Son Yılların En Büyük Rezilliği!

Hakan Delikanli

Ulubatlı Souness
Oyuncular Fener deplasmaninin dönüsünde otobüste büyük kutlama yapmis. Albayrak, Mert ve diger yöneticiler eslik etmis, taraftar karsilamis fln.

Bir Galatasarayli olarak bu görüntüler beni temsil etmiyor ve son derece utanc duyuyorum. Galatasaray ordan beraberlikle döndü diye kutlama yapiyorsa, orda neden kazanamiyoruz diye sorgulayip kafalari duvara vurmaya gerek yok.

Oyuncular istemiyor bir kere demek.

Rezalet adeta.

YouTube

Harbiden bu ne la.
Burdan cikarabilecegemiz tek iyi sey takimin morali iyi olmasi

Cidden olmamış. Hadi yaptınız yayınlamayın, rakibe malzeme vermekten başka bir şey değil. Yarın ayı çıkıp konuşur yine beraberliğe sevindirmesin bizi Allah vs.

TVlerde simdiden bile eziklik ve Fener kompleksi denilip duruldu. Yeminle ciddi sekilde utandim gömüldüm izlerken.

Yayinlanmasi yanlis ama onun disinda olumsuz bir durum yok

Ezeli rakibinin sahasindan lider ve 6 puan farkla dönüyorsun,cenaze marsi esliginde olacak degil heralde

Bu maçı kaybetmenin ciddi etkileri olabilirdi.Morallerin bozulmaması,fenerin geride kalması,oyun olarak ilk yarıdaki derbilerin kat kat önünde olmamız.Tabiki sevinecekler.Abartmaya gerek yok.Sene sonu fener 3 puan gerimizde ligi bitirirse o zaman yeniden konuşuruz bu konuyu :38573:

Kutlama olarak algılamaamk lazım, otobüste eğleniyorlar işte. Nedense böyle şeyler sadece biz yapınca olay oluyor, bir önceki maçta fenerlilerde yaptı aynı şeyi nedense hiç konu yapılmadı medyada.

Bir de gözünüzü seveyim şu ahmet çakar denen adamın dediklerini veya videolarını şurada paylaşıp yorum yapmayın, adam 2011 yılından beri takık bize. 3-2'lik real maçında söylediklerinden sonra takibi bırakmıştım, o adamı dinleyeceğinize boş boş duvara bakın.

bende basta abartmıslar dedim ama sonra videoyu izleyince,anladımki futbolcularımız moralli ve bu da iyi bişey.sosyal medya varken neden moralli hallerini,eglenceli hallerini görmeyelim ki...dogal bi durum bu.

eze eze oynadilar bi galibiyet eksikti.
elbette sevinecekler aglasinlarmi ?
eze eze diyorum, rakipten iyi oynadilar kendi sahalarinda bi gol eksikti iste.
buda her zamanki ballarindan kaynaklaniyor iste.
fatih terimin dedigi gibi orda kazanmak önemli degil yasanmislar önemli.
simdi birde bu acidan bakin bu beraberlikle bi rakipi sampiyonluk yarisindan uzak tutuyorsun buda önemli.
elbette galibiyet daha iyi olur ama neden sevindiler diyede abartmamak lazim.
moreller yerinde siz ona bakin.

Yahu rakiplerden biri,hem de sahasinda sansimiz tutmayani ile oynamisiz kendi sahalarinda ustun olan tarafiz,alti puan fark korunmus diger iki rakip sahamiza gelecek ve en azindan biri daha bugün yapacaklari mac sonunda geride kalmaya kalmaya namzet neden sevinmeyelim ki,biz fenerli degiliz ki varimiz yogumuz fener maci galibiyeti olsun amacimiz belli sampiyonluk

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
Dun mac bitiminde formami giyip disari ciktim basi onde olan aglayip zirlayanlar fblilerdi.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt