Son Yıllardaki Fenerbahçe Maçlarında "Ballı" Olmamız

bence şu kadro kötü gerçekten bizimki fenerin kadrosu inanılmaz ama kebapçı gibi hocaları var bu yüzden fenerden cacık olmaz.. ama biz akıllı transferler ve lucescu favre gibi bir hoca getirirsek kesin şov yaparız bana kalsa en güzeli ne kadar tepki göstersekte Fatih Terim

Ben Fener'in hocasının kötü olduğunu düşünmüyorum, o kadroya doğru hoca aldılar bence, ama karışırlar, Aziz'in işi, Fener ortam ve kafa olarak biraz Trabzon kıvamında karışma potansiyelleri yüksek, bizim olmadığımız ortamda kazanmaları lazımdı. Biz 1-2 seneye toparlandığımızda bu hallerini mumla arayacaklar, beğenmedikleri hocaları da gidip Porto'nun başına geçer.

Bu sene bjk sampiyon olursa en buyuk pay bizim kaybettirdigimiz puanlar sebebiyle olacak fenere .. Ilk yarida tam rize ,antalya ve sonsuz dususe baslamadan evvel son dakikalarda golu atip 2 puanlarini gasp ettik

Simdi de , herkes bize gol atarken , ve fener son 2 macta 1 puan alip son zarini atan fenere yine 2 puanlik darbe vurduk , hem de cok kilit zamanlarda

Fener ,Antalya Konya maclarinda maglubiyeti haketti , osmanli maci eh iste , cok pozisyon bulamadilar ama vermediler de , ama Bursa ve Gs maclari cok yikici oldu fener icin , insallah sonu da boyle gelir

Bu Fener'de olunca tamamen beceriksizlik bence. Bizde yıllardır var o durumlar. Çimleri yolduğumuz bir sürü maç hatırlıyorum. Biz üstün oynarız, gelir kıytırık yarım pozisyonda golü atar gelirler. Süper Final'de yenildiğimiz maç sonuç hariç son dönemin net en iyi performansıyd ama Allah bize Kadıköy'de kupayı nasip etmiş. Her şeyde bir hayır var :)

Bize de geçerli,istediğin kadar iyi oyna pozisyon bul,o topu sokacaksın o kaleden içeri.Onlarınkine beceriksizlik bizimkine şans demek tarafsız bir yaklaşım değil.

ballı mallı degiliz. tt arena'da baskıya alıyoz artık.

kadıköy'dede eskisi gibi baskıya girmioz ki 11-12'de kupa kaldırmısız ötesi olamaz zaten :DD

aynen öyle ünal başganla gelen şampiyonluklar kendi evimizde aldığımız galibiyetler vs fenerlileri ürkütüyor..Dünkü maç saraçoğlunda olsa en az 3 yerdik açık ve net Muslera ve stad sayesinde 1 puan aldık

aynen öyle ünal başganla gelen şampiyonluklar kendi evimizde aldığımız galibiyetler vs fenerlileri ürkütüyor..Dünkü maç saraçoğlunda olsa en az 3 yerdik açık ve net Muslera ve stad sayesinde 1 puan aldık

terim ile gelen şampiyonluklar diyorum ben ona. ne ise çatışma çıkmasın simdi :)

inşallah kaliteli bir başkan ve hoca gelirde seneye tek kulvarda rahat rahat alırız ligi.

Sahalarında kupa kaldırdık ötesi var mi daha.

Geri
Üst Alt