum kusura bakmasın

ayrıca Takımın başına 3 defa gelip 2 defa kovulup 1 defada kaçmasını eksi hanesine ekledim

Gerçekten fatih terimi siyaset yönünden eleştirenlerin kafasını yaşamak istiyorum, hadi tamam diğer konularda belki haklısınız ama Rte ile fotoğrafları var diye onun galatasaraylılığını sorgulamak kimin haddine? bu ülkede herkesin bir siyasi düşüncesi var. Fatih teriminde Rteden yana bir düşüncesi vardır. Sonuçta adam %50ye yakın oy alıyor. Milyonlarca galatasaray taraftarı var o oyların içinde. O zaman hepsinin galatasaraylılığını sorgulayalım? Bu mu mantıklı olan, yapmayın etmeyin arkadaslar herkesin siyasi görüşü kendine. Baştada dediğim gibi diğer yönlerden eleştirebilirsiniz ama siyasi olarak bunu sorgulamak gerçekten saçma.

Fatih Terim Galatasaray'a kupalar kazandırırken buradaki veletlerin ağzı süt kokuyordu. Adam iki tane forma aldı diye üç tane maç izledi diye Kulübe tarihinin en büyük başarılarını kazandırmış gece gündüz tesislerde yatmış birine kalkıp ileri geri laf edebiliyor. Fatih Terim Galatasaray'ın Efsanesidir. İsteseniz de istemeseniz de.

Evet benim için Galatasaray Efsanesidir Fatih Terim.

Ağzı olan konuşuyor işte, şimdi bu arkadaşlar terim zamanında eleştirdi eleştirdi gitti demirörenin, rtenin önünde iki büklüm diyorlar ya, klavyede bol keseden sallayan bu arkadaşlar terimin karşısına çıksa kaç büklüm olur Allah bilir, neyse uzatmaya gerek yok salla..

Altın çamura düşmekle kıymetini yitirmez..

sevmem ve gormem, arda gibi, bizden gidenler fenere yakınlaşır genelde.

fatih terimi haklı buldugum tek nokta şukru ergun olayı ki o heriftende iğrenirim.

şukru, terime daha henuz gs teknik direktoru iken gitsin feneri çalıştırsın demişti. bi yonetici kendi tdsine ne curretle boyle der. fatihi sevmem orasıda ayrı tabi

fatih terim denince aklıma hep güzel şeyler, başarılar, bizi mutluluktan uçurduğu zamanlar gelirdi, şimdi ise bitmek tükenmek bilmeyen egosu geliyor

Gerçekten fatih terimi siyaset yönünden eleştirenlerin kafasını yaşamak istiyorum, hadi tamam diğer konularda belki haklısınız ama Rte ile fotoğrafları var diye onun galatasaraylılığını sorgulamak kimin haddine? bu ülkede herkesin bir siyasi düşüncesi var. Fatih teriminde Rteden yana bir düşüncesi vardır. Sonuçta adam %50ye yakın oy alıyor. Milyonlarca galatasaray taraftarı var o oyların içinde. O zaman hepsinin galatasaraylılığını sorgulayalım? Bu mu mantıklı olan, yapmayın etmeyin arkadaslar herkesin siyasi görüşü kendine. Baştada dediğim gibi diğer yönlerden eleştirebilirsiniz ama siyasi olarak bunu sorgulamak gerçekten saçma.

Rte ile fotoğrafları olduğu için değil tüpçü denen GS düşmanı ile kucaklaştığı için bizden değil artık.

"

Fatih Terim, bir zamanlar öğrencisi olan Hakan Şükür ile bir araya gelmedi. Hatta ona selam bile vermedi. İkili arasındaki uzaklık cenaze namazında da kendini gösterdi.

Hakan Şükür, Tugay Kerimoğlu'nun yanında saf tutarken gözler Fatih Hoca'yı aradı. Ancak Terim, cemaatin en son sırasında yer aldı. Bu manzaraya tanık olanlar şaşkınlığını gizleyemedi.

"

ft neyin kinini guduyor Hakan Sukur icin ? Bana Hakan ile rte arasindaki soguk ruzgarlar disinda baska bir sey gelmiyor.

Not : Kaynak Cumhuriyet.

Terim in başarısını inkar eden yok. Evet, Galatasaray futbol takımının gelmiş geçmiş en başarılı hocasıdır.. ( Bunu kırkıncı kez yazıyorum. ) Ama bu başarı canı istedikçe Galatasaraya kazık atma hakkını vermez ona.

Başarı başka şey, efsanelik başka şey.

Geri
Üst Alt